Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bunu bende izlemiştim ama bidaha izledim o zaman aglamaktan harap olmuştum şimdiyse kahve içerek izledim bu bile benim için büyük ilerrleme çok daha rahatım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bacım nasılsın anam çok özletiyon ya etme böyle:54::54::54::54::54::54::54:

:54::54::54::54::54:
İYİM İYİM EVRİMCİM SENDE NE VAR NE YOK... NASIL GEÇİYOR GÜNLERİN BU ARADA EKLEYEBİLMİŞİN ARKADAŞLIĞI BACIM... inann aklımdasın özellikle ama reglisin yaa sık boğaz etmiyorum yoksa kesinlikleeee bu haftaaa kulakalrnı götürmüştüm seninn :52:

İYİM İYİM EVRİMCİM SENDE NE VAR NE YOK... NASIL GEÇİYOR GÜNLERİN BU ARADA EKLEYEBİLMİŞİN ARKADAŞLIĞI BACIM... inann aklımdasın özellikle ama reglisin yaa sık boğaz etmiyorum yoksa kesinlikleeee bu haftaaa kulakalrnı götürmüştüm seninn :52:

arkadaşım sen ne yaparsan yap canın saolsun ivvvveeeettttt ekledim seni çok sevindim işte izindeyim rahatım işi bırakmayı düşünüyorum

arkadaşım sen ne yaparsan yap canın saolsun ivvvveeeettttt ekledim seni çok sevindim işte izindeyim rahatım işi bırakmayı düşünüyorum

bak sennnnnnn yani oderece rahatsın ki işi bırakcan kız delirirsin evde ..... bırakma benceee:)

sağlık sektöründeydin dimi bacım:) sizin gibi iyi hatunlara ihtiyacımız var haniiii bunu diyimdeee :) bi daha düşün yok bebek falan zaten bıraktırtıcakkk canımmm

bunu bende izlemiştim ama bidaha izledim o zaman aglamaktan harap olmuştum şimdiyse kahve içerek izledim bu bile benim için büyük ilerrleme çok daha rahatım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bak sennnnnnn yani oderece rahatsın ki işi bırakcan kız delirirsin evde ..... bırakma benceee:)

sağlık sektöründeydin dimi bacım:) sizin gibi iyi hatunlara ihtiyacımız var haniiii bunu diyimdeee :) bi daha düşün yok bebek falan zaten bıraktırtıcakkk canımmm

ne bilim iyi gibi ivet hastanede estetik cerrahın yanında çalışıyorum eminim ihtiyaçın yokturda olursa gerdirme silikon botox gibi yardımcı olurum yanıma gel anam:40::40::40::40::40::40::40:

ne bilim iyi gibi ivet hastanede estetik cerrahın yanında çalışıyorum eminim ihtiyaçın yokturda olursa gerdirme silikon botox gibi yardımcı olurum yanıma gel anam:40::40::40::40::40::40::40:

hımmmm anladımm elbette olur ihtiyacımızzz.... şimdilik şükür ama 1 doğum yaparsam ki şayet zor duruyor o zaman heryere bir el attırmak gerek dermişim

hayır elmascım kalınlığı 15 cm değildi boyu 15 cmdi. kalınlığıda 2 parmak civarıydı...ancak zamanla ben onu ıslak mendille kalınlaştırdım 5 kat fln sardım oyle oyle denedim..benimde yanmalatrım oluyordu .. acaba egzersizleri uzunmu yapıyordun? 15 dk. geçme ara ver bi kaç saat sonra tekrar 15 dk. yap... cünkü bndede yanma olmuştu ve fazla egzersiz yapmaktan kaynaklamıyormuş doktorum demişti

Dogru drumda bana egzersizden demisti suresini kisaltmaliyim sanirim haklisin denicem bu aksam yeniden

yenen arkadaşlara sesleniyorum,bana bi egzersiz toblosu çıkarır mısınınz uymaya çalışalım.mesela 1.gün neler yapmalıyım ne kadar aralıklarla,aynı şekilde ikinci gün.belki böyle planlı olursa yapması daha kolay olur,niyetim hafta sonu egzersizleri ilerletip bir an önce başarmak,cuma gününden sonra yoğunluğum biitio,lütfen birazda benim sesimi duyun genel olarah gökçe ve hopofer tek ilgileniyo :-(

yenen arkadaşlara sesleniyorum,bana bi egzersiz toblosu çıkarır mısınınz uymaya çalışalım.mesela 1.gün neler yapmalıyım ne kadar aralıklarla,aynı şekilde ikinci gün.belki böyle planlı olursa yapması daha kolay olur,niyetim hafta sonu egzersizleri ilerletip bir an önce başarmak,cuma gününden sonra yoğunluğum biitio,lütfen birazda benim sesimi duyun genel olarah gökçe ve hopofer tek ilgileniyo :-(

canım eğer başlangıç için soruyosan serçe parmak 1 parmak 1 boğumu dene ilk gün. sonraki günde 2. boğuma geç.. sonra işaret parmağındada aynı şey geçerli. sonrada orta parmak. sırasıyla iki parmak ve 3 parmak.. eğer 2 parmakta zorlanırsan aparat önericez sana. ama önce parmaklarını teker teker alman lazım.. bende böyle planlı yapayım demiştim ama inan daha çabuk oluyo. tek boğumu aldığımı görünce neden daha fazlası olmasın diyodum hep:1::1: bu arada egzersiz süreni istediğin gbi ayarlayabilirsin

merhaba arkadaşlar yaklaşık bir aydır giremiyorum nete. annem ameliyat oldu onunla ilgilendim aklım hep buradaydı yeni gelinlerimiz olmuş hepinizi yürekten tebrik ediyorum bu illetin ne olduğunu çok iyi bilirim 3 yıl bana ne sıkıntılar yaşattı. henüz yenemeyen arkadaşlarım inanın bu muymuş diyeceksiniz beni bu kadar üzen yıpratan korkulu rüyam olan şey bu muymuş diyeceksiniz biraz cesaret biraz azimle yenemeyeceğiniz bir şey yok.
bu arada mufim beray ecrinks cadıkedi hopefor adını unuttuğum diğer arkadaşlarım hepinizi çok özledim :16:

merhaba arkadaşım başka bir başlık açmışsın ama buraya yazarsan daha çok yardımcı oluruz kızlarla sana , bende bir psikiyatriye gittim normal biri tabe öyle para verdim devlet hastanesi idi konuştu sadece egzersizlerden bahsetti hepsinin yaptığı gibi , sonra burdaki kızlarla daha fazla konuştum ve kendimi cesaretlendirdim egzersiz için sağolsun kızlarda gaza getirdiler , kimse yapamıyordu egzersizleri başta hatta bakamayan dokunamayan bile vardı ama bak herkes bir şekilde yendi en karamsarımız bile ... sende yenebilirsin umudunu kaybetme, bizlerden destek iste doktor konusunda öneride bulunamayız belki pek doktor tecrübemiz yok fakat egzersizlerde yardım edebiliriz sana ama seninde kendine inanman lazım!!!

Haklisin..... 2 gundur cikmiyorum bu sayfadan. Ama iste tuhaf bi korku var icimde . Bi cesaret geliyo yapasm geliyo ama snra bisi cikiyo. Suan yibe cesaret geldi ama bugn kandil. Yarin yine cesaretimu kaybedicem.... yardim edin olurmu ? Burda sizinle basarmak istiyorum bende. Artik yeter.

Haklisin..... 2 gundur cikmiyorum bu sayfadan. Ama iste tuhaf bi korku var icimde . Bi cesaret geliyo yapasm geliyo ama snra bisi cikiyo. Suan yibe cesaret geldi ama bugn kandil. Yarin yine cesaretimu kaybedicem.... yardim edin olurmu ? Burda sizinle basarmak istiyorum bende. Artik yeter.

canım bugün açtığın konunu altınada yazdım ben.. biz doktor öneremeyiz sadece tecrübelerimizle sana yardımcı oluruz.. çoğu kişi doktorsuz yendi burda.. sen niye yapamayasın yazık günah o paraya.. sen ne sormak istiyosan sor bize.. cesaret gelmesinide bekleme bunu yenmek senin görevin.. yenene kadar da böyle olucak her gün bi görevmiş gbi yapıcaksın egzersizlerini:16::16: tabi yendikten sonra ödevlikten çıkıcak iş:9::9: neyse canımm karar senin biz burdayız

merhaba tam altı aydır satır satır gizlice okuyorum yazılanları.her şey,tüm egzersizler ayrıntılarıyla anlatıldığı için soracak birşey yoktu benim için.ben egzersizleri denemeye başladım defalarca ama malesef devam ettiremedim.burda az da olsa egzersizi yürütebilenler bence zaten aşmak üzere sayılırlar.ben artık çözümü kendi adıma doktora gitmekte buldum.elbette çözüleceğine inanıyorum ama gerginim tabi.umarım doktor hakkında yazılanlar doğrudur endişem var biraz.egzersizi yavaş bile olsa sürdürebilenler eminim başaracaklar,bunu söylemek isterim.ben o adımda bile malesef takıldım,burdan kendi adınıza sevinin ve vazgeçmeyin.Kandiliniz de mübarek olsun.

Back
X