Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün ve gecesinde birbirimize dualar edelim.vajiden kurtulalım.bebişlerimiz olsun.evlerimiz huzurlu mutlu neşeli bereketli olsun inş.kim ne dua ettiyse kabul olsun:132::emir_bebek::70::66:

dilerim ALLAHTAN bu kandil tüm dertlilere deva vajililere sıkıntısısz geceler mutlu yaşamlar huzurlu evler bol bereketli yaşamlar versin rabbbim...

bu aradaaaaaaaaa egeincisi bacımmmmmmmmm harikasın koskocaman tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bacım

yenersin canım niye yenemeyesin ki ... ön sevişme yapın ardından egzersiz yap .. egzersizlerde ne durumdasın ?

egzersizlerde 10 cm kalınlığa kadar gelmiştim ama emla sürerek...
sonra emla beni rahatsız etti ve kullanmamaya başladım ondan sonra tabi önce parmakları tek tek yaptım hepsini aldım zamanla iki parmak da aldım aparatta da 8 cm liğe kadar ilerledim şimdi 9 cm de tıkandım kaldım..
ucunu alıyorum ama devamı girmiyor.. bu akşam yine deneyeceğim.. emla sürmek istemiyorum tatlım inanır mısın uyuşturmadan yapmak için 9cmlikle 2,5 saat uğraştım ve sonunda oldu bakalım bu akşam ne olcak??
(bu arada iki gün önce eşimin küçük parmağını ve ondan sonra da orta parmağını aldım..)

senin için çok sevindim darısı başımıza :16:

ya kızlar canım çok sıkkın yenebilecek miyim bu vajiyi bilmiyorum :26: bazen çok fazla hırslanıyorum bazen de işte böyle ümitsizleşiyorum.. :14:

akşama egzersizimi yine yapacağım ama ne bileyim çok zaman geçti hala aşamadım.. :5:

canım arada olur öle şeyler bende çok oluyodu.ben egzersizi yaptıktan sonra bile yapamıcam yenemicem galiba diyodum.sonra olumsuz düşünmemeye karar verdim.özellikle hep bu topiğe girdim olumsuz bişeyler düşünmeyeyim die yada ne bileyim oyalanacak bişiler buldum.sende öyle yap kendine inanıyosun sadece biraz güvenmiyosun bence:34:yapacaksın at olumsuzlukları.hissediyorum bak gerçekten yakındır olması :16:

ya kızlar canım çok sıkkın yenebilecek miyim bu vajiyi bilmiyorum :26: bazen çok fazla hırslanıyorum bazen de işte böyle ümitsizleşiyorum.. :14:

akşama egzersizimi yine yapacağım ama ne bileyim çok zaman geçti hala aşamadım.. :5:

canını sıkacak bişey yok tatlım hırsını kaybetme, hele ümitsizlik yok lügatimizde :20: kaç gün geçtiki başlayalı. olsuun önemli olan istenilen sonuca ulaşmak değilmi :16::16::16:sakın sakın bırakma kendini ve egzersizini

kızlar ben bugün az da olsa 3 parmağa çıkabildim ama yarı boğuma kadar :18: ben bu aparatlara bi türlü ısınamıyorum ama onları yapmadan sadece parmakla da olur mu :18: bi de ilk denediğimde bi duvar var ilerlemiyo demiştim o yanlış yerin zorlanmasından dolayı mıydı yoksa benim kasmamdan mı :D şu an öyle bişi hissetmiyorum hiç :52: ama peniste farklı olur diye korkuyorum:18:

canımmm tabiiikii yapacaksınnn öööleee moral bozmak yokkkkk....şeytan dürtüyo arada seni fitnioo yapamıcaksın dieee sen uyma onaaa....yapacaksınnnn merak etme az daha sabır et:16::16::16::16:

canım arada olur öle şeyler bende çok oluyodu.ben egzersizi yaptıktan sonra bile yapamıcam yenemicem galiba diyodum.sonra olumsuz düşünmemeye karar verdim.özellikle hep bu topiğe girdim olumsuz bişeyler düşünmeyeyim die yada ne bileyim oyalanacak bişiler buldum.sende öyle yap kendine inanıyosun sadece biraz güvenmiyosun bence:34:yapacaksın at olumsuzlukları.hissediyorum bak gerçekten yakındır olması :16:

canını sıkacak bişey yok tatlım hırsını kaybetme, hele ümitsizlik yok lügatimizde :20: kaç gün geçtiki başlayalı. olsuun önemli olan istenilen sonuca ulaşmak değilmi :16::16::16:sakın sakın bırakma kendini ve egzersizini

valla çoooook tatlısınız siiizzzz :16:
nasıl moral oluyorsunuz insana çok sağolun fıstıklar...

yapacağım tatlişler sizin bu emeklerinizi boşa çıkarmıycam ve ömür boyu dua etcem hepinizeee benim de halayım çekilecek burdaaa :21: İNŞALLAH...

kızlar ben bugün az da olsa 3 parmağa çıkabildim ama yarı boğuma kadar :18: ben bu aparatlara bi türlü ısınamıyorum ama onları yapmadan sadece parmakla da olur mu :18: bi de ilk denediğimde bi duvar var ilerlemiyo demiştim o yanlış yerin zorlanmasından dolayı mıydı yoksa benim kasmamdan mı :D şu an öyle bişi hissetmiyorum hiç :52: ama peniste farklı olur diye korkuyorum:18:

tabiki parmakla yenenlerde var canım beray öyle yenmişti:1: ben aparat aldım iki parmakta zorlanınca ama sen maşallah çok iyisin:1::1: o duvar da kesin yanlış yerden kaynaklıdır.. parmağını popona doğru ittir gerisi büyük bi boşluk zaten:10::10:

sonra emla beni rahatsız etti ve kullanmamaya başladım ondan sonra tabi önce parmakları tek tek yaptım hepsini aldım zamanla iki parmak da aldım aparatta da 8 cm liğe kadar ilerledim şimdi 9 cm de tıkandım kaldım..
ucunu alıyorum ama devamı girmiyor.. bu akşam yine deneyeceğim.. emla sürmek istemiyorum tatlım inanır mısın uyuşturmadan yapmak için 9cmlikle 2,5 saat uğraştım ve sonunda oldu bakalım bu akşam ne olcak??
(bu arada iki gün önce eşimin küçük parmağını ve ondan sonra da orta parmağını aldım..)

hobby canım bacımmmm az kaldı az sanada sıkma canını emladan uzak dur bacım :) inişler çıkışlar olurrr yenincede öyle canın ister yada çoğu zaman isteemz olmaz umduğun gibi olmaz falan bu hep böyleee onun çin durmak yok egzersize devam bacım anlaştık

bitmedi mi şu veletlerin karneleri tatlım?nasılsın ne var ne yok?
ya işte bitti sayılır işler güçler aman yeni geldim okuldan çarşmba 8 saat dersim olunca acaip ölmüş gelyorum eve yemek yaapcak takatim kalmıyor yaaa sende ne var ne yok en son ne dedi doktor nasıl sağlığın egzersizinnnnnn ne durumdasın bacım inşlh iyisindirrr

kızlar bikaç şey daha paylaşmak istiyorum...
ben daha dün yendim ancak benim korkularım zaten egzersizlerde ilerlediğim an geçmişti düzenli egzersiz şart.. parmak bile sokamayan arkadaşlar var bende 1 boğumu sokamıyordum.. doktora gittiğimde ağlamaktan konuşamamıştım bile.. atlatılıyor.. düzenli egzersiz yapmak gerek..
doktorumun önerdiği aşamaları yazmak istedim çünkü doktora gidemeyen arkadaşlarımız var..
* 1 parmak 1 boğum
* 1 parmak 2 boğum
* 2 parmak 1 boğum
* 2 parmak 2 boğum
sonrasında eş parmağına geçiyor bu iğrenç geliyor ürkütüyor insanı ama eşinizin parmağını ödünç alıyorsunuz eşinizin parmağını siz tutup sokuyorsunuz.. bunun sebebide kasılma şiddetini azaltma iç bacakların kasılması zamanla geçiyor..
* eş parmağı 1 parmak 1 boğum
* eş parmağı 1 parmak 2 boğum
* eş parmağı 1 parmak 3 boğum
* eş parmağı 2 parmak 1 boğum
* ve eş parmağı 2 parmak 2 boğum
* ön seviş sırasında penisi vajinaya değdirme
* penis başını alma şeklinde ilerliyor ödevler...

kasılmaların geçmesinde eş parmağının büyük etkisi varmış.. sadece eşimizden parmağını ödünç alacağız kontrol bizde oluyor ;)

tabi parmak egzersizlerinin yanı sıra mum egzersizleri çok daha işe yarıyor.. ben doktoruma mum egzersizini söylememiştim... 7-8 cm boyundaki bi mumdan başlayın duvar gibi bişey geldimi derin nefes alıp mumu itekleyin düzenli yapılınca marketlerde daha büyük mum arayacaksınız emin olun :)
eş denemesine geldiğinizdede eşinize heycanınızı belli etmeyin çünkü onlarda etkilenebilir onlarda da cinsel isteksizlik olabiliyormuş yani ödev görevi sanmasınlar .. görev haline getirdiğinizi hissettirmeyin arkadaşlar.. Allahım herkesin yardımcısı olsun.. her zaman soru sorabilirsiniz yardımcı olmak çok isterimm..

hobby canım bacımmmm az kaldı az sanada sıkma canını emladan uzak dur bacım :) inişler çıkışlar olurrr yenincede öyle canın ister yada çoğu zaman isteemz olmaz umduğun gibi olmaz falan bu hep böyleee onun çin durmak yok egzersize devam bacım anlaştık

anlaştık tatlım bu inişi hemen çıkışa geçirmek lazım :10:
sen napıosun canımm meslektaşım hatta ve hatta branştaşım?? sensiz olmuyor buralar...

tabiki parmakla yenenlerde var canım beray öyle yenmişti:1: ben aparat aldım iki parmakta zorlanınca ama sen maşallah çok iyisin:1::1: o duvar da kesin yanlış yerden kaynaklıdır.. parmağını popona doğru ittir gerisi büyük bi boşluk zaten:10::10:

teşekkür ederim canım.. daha önce bu anlattığım olay eski sevgilimle oldu yanlış yön mü dediğim.. ve bana ''sorun sende yani'' dedi nasıl üzüldüm anlatamam :( ondan sonra dibe battım zaten her şeyden soğuma süreci. şimdi nişanlımla korkuyorum bişiler yaşamaya bile işte.. ama toparlandım büyük bi hız kazandım sanırım :32: sizin sayenizdee :32::34::34:

Ya doktora gıdemedım yıne. hep bı bahane buluyorum işte.
bu pahalı ünlü doktor lar degılde...
medicine hospital var güneşli de orda pskolog fılız hanım var vajınısmus tedavısı yapıyorum dedı
100 tl seans başı.
ona gıtsemmi acaba ?

tek basına olcak gıbı degıl.
belkı ılk basdan hanı yardım amacllı. göstermesı ıcın . veya konusup rahatlamam ıcın.

yoksa tavsıye edebılcegınız baska doktorlar varmı ? bagcılar güneşli bahcelıevler cıvarında ?
pahalı olmıyan ?

ya off ya bıtsın artık .......irenıyorumkı ben tek basıma yapamıyorum

merhaba arkadaşım başka bir başlık açmışsın ama buraya yazarsan daha çok yardımcı oluruz kızlarla sana , bende bir psikiyatriye gittim normal biri tabe öyle para verdim devlet hastanesi idi konuştu sadece egzersizlerden bahsetti hepsinin yaptığı gibi , sonra burdaki kızlarla daha fazla konuştum ve kendimi cesaretlendirdim egzersiz için sağolsun kızlarda gaza getirdiler , kimse yapamıyordu egzersizleri başta hatta bakamayan dokunamayan bile vardı ama bak herkes bir şekilde yendi en karamsarımız bile ... sende yenebilirsin umudunu kaybetme, bizlerden destek iste doktor konusunda öneride bulunamayız belki pek doktor tecrübemiz yok fakat egzersizlerde yardım edebiliriz sana ama seninde kendine inanman lazım!!!

inşallah canım.. yılmaa bırakma..
emla kullanma o zaman ben hiç kullanmadım ama uyusturuyormuş o galiba..

aparata kayganlaştırıcı etkili bi prezervatif tak.. ben fiesta nın kullanmıştım.. gayet kaygan hatta üzerine bebe yağıda sürebilirsin... Akşam dene arkadaşım kaybın olmayacak sonucta .. sanırım sen duvar gibi biyer var orda takılıyorsun tam o sırada bacaklarını serbest bırak derin nefes al ve aparatı ilerlet.. ilk sokarken kasıyorsundur kesin ama bacağını serbest bırakmayı dene emin ol o duvardan sonra aparatın hepsini içine aldığını göreceksin

anlaştık tatlım bu inişi hemen çıkışa geçirmek lazım :10:
sen napıosun canımm meslektaşım hatta ve hatta branştaşım?? sensiz olmuyor buralar...
ev iş güç okul nedense baya işler birikti bacım..... bak ne güzel inişleri çıkışa çevirmek harikaaa emin ol her defasında daha sert bir çıkış olmakta.... topu yere atınca yükselmesi gibi düşünmek hayatı her defasında daha çok sert vurunca okadar daha çok yükselişi görmek harikaaaa.... ayrıcaaaaa şu sözleeeee cümlelermi tamamlayayım...

HER ŞEY ÜSTÜNE ÜSTÜNE GELİYOR,
SENDE ÜSTÜNE ÜSTÜNE GİT.....

:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

bu arada meslektaşmışız bizzzz bak sen tanışmamışız bu açıdannn bacım
kız hattaaa branştaşmışız öylemiiiii harikaaaaa

kızlar ya aklıma bişey geldi.şimdi ben hep üstte yapıyorumya alta geçemiyorum çünkü eşime güven problemi var bu sırada.diyorumki acaba eş parmağımı denesem güven olurmuki öle yapmadım hiç onu:26::26:

inşallah canım.. yılmaa bırakma..
emla kullanma o zaman ben hiç kullanmadım ama uyusturuyormuş o galiba..

aparata kayganlaştırıcı etkili bi prezervatif tak.. ben fiesta nın kullanmıştım.. gayet kaygan hatta üzerine bebe yağıda sürebilirsin... Akşam dene arkadaşım kaybın olmayacak sonucta .. sanırım sen duvar gibi biyer var orda takılıyorsun tam o sırada bacaklarını serbest bırak derin nefes al ve aparatı ilerlet.. ilk sokarken kasıyorsundur kesin ama bacağını serbest bırakmayı dene emin ol o duvardan sonra aparatın hepsini içine aldığını göreceksin

tamam tatlım rahat olmak lazım bu işi yaparken herhalde çok sağoll.. deneyeceğim dediklerini yarın gelişmeleri yazarım inşallah :54:

canım ben bunu izlemiştim ve oradaki sunucu olan doktor demişti ki vajinanın içi çorap gibidir ne girerse girsin onun şeklini alır demişti bu beni çok rahatlatmıştı...

bunu bende izlemiştim ama bidaha izledim o zaman aglamaktan harap olmuştum şimdiyse kahve içerek izledim bu bile benim için büyük ilerrleme çok daha rahatım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X