Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kizlar bisey söylicem, o youtubedaki videoyu izledikten sonra nedense cok rahatladim. sanki doktorlarin agzindan dinlemek farkli geldi. banyo yapmak icin hazirlanirken jel sürdüm parmagima ve dün serce parmagimi almakta cok zorlandigimi duvara tosladigimi söylemistim (daha önce yaptigim halde olmamisti). bugun isaret parmagimin tamamini aldim! inanamadim. ama söyle oldu, simdiye kadar egzersizi hep popomun üstünde oturur pozisyonda deniyordum, yani sirtimi duvara yaslayip bacaklarimi aciyordum. denedim bi türlü ilerlemedi. bende cömelerek denedim bu sefer bi ikindim milim milim kaydigini hissettim. sonra 2-3 kez daha ikindim pit giriverdi.

ne aci ne sizi hic yoktu. simdiye kadar ama ilk pozisyonda denedigimde yandigini söylemistim, belki pozisyonda cok önemlidir. suan cok mutluyum cunku hic yanmadan parmagimi aldim cömelir pozisyonda. cooooook mutluyum. yarin orta parmagi deniycem!

kizlar bisey söylicem, o youtubedaki videoyu izledikten sonra nedense cok rahatladim. sanki doktorlarin agzindan dinlemek farkli geldi. banyo yapmak icin hazirlanirken jel sürdüm parmagima ve dün serce parmagimi almakta cok zorlandigimi duvara tosladigimi söylemistim (daha önce yaptigim halde olmamisti). bugun isaret parmagimin tamamini aldim! inanamadim. ama söyle oldu, simdiye kadar egzersizi hep popomun üstünde oturur pozisyonda deniyordum, yani sirtimi duvara yaslayip bacaklarimi aciyordum. denedim bi türlü ilerlemedi. bende cömelerek denedim bu sefer bi ikindim milim milim kaydigini hissettim. sonra 2-3 kez daha ikindim pit giriverdi.

ne aci ne sizi hic yoktu. simdiye kadar ama ilk pozisyonda denedigimde yandigini söylemistim, belki pozisyonda cok önemlidir. suan cok mutluyum cunku hic yanmadan parmagimi aldim cömelir pozisyonda. cooooook mutluyum. yarin orta parmagi deniycem!

poizyonda önemli ama önemli olan rahat olman kasmaman kendini unutma , bak ne de güzel almışsın sen ortayıda bugün alırsın kesin yarın 2 parmağa geçersin canımmmm:32::32::32:

OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Yeni gelinimiz elifakgun :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.mutludm[/td]
[td]1 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.seiss[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.care1[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.gamze42 [/td]
[td]3 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.sates88 [/td]
[td]4 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.hooper [/td]
[td]5 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.duru2020 [/td]
[td]6 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.best_ [/td]
[td]7 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.frida_frida [/td]
[td]8 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.BenimHalaaaBirUmudumVarr [/td]
[td]11 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.gelinkiz8 [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.betpaci_ [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.kilioznur [/td]
[td]13 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.seloccan [/td]
[td]14 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.mersinim [/td]
[td]16 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.yaren003 [/td]
[td]20 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.elifakgun [/td]
[td]22 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]3.senem8183[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]4.yeteramabukadar[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]5.hobby85[/td]
[td]9,5 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]6.elmas[/td]
[td]9 cm aparat [/td]

[/tr]

[tr]
[td]7.mina13[/td]
[td]8 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]8.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.oasis06 [/td]
[td]Tahta kaleminden kalın aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]10.YusNes[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]11.papatya1985[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]

[td]12.cecemm[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]
[td]13.mermaidsmyrna[/td]
[td]2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.daya25 [/td]
[td]2 parmak orta boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]15.diyar6635 [/td]
[td]2 parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]16.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]

[tr]

[td]17.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]

[td]18.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]

[tr]
[td]19.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.dinmeyen[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.sahsenem[/td]
[td]Eş serçe parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.enona[/td]
[td]Kulak çubuğul[/td]

[/tr]
[tr]
[td]24.dudubudu[/td]
[td]Kulak çubuğul[/td]

[/tr]
[tr]
[td]25.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN :64:
EKİM: 16 GELİN :64:
KASIM: 15 GELİN :64:
ARALIK: 21 GELİN :64:

teşekkürler tatlım güzel bir liste olmuş ilk defa egzersiz yapanlar arasındayım... son defa olur inşallah da yenenlere geçeriz :16:

merhaba arkadaşlar bayadır foruma giremedim.. ama size bi haberim var bende dün gelin oldum :) dün gece tüm korkularımı yenip başardım..Allahım bu problemle savaşan herkese yardımcı olsun.. bi sorunuz olursa yazabilirsiniz yardımcı olmak çok isterim çünkü inanın hiç bir acı yokkk ... bu arada kandilinizde mubarek olsun :)

tebrikler tatlımmm halayını çekelim hep birlikteee :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

hopppaaaaaaaaaaaa

:66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:

sırt üstü yattığındada cok rahat oluyo canım ayaklarınıda iki yana ac öylede cok kolay kayıp gidioo...

ya kızlar canım çok sıkkın yenebilecek miyim bu vajiyi bilmiyorum :26: bazen çok fazla hırslanıyorum bazen de işte böyle ümitsizleşiyorum.. :14:

akşama egzersizimi yine yapacağım ama ne bileyim çok zaman geçti hala aşamadım.. :5:

15 cm kalinlik mi baya iyiymis:) ben daha 9 cm 3 kez yapabildim dogru soyluyosun ustune dusmem lazim ama benim yanmalarim oldugu icin yeniden egzersize baslamaya korkuyorum direk es denemesi yapim diyorum bu seferde yapamazsam yine hayal kirikligi yasicam diorum kisacasi hicbise yapamiyorum baslicam egzersizlere haklisin

hayır elmascım kalınlığı 15 cm değildi boyu 15 cmdi. kalınlığıda 2 parmak civarıydı...ancak zamanla ben onu ıslak mendille kalınlaştırdım 5 kat fln sardım oyle oyle denedim..benimde yanmalatrım oluyordu .. acaba egzersizleri uzunmu yapıyordun? 15 dk. geçme ara ver bi kaç saat sonra tekrar 15 dk. yap... cünkü bndede yanma olmuştu ve fazla egzersiz yapmaktan kaynaklamıyormuş doktorum demişti

ya kızlar canım çok sıkkın yenebilecek miyim bu vajiyi bilmiyorum :26: bazen çok fazla hırslanıyorum bazen de işte böyle ümitsizleşiyorum.. :14:

akşama egzersizimi yine yapacağım ama ne bileyim çok zaman geçti hala aşamadım.. :5:

yenersin canım niye yenemeyesin ki ... ön sevişme yapın ardından egzersiz yap .. egzersizlerde ne durumdasın ?

genelde bir çoğunu denedim ....................

canım bende yendiğim pozisyonu söyleyeyim hangisi kolayına gelirse onu yaparsın.ben yüzüm eşime dönük olarak yendik.diz çökünce bacaklarım çok ağrıyodu bende dizlerimin altına ince yastık koydum oldu.eşimin elinede aynayı verdim ordan bakarak yerleştirdim.kalın yastık olmasın.başı girdikten sonra sıkıntı olabiliyo yani bu sefer aşağı inemiyosun zorlanıyosun:34:

canımmm tabiiikii yapacaksınnn öööleee moral bozmak yokkkkk....şeytan dürtüyo arada seni fitnioo yapamıcaksın dieee sen uyma onaaa....yapacaksınnnn merak etme az daha sabır et:16::16::16::16:

Back
X