Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar eşimize yüzümüz dönükken böyle ayaklarımızı yatağa değil de dizlerimizi yatağa koyup (ilk pozisyondaki gibi yüzümüz eşimize dönük olsa)o şekilde denesek de olur mu acaba? bi de nefes egzersinizi bana da yazar mısınız teşekkürler :ssz:

ya ben anlamadım o nasıl bi pozisyon? bide bu sekilleri ben yapamamıstım bacagım cok agrıyodu bacak agrımdan o işe konsanstre olamıyorumki çömelemiyorum yani pat diyede p....e oturamamıstım ondan zorlanmıstım bu dediğiniz pozisyonu yatagın ucuna kociş ayagını uzatsa üstüne otursam olurmu kii :D tabi daha egzersizlerdeyimde denemeye yapmıcam ecrinx kızmasın bana :D merakımdan soruyorum 3 parmaktayımda cunkuu

canım olur tabi zaten ben öyle yendim eşime yüzüm dönük ve dizlerim yatakta derin nefes alıyon verirken ıkın ve penisi almaya çalış

canım teşekkür ederim çok =) ama ben ıkınınca giriyo gibi değil de ittiriyorum çıkıyo gibi oluyo anlamadım bi yerde hata yapıyorum sanırım heheh ve ıkınırken nefes alamıyorum karın kasımı sıktığımdan :D kesin beceremediğim bi nokta var huehu

Mevlüt kandiliniz mübarekc olsun kızlar rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bu sıkıntımızı giderir inşallah.:16::16::16:

ya ben anlamadım o nasıl bi pozisyon? bide bu sekilleri ben yapamamıstım bacagım cok agrıyodu bacak agrımdan o işe konsanstre olamıyorumki çömelemiyorum yani pat diyede p....e oturamamıstım ondan zorlanmıstım bu dediğiniz pozisyonu yatagın ucuna kociş ayagını uzatsa üstüne otursam olurmu kii :D tabi daha egzersizlerdeyimde denemeye yapmıcam ecrinx kızmasın bana :D merakımdan soruyorum 3 parmaktayımda cunkuu

canım karamsar dizlerinin altına yastık koymuştu sende öyle bir dene istersen yorulmazsın belki

merhaba arkadaşlar bayadır foruma giremedim.. ama size bi haberim var bende dün gelin oldum :) dün gece tüm korkularımı yenip başardım..Allahım bu problemle savaşan herkese yardımcı olsun.. bi sorunuz olursa yazabilirsiniz yardımcı olmak çok isterim çünkü inanın hiç bir acı yokkk ... bu arada kandilinizde mubarek olsun :)

merhaba arkadaşlar bayadır foruma giremedim.. ama size bi haberim var bende dün gelin oldum :) dün gece tüm korkularımı yenip başardım..Allahım bu problemle savaşan herkese yardımcı olsun.. bi sorunuz olursa yazabilirsiniz yardımcı olmak çok isterim çünkü inanın hiç bir acı yokkk ... bu arada kandilinizde mubarek olsun :)

canımmm tebrik ederimmmmm Allah başka dert vermesinnnn :65::65::65::65::65::65::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Arkadaşlar ıyı aksamlar.
ben tam 10 aydır evlıyım.
Cok zorluklarla evlendık. aramızda 2500 km mesafe vardı.
ne yaptık ettık evlendık cok mutluyum onunla hersey okadar mükemmelki.
ama olmuyo ıste olmuyo .....bırlıkte olamıyoruz ve kendımı cok kötü hıssedıyorum.
hep ertelıyorum ... doktoru pskologu hep ertelıyorum. sürekli sürterek bırlıkte oluyoruz
ve artık deneme dahı yapmıyoruz. umudumu kaybettım.
ıctım zar zor ıctım olmadı. uyusturdum yıne olmadı.
jınekologa gıttım hersey yolunda dedı ...ve ben o gun gıttıgımde benı o koltuga oturttu evt bısı yapmadı
elıyle baktı sadece olmadı dedıgımde ama sırf o koltukda oturdugum ıcın aksam geldıgımde sarılmadım bıle kocama.
okadar tıskındım durumumdan.

hersey mukemmel...bazen okadar güzelkı he cok guzel sımdı olcak dıyorum o ana geldıgımde gerı cekılıyorum.
deneme yaptıgımızda hep gözyası.

pskologlar var ama cok pahalı. durum ortada.
3000 tl 2000tl para vercek durumum yok.

parmak egzerzısı ırenc gelıyo bana ama bugun okudum yadıklarnızı ve bı güc geldı
5 şubat evlılık yıldonumuz. ozamana kadar olsa...
ve ben artık evlı gıbı hıssetsem....

offfffffff yardım edın banaa

selam canim yurt disindan mi geldin istanbula? merak ettim 2500km diyince.bide nickin gurbetci?
canim bende cok zorlaniyorum inan ama egzersiz tek cözüm burda herkes egzersizle yendi o yuzden al bi ayna karsina önce ayir dudaklarini ve bi incele orayi,ikininca deligin acildigini görüceksin yani kapali degil orasi. daha sonra ister kulak cubugu ister serce parmagini ittirmeyi dene

Tebriklerrrrrrrrrrrre cnm cok sevindim senin adina basari hikayeni merak ediyorum egzersizin hangi asamasindaydin ben egzersizlerden bunalanlardanim da :) yani yapmiyorum denebilir bir haftadir biraktim resmen:(

tebrikler :64:64::64::64::64::64:64::64::64::64:

Tebriklerrrrrrrrrrrre cnm cok sevindim senin adina basari hikayeni merak ediyorum egzersizin hangi asamasindaydin ben egzersizlerden bunalanlardanim da :) yani yapmiyorum denebilir bir haftadir biraktim resmen:(

canım ben doktora gittiğimde 2 aylık evliydim ve bugün evliliğimin 4.ayı.. üniversite hastanesinin psikiyatrisine gittim oda cinsel danışmana sevk etti.. ilk başlarda 1 boğumu bile sokamadığım için sinir krizleri geçirdim o kadar kötü durumdaydım.. bundan kaçış olmadığının farkına vardım.. 2 boğumdan sonra mum egzersizlerine geçtim burda okumuştum.. küçük bi mumla başladım parmak kalınlığında 8 cm lik bi mum sonrasında 15 cmlik daha kalın bi mum ardından mumu 4-5 ıslak mendille kalınlaştırdım tabi muma her seferinde prezervatifte taktım vajinaya bebe yağı da sürdüm.. ( bebe yağı mantar yapar diyenler var doktorum bana egzersizlerde bebe yağı önerdi tırnaklar uzun olmadığı sürece elde temiz olduğu sürece bebe yağı aksine faydalıdır dedi) her mumu soktuğumda ilk kasıldım zorlandım ama derin nefes alıp içine soktum zaten vajina kendini açıyo ilerleyen zamanlarda ardından yastığın üzerine mumu dik koydum tabi elimle de destek oldum muma ve üzerine oturdum yavaş yavaş, bacağı iyice açmak gerekiyor.. lütfen arkadaşım egzersizleri yap geçiştirme.. bana doktorum bu hafta penis başı denemesi vermişti ama hepsini alabildim cuma günüde randevuda söyleyeceğim.. mum prezervatif ve bebe yağı bide düzenli egzersiz .. kaçışımız yok tatlım.. kafana takılan her şeyi sorabilirsin inan kafamızda büyüttüğümüz gibi bişey değil..

canım ben doktora gittiğimde 2 aylık evliydim ve bugün evliliğimin 4.ayı.. üniversite hastanesinin psikiyatrisine gittim oda cinsel danışmana sevk etti.. ilk başlarda 1 boğumu bile sokamadığım için sinir krizleri geçirdim o kadar kötü durumdaydım.. bundan kaçış olmadığının farkına vardım.. 2 boğumdan sonra mum egzersizlerine geçtim burda okumuştum.. küçük bi mumla başladım parmak kalınlığında 8 cm lik bi mum sonrasında 15 cmlik daha kalın bi mum ardından mumu 4-5 ıslak mendille kalınlaştırdım tabi muma her seferinde prezervatifte taktım vajinaya bebe yağı da sürdüm.. ( bebe yağı mantar yapar diyenler var doktorum bana egzersizlerde bebe yağı önerdi tırnaklar uzun olmadığı sürece elde temiz olduğu sürece bebe yağı aksine faydalıdır dedi) her mumu soktuğumda ilk kasıldım zorlandım ama derin nefes alıp içine soktum zaten vajina kendini açıyo ilerleyen zamanlarda ardından yastığın üzerine mumu dik koydum tabi elimle de destek oldum muma ve üzerine oturdum yavaş yavaş, bacağı iyice açmak gerekiyor.. lütfen arkadaşım egzersizleri yap geçiştirme.. bana doktorum bu hafta penis başı denemesi vermişti ama hepsini alabildim cuma günüde randevuda söyleyeceğim.. mum prezervatif ve bebe yağı bide düzenli egzersiz .. kaçışımız yok tatlım.. kafana takılan her şeyi sorabilirsin inan kafamızda büyüttüğümüz gibi bişey değil..
bu arada ben bakire değildim evliliğimizin ilk günlerinde deneme yapmıştık ama kendimi çok kasınca yarıda kesmiştim bunuda belirtmek isterim canım

canım çok tebrik ederim sende bizle aynı dönemde başlamıştın egzersizlere ohhh sende kurtuldunnn yupiiiii:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:CANIM GERÇEKTEN TEBRİKLER HIRSINLA AZMİNLE YENMİŞSİN HAYIRLI OLSUN DARISI BİZİM BAŞIMIZA AMA BEN POZİZYONUNU MERAK EDİYORUM ANLATIRMISIN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım niye bıraktın kiii:50::50::50: egzersizden bunalınırmı hiççç ki tek çaren egzersizken, yapma lütfen başla hemen bir hafta daha kaybetmişsin offf offf

Back
X