Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bekledim bu kez ama yok yine yanmam oluo sanki hic beklememisim gibi sma bu benim yapim sanirim krem mantar kremi ama mantarim yok o nedenle bugunku egzersizde sonra ki bir haftayi askin sureden sonra ilk kez yaptim yine yanmam var bepanten surdum bu kez umarim iyi gelir ve umarim senin dedigin gibi basaririm. Yanmalarim olmasa basaricam inaniyorum

Sen kac gun beklemistin guzelm ve o tahris sorunundan sonra ne yaptinda tahris olmadi jeli nasil kullaniosunuz onu mu az kullaniyorum acaba

yaaaaaaa kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaa ilk aldığımda işaret sonrasındada orta parmağımı çok rahat almıştım ama şuanda hiç alamıyorum nasıl yapıcam ben yaaaaa:((((((((niye bole olduki kesin rahatça alırım diye yanıma mumumu bile hazırlamıştım ben naspıcam şimdiiiiiiiiii:(((((((((

sağol canım hoşbulduk Allah herkese şifa versin çok zor ama geçecek inşallah:))

inş. canımmm içini ferah tut yazılanları iyi oku ve anlayarak oku beynine işlesin ah o beynimiz yokmu neyi görse ona göre işliyo kendini ondan güzel düşün güzel şeyler olsun tatlım:16:

canım senin yakındır yenmen yazdıklarını okudum da keşke telefonu kapasaymışınız kesin olacaktı :52::52:bak sırtı dönük çok kolay oluyo tavsiyem sana ben yüzüm dönük yendim ama ne hikmetse yendikten sonra yüüzm dönük alamadım:1::1: sadece yendiğim gece almıştım sonrasında sırtı dönük aldım ve daha kolay oldu çünkü penis şekil itibariyle popoya doğru eğimli oluyo ve daha kolay oluyo inan yaptığıında bumuydu diyeceksin va altta da yapacaksın :52::52:ben öyle oldum şahsen ve yenenlerin çoğunda oldu bu sen kafada bitirdin ama aksilikler bırakmadı peşini her girdiğinde yendiğini söylemeni bekliyom mendilimiz elimizde kaldı hadi bakalım yen sevindir bizleri canımmm:16::16:

ay canım sorma eşimlede onu konuşur olduk bi rahat olamadık dedik ama gerçekten insan burda okuduklarıyla bile öğrendikleri onca şeyi eğer anlayarak ve beyinlerine işleyerek okurlarsa inan egzersiz yapmış kadar rahatlatıcı oluyo ben egzersiz yapamıyorum öyle 7 8 cm ler yok aparatlar ben 2 parmakla oyalanıyorum:1: bana yettiğini düşünüyorum yani inş. yeter şuanlık öyle ve dediğin gibi sırtımız dönük pns nasıl vaji deliğini buluyo öyle ve popoya doğru olduğu içinde gerçekten çokk rahatlatıcı bir pozisyon ya ufacık aklıma bişiy gelmiyo Allah ım hepinizden razı olsun ah o yön resimleri yokmu ah o popya doğru demeler yokmu bu bilgiler bana yetti arttı bile nasıl rahatlatıyor ya onu bilmek süper bişiy altta yapamıyorum birtek denemerimi oda vaji popoya doğru az yokuş aldığı için eşime güvenemiyorum ama üstte öyle bi derdim yok herşey elimde ve takılacak birşey yok yol dümdüz popo yönüne doğru ilerliyor zaten ben o ucunu 2 cm yerleştirsem pnsin gerisini alırım hani bi vida olayı vardır parmağımızla döndürerek başlangıçta yerleştirirz deliğe sonra tornavida alıp tamamını hallederiz vidayı yanlış yerleştirirsek tornavidayla yaparken bozulur çıkarmak zorunda kalırız hasar veririz buda aynı bu işe benziyor işte vidayı düzgün yerleştirmek lazım sonra tornavida nın işi çokkk kolaylaşıyor:1:

yaaaaaaa kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaa ilk aldığımda işaret sonrasındada orta parmağımı çok rahat almıştım ama şuanda hiç alamıyorum nasıl yapıcam ben yaaaaa:((((((((niye bole olduki kesin rahatça alırım diye yanıma mumumu bile hazırlamıştım ben naspıcam şimdiiiiiiiiii:(((((((((

canım benim sana yazdıklarımı okudunmu sen 2 sayfa öncesine yada 1 sayfa oku onu görmedin sanırımm :16:

yok oyle surat asıp da yapamadım demek ıkın ıyıce canım neden yapamadın??

ya seisss bi an az önce birinin yorumunu okudummmm tuhaf oldum yazmışkiiiii işte 11 cm aldımmm acıdı çok ama daayandım falan yaaaaaaa ole acıyomuuu ilk girişmi acıyo acıyan nere ya ben parmağımı aldığımda hiçbi acı falan olmamıştı yaaa cesaretimi toplayıpta bi başlayamıyorumkiiii:(((((((

canım acıma ancak kendini kasarsan olur , kendini kastığında o bölge daralıyor ee egzersiz yaparkende kendini otomatik olarak zorlamış oluyorsun , sen o kişilere bakma hiç acı denen bişi yok bak kaç kişi varız burda acıdı diyen varmı

kizlar isareti sorunsuz aldim sonra hemen ortaya gectim onu da aldim
iki parmak 2 bogum alabildim cok yaniyor, ikiniyorum dogru yere gidiyor ama yinede yaniyor neden :(

canım yanma olmadı doğal herkeste oldu , yanma olunca bekle biraz geçsin sonra devam et ben öğle yapmıştım

Tatlım Hemen Üzme Kendini. Olur Böyle Vakalar. Arada sırada. Bizde Yaşadık Bunları:50::50::50:
Sakin Ol Ve Kendine İnan. Yaptın yine yaparsın. Sadece sakin ol ve ben yapacağım de:34:
Orta Parmak Çok Kolay Yeterki doğru nefes Doğru Ikınma Yap.. kolaylıkla Girer. Bozma Moralini:34::34:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr işaret parmağımmmmmmmmmmmmmmmm olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:52::52::52::52::52::52::52::52:

şimdi ben bu topikte ilk kez kızıcammmmmmmmmmmm:47::47: acıdı ne demek kızlar :50::50: acıma diye bişey yok ya ben bir aydır cinsel ilişki yaşıyorum ne acısı:50::50: lütfen acımayla yanmayı birbirine karıştrmayın.. zaten egzersiz yapanlar acıdan korktukları için yapamıyolar... etraftan kulaktan dolma bilgilerle bunca yıldır kandırıldık zaten. siz yapmayın nolur.. bak bi arkadaşımız acıdı falan yazmış. biride demiş soğuttun benii:50::50: acıyla yanmanın farkına varınn.. ben acı olmadığının garantisini verebilirmmmm:34::34::34::34::31::31:

inş. canımmm içini ferah tut yazılanları iyi oku ve anlayarak oku beynine işlesin ah o beynimiz yokmu neyi görse ona göre işliyo kendini ondan güzel düşün güzel şeyler olsun tatlım:16:

ay canım sorma eşimlede onu konuşur olduk bi rahat olamadık dedik ama gerçekten insan burda okuduklarıyla bile öğrendikleri onca şeyi eğer anlayarak ve beyinlerine işleyerek okurlarsa inan egzersiz yapmış kadar rahatlatıcı oluyo ben egzersiz yapamıyorum öyle 7 8 cm ler yok aparatlar ben 2 parmakla oyalanıyorum:1: bana yettiğini düşünüyorum yani inş. yeter şuanlık öyle ve dediğin gibi sırtımız dönük pns nasıl vaji deliğini buluyo öyle ve popoya doğru olduğu içinde gerçekten çokk rahatlatıcı bir pozisyon ya ufacık aklıma bişiy gelmiyo Allah ım hepinizden razı olsun ah o yön resimleri yokmu ah o popya doğru demeler yokmu bu bilgiler bana yetti arttı bile nasıl rahatlatıyor ya onu bilmek süper bişiy altta yapamıyorum birtek denemerimi oda vaji popoya doğru az yokuş aldığı için eşime güvenemiyorum ama üstte öyle bi derdim yok herşey elimde ve takılacak birşey yok yol dümdüz popo yönüne doğru ilerliyor zaten ben o ucunu 2 cm yerleştirsem pnsin gerisini alırım hani bi vida olayı vardır parmağımızla döndürerek başlangıçta yerleştirirz deliğe sonra tornavida alıp tamamını hallederiz vidayı yanlış yerleştirirsek tornavidayla yaparken bozulur çıkarmak zorunda kalırız hasar veririz buda aynı bu işe benziyor işte vidayı düzgün yerleştirmek lazım sonra tornavida nın işi çokkk kolaylaşıyor:1:

canım haklısın burda yazılanlar beyne işledi mi zaten olay bitiyo ben egzersiz yapmadım kendim sadece bir defa parmaklarımı sırasıyla koydum aynı gün içinde oda nasıl bişey girebiliyo mu diyeydi sadece yendiğim gün eşimin parmağını aldım oda ona güvenim gelsin diye
ama burdakiler kafama işlemişti ve kafada bitirmiştim sende öyle olmuşsun ve en kısa sürede bitireceksin canım üstte yendikten sonra altta da alırsın merak etme tüyolar veririz sana sen önce üstte bir al o zaman diğerleri de gelir Allah yardımcın olsun bu arada benzetmen de süper olmuş vida falan :9:

sakinleşmen lazım gncemr , nefes egzerisizi yap ondan sonra tekrar dene ıkınmayıda unutma ama

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr işaret parmağımmmmmmmmmmmmmmmm olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:52::52::52::52::52::52::52::52:

Bak Gördünmü tatlım. Nasılda olduu ?? İştee Bu:46::46::46::46:
Herşey sende,beyninde başlıyor bunu Unutma. Ve egzersizlere ara vermeden devam et lütfen.
Kısa Bir sürede Vajinismus denen illet hayatından defolup gidicek :47::47::47: Ben inanıyorummm:16::16::16:

canım haklısın burda yazılanlar beyne işledi mi zaten olay bitiyo ben egzersiz yapmadım kendim sadece bir defa parmaklarımı sırasıyla koydum aynı gün içinde oda nasıl bişey girebiliyo mu diyeydi sadece yendiğim gün eşimin parmağını aldım oda ona güvenim gelsin diye
ama burdakiler kafama işlemişti ve kafada bitirmiştim sende öyle olmuşsun ve en kısa sürede bitireceksin canım üstte yendikten sonra altta da alırsın merak etme tüyolar veririz sana sen önce üstte bir al o zaman diğerleri de gelir Allah yardımcın olsun bu arada benzetmen de süper olmuş vida falan :9:

inş. canımm ya ahahaha aklıma ne geldi denemeyi yaparken olmalı olmalı diye bağırdım ay kızlara oldu demem lazım bitmeli bu iş artık diye söylendim eşimde ordan ya şuna bak kızları düşünüyo yuh burda beni düşün sen beni sevindir kızları sevindircek onu düşünüyo dedi gül gül öldümm hakkleten aklımdan size haber vermek geçiyo o an hep çok güldüm ya şimdi aklıma geldi:9:

Back
X