Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu egzersizler yapilirlen deneme yapmicaz dimi ? Serce parmak la baslicam da kayganlastirici pek kaygan degil ya gleitgelen var da bebek yagi daha kayici sanki.

yok canım deneme yapmıyosun egzersizlerini tamamen bitirmeden.. serçe parmak tek boğumla başla sonra 2 boğuma geç.. sırayla tüm parmaklarını alıcaksın.. kayganlaştırıcı olarak bebeyağını zararlı buluyor burdaki arkadaşlar bende kullanmadım.. okeyin veya durexin jelini al istersen ben öyle yaptım:10:

yok canım deneme yapmıyosun egzersizlerini tamamen bitirmeden.. serçe parmak tek boğumla başla sonra 2 boğuma geç.. sırayla tüm parmaklarını alıcaksın.. kayganlaştırıcı olarak bebeyağını zararlı buluyor burdaki arkadaşlar bende kullanmadım.. okeyin veya durexin jelini al istersen ben öyle yaptım:10:

ayrıca arkadaşların dedigini harfiyen uygula çok ilerliceksin inan bak gecenin kaçında sana yardımcı olmaya çalısıyor yasemin bu bile büyük morel ben egzersizleri bi an bile bıraksam çok utanıyorum onlar benim için bu kadar ugrasırken

ayrıca arkadaşların dedigini harfiyen uygula çok ilerliceksin inan bak gecenin kaçında sana yardımcı olmaya çalısıyor yasemin bu bile büyük morel ben egzersizleri bi an bile bıraksam çok utanıyorum onlar benim için bu kadar ugrasırken

valla canım elimde olsa her dakika yardım etsem birilerine:16::16: çünkü bu dert yaşanmadan anlaşılmıyor. ben şimdi hepinizin yaşadığı şeyleri anlıyorum:16::16: inşallah hepiniz yeniceksiniz.. ben şimdi çıkıyorum iyi geceler canlarım

valla canım elimde olsa her dakika yardım etsem birilerine:16::16: çünkü bu dert yaşanmadan anlaşılmıyor. ben şimdi hepinizin yaşadığı şeyleri anlıyorum:16::16: inşallah hepiniz yeniceksiniz.. ben şimdi çıkıyorum iyi geceler canlarım

iyi geceler canım benim yenicez senin gibi gökçe gibi insanların sayesinde arkamız saglam valla

kizlarrrrr bugunden itibaren anestolu cikardim hayatimdan yuppiiiiiiiii Allahima binlerce kez sukurler olsun :52::52::52: sira bebeyaginda, onunda papucunu dama atcam en yakin zamanda :52::52::52: oh oh yandannn :66::21::66::21::66::21:

Arkadaşlar öncelikle kandiliniz mubarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah bizleride unutmayın:16:
bugün giremedim anca bu saate nasip oldu görümcem bende bu aralar artık 5 10 gün böyle ara ara girerim egzersizde yapamadım ama neyse sizi özledim:17:

veee ege incisi hiç konuşamadık tanışamadık ama tebrikediyorum seni:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: Rabbim inş. tez zamanda bizlerede nasip eder bu mutluluğu canım benim çok sevindimm ne güzel biri daha kurtuldu:16:

yenen arkadaşlara sesleniyorum,bana bi egzersiz toblosu çıkarır mısınınz uymaya çalışalım.mesela 1.gün neler yapmalıyım ne kadar aralıklarla,aynı şekilde ikinci gün.belki böyle planlı olursa yapması daha kolay olur,niyetim hafta sonu egzersizleri ilerletip bir an önce başarmak,cuma gününden sonra yoğunluğum biitio,lütfen birazda benim sesimi duyun genel olarah gökçe ve hopofer tek ilgileniyo :-(

canım bak zamanlarını kendin ayarlarsınnn egeincisi arkadaşımıx paylaşmıştı sana aktarıyorumm
ister bigünde çok ilerle istersen tek boğumda 1 gün kal o sana kalmışş...
* 1 parmak 1 boğum
* 1 parmak 2 boğum
* 2 parmak 1 boğum
* 2 parmak 2 boğum
sonrasında eş parmağına geçiyor bu iğrenç geliyor ürkütüyor insanı ama eşinizin parmağını ödünç alıyorsunuz eşinizin parmağını siz tutup sokuyorsunuz.. bunun sebebide kasılma şiddetini azaltma iç bacakların kasılması zamanla geçiyor..
* eş parmağı 1 parmak 1 boğum
* eş parmağı 1 parmak 2 boğum
* eş parmağı 1 parmak 3 boğum
* eş parmağı 2 parmak 1 boğum
* ve eş parmağı 2 parmak 2 boğum

kızlar ya aklıma bişey geldi.şimdi ben hep üstte yapıyorumya alta geçemiyorum çünkü eşime güven problemi var bu sırada.diyorumki acaba eş parmağımı denesem güven olurmuki öle yapmadım hiç onu:26::26:

canım bence güvenmiyosan deneyebilirsin bende eş parmağı denemiştim o gecede yenmiştim zaten ama şunu da söyleyeyim altta çok kolay oluyo :52:canım istersen başını sen yerleştirirsin yine eşine telkinler verirsin şöyle yap falan diye oda dinler seni zor olmaz bir dene bak ben de tırsıyodum her altta denediğimde ama sonuç iyi oluyodu geçen gün emlasız jelsiz yaptım altta düşün yani bunlar olmadan yapamıyodum psikolojikmen ama hiçbiri yoktu kendiliğinden geliştiği için çok kolay oldu kendimi bıraktım bir baktım olmuş sen altta olmaz diye şartlandırma kendini bu beynimizin oyunu unutma vajiyi yaşamamızın tek sebebi zaten bu değilmiydi hadi sende yap sormak istediğin bişey varsa yine yardımcı olurum canımm:16:

Kızlar dün gece bütün vajililere dua ettim:16: ve vajiyi yenenler hamile kalsın diye de ettim inş dualarımız kabul olur canlarım:16: ve herkes tez zamanda yener hamile olmak isteyenlerde hamile kalırr

yenen arkadaşlara sesleniyorum,bana bi egzersiz toblosu çıkarır mısınınz uymaya çalışalım.mesela 1.gün neler yapmalıyım ne kadar aralıklarla,aynı şekilde ikinci gün.belki böyle planlı olursa yapması daha kolay olur,niyetim hafta sonu egzersizleri ilerletip bir an önce başarmak,cuma gününden sonra yoğunluğum biitio,lütfen birazda benim sesimi duyun genel olarah gökçe ve hopofer tek ilgileniyo :-(
bacım özel msjnı şusabah itibari ile mesaj kuttuna yolladım... Başarılar dilerim....

HARİKA BİR ŞEY BAK zorunlu hissetmek.... zaten az kaldı azzz.... dur bakalım
iyi geceler canım benim yenicez senin gibi gökçe gibi insanların sayesinde arkamız saglam valla
inşallah bacım her daim ben çektim kimse çekmesin hesabı sonra sizlerde böyle yardımcı olunca dediğimi daha iyi anlayacak herkes.....inşlh sende sona yaklaştık halaya az kaldı çok az

Günaydınlar Hepinize Canlar:16:
günaydın elab ayberk ece
Kızlar dün gece bütün vajililere dua ettim:16: ve vajiyi yenenler hamile kalsın diye de ettim inş dualarımız kabul olur canlarım:16: ve herkes tez zamanda yener hamile olmak isteyenlerde hamile kalırr
inşallah bacım

gunaydin vaji kardesligi :16:
günaydın

kizlarrrrr bugunden itibaren anestolu cikardim hayatimdan yuppiiiiiiiii Allahima binlerce kez sukurler olsun :52::52::52: sira bebeyaginda, onunda papucunu dama atcam en yakin zamanda :52::52::52: oh oh yandannn :66::21::66::21::66::21:

inşlh mantar falan olmadan bir ataydın şu bebeyağını anam anam

Back
X