Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

acaba diyorum .... 1 hafta parmak egzersızı yapsam.......
5 şubat da emla alsam bide jel alsam.... bıde kas gevsetıcı alsam

bı deneme yapsam evlılık yıldonumuzde...

cünki bız aylardır denemıyoruz....

en son uyusturucuyla denedıgımızde esım kendı p. sını hıssetmedı bu sefer prezer. almayı hatırlatmalıyım

guzeeel bı ortamda hanı bunlarla bı denesek ?

eger olmazsa....

bu sefer yaavass yavasssss adım adım egzesızlerı tek tek yaparım...

olurmu ? 1 haftada hergun hergunn uzun uzun yapsam....

5 şubat a kadar gelısme olurmu ?

parmak egzersizlerini düzenli olarak yap sonrasında belkide sadece jel ile biter canım bu iş
hiç zaman geçirmeden başla yavaş yavaş

acaba diyorum .... 1 hafta parmak egzersızı yapsam.......
5 şubat da emla alsam bide jel alsam.... bıde kas gevsetıcı alsam

bı deneme yapsam evlılık yıldonumuzde...

cünki bız aylardır denemıyoruz....

en son uyusturucuyla denedıgımızde esım kendı p. sını hıssetmedı bu sefer prezer. almayı hatırlatmalıyım

guzeeel bı ortamda hanı bunlarla bı denesek ?

eger olmazsa....

bu sefer yaavass yavasssss adım adım egzesızlerı tek tek yaparım...

olurmu ? 1 haftada hergun hergunn uzun uzun yapsam....

5 şubat a kadar gelısme olurmu ?

Merhaba sevgili vajidaşım aca bir hafta parmak egzersizi yapsam demişsin yaa

sen 1 hafta her gün 1 saat boyunca parmak egzersizi yapsan ilk gün 1 parmak 2. gün 2 parmak 3. gün 3 parmak yapsan 5 şubata gelin olursun zaten.. önemli olan gerçekten istemek ve egzersizleri hiç aksatmadan doğru şekilde yapmak.
unutma acı kanama ağrı yok sadece kendini kastığın için canın yanıyor o kadar :ssz::ssz::ssz::ssz:

kendini rahat bırakır sıkmazsan 1 hafta egzerszi ile yenersin. 3 günde yenenler var unutma :36::36::36::36:

ama kendini hazır hissetmen lazım istediğin kadar egzersiz yap 3 parmağı da al vajiye eğer beynin de bitirmezsen olmaz unutma :51::51::51:

emla bazılarında yanma yapıyor sen de nasıl etki gösterir bilmiyorum ,
daha hafif bir uyuşturucu anestol pomad al birde bepathol krem al.. bunları egzersiz yaparkende eş denemesindede kullan tabii ki bolca jelle :36::36::36::36:

of offf bi hüzünle yazıyorum arkadaşlar dün eşimle deneme yaptık maalesef eşimin üsttündeyken eşim sertleşme sorunu yaşadı çabuk iniyordu ve mecburen altta denemeye çalıştık ben alttayken maşallah hiç sertleşme sorunu yok bana demezmi ben böyle daha çok seviyorum oldu canım sanki sen hastasın böyle daha çok seviyormuş ya sanki onun sevdiği pozs önemli benimki önemli deli etti beni bisürü bisürü kızdım ona onun yüzünden olmadı ki altta olmak benim için imkansızdı çok kızdım eşime dedim üstte olsam olacak sen suçlusun falan dedim neyse altta çok uğraştık resmen ilk gecedeki halimi yaşadım kasıldım kaldım altta asla beceremicem bu işi üstte olmam lazım oda eşim sağolsun moralim bozuldu ya alttayken eşim bi ara oldu galiba dedi dişimi sıktım resmen yastık falan ısırdımgözlerimi kapadım bıraktım oluruna o an eşim yarısı girdi dedi ama ben hisetmedim sanki işkence görüyordum aklıma dediklerinizi getiriyorum ama yok olmuyo altta ayaklarım boşlukta olduğu için deliriyorum umutsuzum mutsuzum ve daha bir çok şey:5: regl olmama 2 3 gün kaldı belkide ondan vucudum bi tuaftı bilemiyorum dün eşimde bende farklıydık sanki halbuki bundan önceki o denemede ben üstte oda sertleşme sorunu olmadan çok iyidik sadece zaman yoktu ah ahhh zamansız olunca bişeyler oluveriyo onada engel çıkıyo zaman olunca bu seferde olmuyo valla sinir oldum yeter sıkıldım bu durumdan çok yoruldum..

canım bunlar olabilecek şeyler.sonuçta oda erkek her zaman öyle durmaz.bizde çok yaşadık bu sorunu önceleri bırakıyoduk olmuyo die.daha sonra enerji içeçeği almaya başladık işte o işimize yaradı.özellikle onun için satılanlarıda varmış.normal enerji içeceğide.canımcım bunun için üzülme ben yendikten sonra ile yaşıyoruz bazen aynı sorunu...sana hiç yakışıyomu böyle üzülmek...diceksin bu sefer olmadı ama bi dahaki sefer olacak die...bak enerji içeceğini içsin ve sen üstte ol daha uzun süre öle kalır.ya eşim demişti böyle bekleyince durmaz die.üzme kendini olacak inş.hani o ümitli umutlu cecemm...o sorunu burda çoğu kişi yaşamıştır.inş halledeceksin en kısa zamanda

bu bana yetti bile. Okadar ıyı gelıyorkı yazdıklarınızı okumak .

Tamam işden cıkar cıkmaz bu aksam baslıyorum .

ne aliyim eczaneden ?

tam olarak yazarmısınız ?
eve gıderken alırım

evet hala ırenc gelıyor oraya parmak....

ama önemlı olan artık yettiii !!!

1 senee olucak 5 şubat da ve artık YETER !

okadar ıyı okadar her aşk dolu evımız... benı bıkre bıle kırmadı eşim...
onun ıcın yapmalıyım bunu artık !!!!!!!!!!!!!!

tekrar merhaba kızlar. nasılsınız bugün?
ben biraz durgun ve mutsuzum...

hatırlarsanız vajiyi yenenlerdenim.. sadece bir kere yapabildik işlerin yoğunluğundan, sonra da zaten regl oldum. dün bitti reglim. öncesinde egzersiz yapmadan akşam sevişmeye başladık. ne de olsa yendim ya, hemen olcak zannettim. yine kapıya gelince nefes alışlarım hızlandı, hayır aciicak demeye başladı beynim. :5: halbuki daha önce yaptık. eşimin parmağını da aldım içime.. hatta kaç cmleri aldım da hiç acımadı...

öncesinde egzersiz yapmadım ondan mı öyle oldu bilmiyorum ama sanırım regl araya girdiği için :( ee, hani reglden sonra genişliyordu orası? :53:

mutsuzum.. baştan mı başliicaz şimdi? bi yardım :43:

heralde ben regl oldum diye beni bu isimlerin arasına yazmadın
EVET AZCIK ÖYLE OLDU BU BACILAR REGLLERİNİ YENİ ATLATANLAR (YETERAAMABUKADAR) GİBİ YOKSA SEN SEHERVAKTİ VE DAYA DA VAR...

kızlar gelişmeleri yazayım..

bugün bi arkadaşın doğum günü kutlaması için dışardaydık ama gelir gelmez oturdum egzersizin başına.. önce 1 parmak sonra iki parmak derken 8 cmlik aparat sonra 9 cm
veee sıkı durun 10 cmlik aparat oldu çok şükür... bunun ardından eşimi çağırdım eşimin orta parmağını aldıktan sonra eşimin iki parmağını deneyelim dedik

çok yavaş yavaş santim santim sokmaya çalıştık ve iki parmağı oldu biraz bekletti içerde.. ben p...s i deneyelim dedim eşim acele etmeyelim onuda yarın deneriz dedi.. çok şükür kızlar yine umudum yerine geldi yarının bütün işlerini bitirdim.. yarın hep bununla uğraşacağım inşallah.. sizin desteğiniz olmadan hiç bir şey olmaz hepinizi öpüyorum.. yine gelişmeleri yazarım..

seherrrvakti
Beni unuttunuz kizlar...en eski benim! 3 parmak aliyorum yarin deneme yapicaz.dua edin bana bu hafta gelin olayim DEDİĞİM GİBİ İSMİNİ YAZDIĞIM YAZAMADIĞIM BİR ÇOK BACI VAR YOKSAA UNUTULMASSIN SEN BU HAFTA SONUNA KALMASSIN AMA EN GEÇ ÇARŞMBA BİTER İNŞLH

VE DAYA DA ARTIK REGL SONRASI İNŞLH HALLEDECEKTİRRRRRR
ASLINDA BİR ÇOK KİŞİ VAR DA BU BACILAR ARTIK BU HAFTAAA KESİNKEZZ BİTİRME MODUNDA OLUCAK KİŞİLER... SENDE İNŞLH 15 TATİLİ EN İYİ DEĞERLENDİREN ÖĞRETMENLERDEN OLUCAN HAYALCİM...

alisya var azranur var yaren03 var yardm var daha daha cecemmmm bacımız varr gurbetci34 var chicken var... diyar vardı birara ve nikini sayamadığım bir çok bacımız inşlh en yakın zamanda kurtulacaktır

hatırlarsanız vajiyi yenenlerdenim.. sadece bir kere yapabildik işlerin yoğunluğundan, sonra da zaten regl oldum. dün bitti reglim. öncesinde egzersiz yapmadan akşam sevişmeye başladık. ne de olsa yendim ya, hemen olcak zannettim. yine kapıya gelince nefes alışlarım hızlandı, hayır aciicak demeye başladı beynim. :5: halbuki daha önce yaptık. eşimin parmağını da aldım içime.. hatta kaç cmleri aldım da hiç acımadı...

öncesinde egzersiz yapmadım ondan mı öyle oldu bilmiyorum ama sanırım regl araya girdiği için :( ee, hani reglden sonra genişliyordu orası? :53:

hayır canım baştan başlamıcaksın merak etme, psikolojik olarak kasmışın kendini sen. bi kere yaptığınız için bi daha olurmu endişesine kapılmışsın.. ben reglden sonra yendim ve daha 8 cmdeyken penis aldım. istersen son aparatınla tekrar egzersiz yap. sonra geç penis denemesine

bu bana yetti bile. Okadar ıyı gelıyorkı yazdıklarınızı okumak .

Tamam işden cıkar cıkmaz bu aksam baslıyorum .

ne aliyim eczaneden ?

tam olarak yazarmısınız ?
eve gıderken alırım

evet hala ırenc gelıyor oraya parmak....

ama önemlı olan artık yettiii !!!

1 senee olucak 5 şubat da ve artık YETER !

okadar ıyı okadar her aşk dolu evımız... benı bıkre bıle kırmadı eşim...
onun ıcın yapmalıyım bunu artık !!!!!!!!!!!!!!
evet canım bencede yapmalısınız, böyle güzel bi duygudan mahrum bırakma kendinide eşini de..:16::16: eczaneden su bazlı bi tane kayganlaştırıcı al, prezervatif ya da eldiven al.. başla hemen:16::16:

canım bozma moralini bende regl bi kaç gün önce yenmiştim bendede aynı sıkıntılar olmuştu ama geri adım atma.bilmiyorum hangi pozisyondasın.üstte al yine başta ilk seferki gibi olacak sonra normale dönüyo.bu arada bende reglden hemen sonra genişleyecek die düşünmüştüm demekki kişiye göre değişiyo yada psikolojik bilemiyorum.sakin ol sen yendin yine yaparsın öle değilmi:34:

hayır canım baştan başlamıcaksın merak etme, psikolojik olarak kasmışın kendini sen. bi kere yaptığınız için bi daha olurmu endişesine kapılmışsın.. ben reglden sonra yendim ve daha 8 cmdeyken penis aldım. istersen son aparatınla tekrar egzersiz yap. sonra geç penis denemesine

o kadar kötü oldum ki dün anlatamam. yine ağlama krizine girdim. herşey başa döndü gibi geldi. n eyapacağımı bilemedim. hatta gece forumdda kimse olur mu diye bile düşündüm inan.
kadın olmak ne zormuş...

dur bir sakin ol bacımmm evet 1 kereden sonra ardık gelirrr şansızlığın hemen ardından regl olmannn... abartısız ben hergün zorla yapalım diyordumki unutmayayımm sonra 4 gün regl ve akabinde uzadı regl 6 ya çıkıncaaa unuttum diye yapamadım diye ağladım eşimde yaptık diye öncesinde daha kaba davrandı... ama sonraaa dur dur dedimmmmmm sonraki gün jelle azcık kegel yaptım ve aparatlarıda çöpe atmıştımmm sıcak duşdan sonra denedik oldu... evet sıkılma olur gayet normalll sendekide rahat olmayı ve yaptığını tekrar yapacağını de bacım

canım bozma moralini bende regl bi kaç gün önce yenmiştim bendede aynı sıkıntılar olmuştu ama geri adım atma.bilmiyorum hangi pozisyondasın.üstte al yine başta ilk seferki gibi olacak sonra normale dönüyo.bu arada bende reglden hemen sonra genişleyecek die düşünmüştüm demekki kişiye göre değişiyo yada psikolojik bilemiyorum.sakin ol sen yendin yine yaparsın öle değilmi:34:

inş canım benim. ben altta yenmiştim. üstte daha doğrusu gözüm açık herşeyi görüyoken kasılıyorum. eş parmağı denemelerinde de öyle olmuşt. bakarken kontrol bende ya.. yok anam, olmuyo. ama gözümü kapatınca.. eşim bi an aç bak dedi. bi de baktım ki eşimin orta parmağı sonuna kadar içimde. bakmadığım için hissetmemiştim de. o yüzden üstteyken rahat edemiyorum ben. ben ıkınayım o soksun daha iyi :)
şimdi ben yine egzersiz yapayım o zaman... ooooy oyy.. ne bitmez çilemiz varmış kızlar yaa :(

slm kızlar ben en sonunda dayanamadım ve geçen hafta sonu bi psikiyatriste gittim 1 saat boyunca benimle ve eşimle konuştu ilişkiye girmeyi yasakladı hatta 15 gün boyunca parmak egzersizide yok sadece her akşam eşimle birbirimize masaj yapacakmışız bide kegel egzersizi günde 5 defa 10 ar kere başladık işte bunları yapmaya doktor guya 6 8haftada sonuç alırız dedi bi yandan doktorun dediklerini yapıyorum bi yandan da kararsızım acaba bırakıp parmak egzersizimi yapsam yoksa doktora güvenip devammı etsem hatta ve hatta 2-3 saatte uşakta çözen bi doktorla bile konuştum 2000 tl dedi gözden çıkarıp onamı gitsem siz olsaydınız ne yapardınız kafam çok karışık

Merhaba sevgili vajidaşım aca bir hafta parmak egzersizi yapsam demişsin yaa

sen 1 hafta her gün 1 saat boyunca parmak egzersizi yapsan ilk gün 1 parmak 2. gün 2 parmak 3. gün 3 parmak yapsan 5 şubata gelin olursun zaten.. önemli olan gerçekten istemek ve egzersizleri hiç aksatmadan doğru şekilde yapmak.
unutma acı kanama ağrı yok sadece kendini kastığın için canın yanıyor o kadar :ssz::ssz::ssz::ssz:

kendini rahat bırakır sıkmazsan 1 hafta egzerszi ile yenersin. 3 günde yenenler var unutma :36::36::36::36:

ama kendini hazır hissetmen lazım istediğin kadar egzersiz yap 3 parmağı da al vajiye eğer beynin de bitirmezsen olmaz unutma :51::51::51:

emla bazılarında yanma yapıyor sen de nasıl etki gösterir bilmiyorum ,
daha hafif bir uyuşturucu anestol pomad al birde bepathol krem al.. bunları egzersiz yaparkende eş denemesindede kullan tabii ki bolca jelle :36::36::36::36:

cumaya kadar pek param yok gleıtglen jel ler suan bana pahalı bu ultrason jellerı nekadar ?

Dün beni yüreklendiren umutlandıran gökçe çiğdem ismini hatırlayamadığım herkese ben çok teşekkür ederim, bugün ilk günüm ayna incelemesi ve beyaz bakkal mumuyla yaptıgım deneme çok olumlu bir damla acı hissetmeden başardım içime almayı ve tutmayı şaşkınım inanın

İşin sırrı bol kayganlaştırıcı derin nefes alıp vermek bide aldığımız nefesi verirken o anda ıkınınca ve ileri ittirince aparatı zaten çekiyomuş içine haklı tüm söyleyenler, bi de popoya paralel gitmesi hiç can yakmıyomuş, farklı iki ittirme denedim popo ile paralel gitmemesi imkansız aparatın.

2 saat deneme yaptım devam da edicem regl araya giricek inşallah başa dönmem ama bol pratıkle bu hafta iyice alışıp reglden sonra eşimle denemek istiyorum inşallah başarırım.

ilk deneme olunca hala biraz ilk yerleştirirken korkuyorum kasıyorum ama bırakınca anlamadan oluyo aparat

Dua edin benım ve benım gibi herkes için, allah razı olsun hepinizden

Back
X