- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #139.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabikide gözümden kaçmadı canım o yazıyı yazarken sen aklıma bile gelmedin çünkü seni öncelerden biliyordum denk gelmiştim ama bu 2 isimden bahsettim ben yanlış anlaşılmasın bu arada bu dr u biliyorum dr a lafı myok :) işinde çok iyi olabilir ben sadece burada bizler bu sıkıntımızı anlatıyoruz e haliyle dr u seven ona para kazandırmak isteyen bazı kişilerin buraya girip reklam yapmış olması gayet açık ondan bahsetmiştim aynı anda denk gelmeleri ki reklamda yapabilirler ankarada bir dr muş sanırım gidebilen gitsin tabiki bunada itirazımız olamaz![]()
slm arkadaşım.belki yanlış anlaşılmış olabilirim.hani doktor yakını veya arkadaşı nebilim onun reklamını yapan birisiymiş gibi algılanabilirim.ama emin ol öyle bir niyetim yok.ben bu kabusu 1 yıl 4 ay çektim isterimki başkası çekmesin.çeken varsada artık biran önce kurtulsun diye yazdım.doktor süleyman beyle herhangi bir bağlantım yok sadece 3 günlük süren bir tedavide 3 günlük hastasıydım.onun dışında tanımam bilmem.ben adanada oturuyorum.benden önce yazısını yazan şahıslada hiç bir bağlantım yok.buna kimseyi inandırmak gibi bir niyetimde olamaz.ben sadece iyiniyetimle yazdım.ücret konusunada gelince evet pahalı biraz ama ben evliliğimi kurtarmak adına yapmam gerekeni yaptım.maddi durumu çok iyi birisi değilim.ama ailem saolsun bana elinden gelen maddi manevi desteği verdi. TEKRAR SÖYLÜYORUM İYİ BİR NİYETLE YAZDIM O YAZIYI YARDIMCI OLMAK MAKSADIYLA BAŞKA HERHANGİ BİR AMACIM VE ÇIKARIM YOK.RABBİM BU DURUMDA OLANA HAYIRLISIYLA YARDIM ETSİN...
amin inş. aynı anda denk gelmeniz bizi bu düşünceye soktu maalesef olabilir tabiki kurtulmuşsunuz ne güzel tebrikediyorum üye olur olmaz hemen hamilelik takvimi yapmanız ve direk buraya girip diğer kişiden sonra benzer şeyler yazmanız tesadüf olmuş ozaman hayırlısı bizede hak verin böyle düşünmemiz normal neyse Allah çocugunuzu kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı ve sağlıkla diyelim![]()
saol canm allah razı olsun.darısı inş tüm isteyenlere olsun. bana imkansız olmaz gibi geliyordu.bu illetten kurtulur kurtulmaz hemde ilk denememiz de hamile kaldım.imkansız diye birşey yokmuş onu anladım :)
hanımlar diyecem ama sanırım cecem bi sen varsın o zaman koskocaman güüüüünnnnaaayyyddııınnn cecem![]()
arkadaşlar birey sorucam size ben genitalime bile dokunamazken yaklaşık 7-8 günde 10 cm aparatı rahatlıkla sokabiliyorum ama eş denemesi yapamadım p.....s daha kalın bazı arkadaşlar 10 cm den sonra eşe geç diyo napmalıyım bilemedimKod:[COLOR="#EE82EE"][/COLOR]
![]()
slm arkadaşım.belki yanlış anlaşılmış olabilirim.hani doktor yakını veya arkadaşı nebilim onun reklamını yapan birisiymiş gibi algılanabilirim.ama emin ol öyle bir niyetim yok.ben bu kabusu 1 yıl 4 ay çektim isterimki başkası çekmesin.çeken varsada artık biran önce kurtulsun diye yazdım.doktor süleyman beyle herhangi bir bağlantım yok sadece 3 günlük süren bir tedavide 3 günlük hastasıydım.onun dışında tanımam bilmem.ben adanada oturuyorum.benden önce yazısını yazan şahıslada hiç bir bağlantım yok.buna kimseyi inandırmak gibi bir niyetimde olamaz.ben sadece iyiniyetimle yazdım.ücret konusunada gelince evet pahalı biraz ama ben evliliğimi kurtarmak adına yapmam gerekeni yaptım.maddi durumu çok iyi birisi değilim.ama ailem saolsun bana elinden gelen maddi manevi desteği verdi. TEKRAR SÖYLÜYORUM İYİ BİR NİYETLE YAZDIM O YAZIYI YARDIMCI OLMAK MAKSADIYLA BAŞKA HERHANGİ BİR AMACIM VE ÇIKARIM YOK.RABBİM BU DURUMDA OLANA HAYIRLISIYLA YARDIM ETSİN...
Kızlar günaydınn:121::121: Öncelikle İyi pazarlar diliyorum hepinizee:132::132:
Bugün Tabi Kocişlerimiz hep evdeee ondan giremiyoruzz Forumaa. :126::126::126::126: Hafta sonu Pek bir sakin oluyor Burası:124::124:
Benimdee Kocişim Uyurkenn Girim dedimm:114::114::114: Siz Napıyosunuz bakalım ??:103::103::103: Planınız varmı bugün İçin ??:102::102::102:
Sanada günaydın beroşşş
vala biz evdeyiz bu pazar anneciğim ziyaretimize geldi evde zaman geçiriyoruz![]()
Hmm anladım Canım.Senide Çok Fazla Görmüyorum artık. Girmiyosun Fazla:44:
günaydın canımeşim rahatsızlığı devam ediyor ona beakıyordum hoşgeldin ama gitmişsin sanırım
bu arada geçmiş sayfaları okumadın sanırım gokçe biraz sinirlenmiş siteye sanırım yazı yazarken uzattığı için harfleri uyarı almış oda kızmıştı sanırım ondan gelmiyor yani ben öyle tahmin ediyorum yada kocası evde yarına gelir :))
Kızlar günaydınn:121::121: Öncelikle İyi pazarlar diliyorum hepinizee:132::132:
Bugün Tabi Kocişlerimiz hep evdeee ondan giremiyoruzz Forumaa. :126::126::126::126: Hafta sonu Pek bir sakin oluyor Burası:124::124:
Benimdee Kocişim Uyurkenn Girim dedimm:114::114::114: Siz Napıyosunuz bakalım ??:103::103::103: Planınız varmı bugün İçin ??:102::102::102:
günaydın bayanlarrrr![]()