Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Asla yalnız değilsinnnn bizi en iyi anlayanların yanındayız inan burda.. Yendiği halde bizi burda yanlız bırakmayanları bi düşün.... Neler çektiğimiz en iyi onlar anladığından yendikleri halde bizi bırakmıyorlar burayı bulduğumuz için hepimiz öle şanslıyızkiii;);)) şimdi gülücüğünüüüü görmeyi istiyorummmmmm;);))))))) hemde kossskocamannn bi gülücüklü;););))))) bizde başarıcazzzzzz;);))) bizimde halaylarımız çekilecek inan bana bennn bize inanıyorummmm;);)))

:))))tşk ederimm cok sağol güldürdün beni.rüyamda yeniyodum zaten artık rüyalarıma gırmeye basladı eşime söylüyorum az once telde bilinç altına okadar yerleşmişki dyo nasıl yerleşmesin ınsan kendını yarım gıbı hıssedıyo :(bende akşam eşime cecem gıbı bır daha yapamazsam gıdıcem zaten dedim nereye gıdıyosun dıye çenemi bir tutdu ben senınle bunun ıcın ewlenmedım tabıkı olmasını ıstıyorum ama olmasada doktoru var psikoloğu war dedı.eşim destek oldukca ben erteledım zaten ama artık ertelemeeyeceğim

kızlar ben yaklaşık 5 aydır evliyim (ne kadar evliyim denebilirse)..hiç birlikte olamıyodum eşim vajinama gelince yanma hissediyodum ama 10 gün önce koltukta ben üste eşim altta duruyorduk eşim zorlayayımmı dedi ben de evet dedim. 1 hamla yaptı girdi hemen çıktı kendimi reflex icabı attırdım ne olduğunu anlamadım acı bile hissetmedim sonra kan geldi..3 gün damla damla kanamam oldu..birazda tahriş olduğu için 6 gün sonra denedik yine korktum olmadı çok üzüldüm :( yendim sandım ama yapamadım.şimdide regl oldum son günlerdeyim bitecek..
anlamıyorum beynim almıyo oraya gireceğini beynim almıyo tamamen olay kafada bitiyo ama ben bunu vücuduma nasıl kabullendirecem vucüdum kabul etmiyo..bunca zaman parmak egzersizi yapmadım kızlığıma zarar gelir diye ama şimdi kızlığım bozuldu artık yapabilirim ama nasıl ve nerden başlayacağımı bilmiyorum.
artık eşimle birlikte olmak istioyrum biz onunla onca zorluğa rağmen evlendik ama hala birlikte olamadık..
bu forumu hep okuyodum ve ilk defa yazdım burda herkes birbirine yardım ederek yenmişler ne olur banada yardım edermisiniz..çünkü artık içimden gelerek EVLİYİM demek istiyorum bir tarafımın eksik olmasını istemiyorum.bana yardım edin lütfen :(( ne yapacağımı bilmiyorum bu öyle kötü bir durumki ne parayla hallediliyo ne ilacı var anlmadım size bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyo dayanamıyorum artık bende evliliğimi tatmak istiyorum ama beceremiyorum

kızlar ben yaklaşık 5 aydır evliyim (ne kadar evliyim denebilirse)..hiç birlikte olamıyodum eşim vajinama gelince yanma hissediyodum ama 10 gün önce koltukta ben üste eşim altta duruyorduk eşim zorlayayımmı dedi ben de evet dedim. 1 hamla yaptı girdi hemen çıktı kendimi reflex icabı attırdım ne olduğunu anlamadım acı bile hissetmedim sonra kan geldi..3 gün damla damla kanamam oldu..birazda tahriş olduğu için 6 gün sonra denedik yine korktum olmadı çok üzüldüm :( yendim sandım ama yapamadım.şimdide regl oldum son günlerdeyim bitecek..
anlamıyorum beynim almıyo oraya gireceğini beynim almıyo tamamen olay kafada bitiyo ama ben bunu vücuduma nasıl kabullendirecem vucüdum kabul etmiyo..bunca zaman parmak egzersizi yapmadım kızlığıma zarar gelir diye ama şimdi kızlığım bozuldu artık yapabilirim ama nasıl ve nerden başlayacağımı bilmiyorum.
artık eşimle birlikte olmak istioyrum biz onunla onca zorluğa rağmen evlendik ama hala birlikte olamadık..
bu forumu hep okuyodum ve ilk defa yazdım burda herkes birbirine yardım ederek yenmişler ne olur banada yardım edermisiniz..çünkü artık içimden gelerek EVLİYİM demek istiyorum bir tarafımın eksik olmasını istemiyorum.bana yardım edin lütfen :(( ne yapacağımı bilmiyorum bu öyle kötü bir durumki ne parayla hallediliyo ne ilacı var anlmadım size bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyo dayanamıyorum artık bende evliliğimi tatmak istiyorum ama beceremiyorum

canım geçen sayfalarda yazmıştım önce kegel egzersizi yapmaya başla şimdi(ilk sayfada yazar)daha sonra serçe parmakla devam edeceksin.kayganlaştırıcı jel al ve başla.artık ümitsizlik mutsuzluk yok.inş yeneceksin sende.biz hep burdayız nerede ne zaman takılırsan hemen buraya yaz:34:seninde bizden farkın yok hepimiz yaşadık aynı şeyleri... ve daha uzun süre.hadi ilk sayfayı okumaya başla hemen

canım geçen sayfalarda yazmıştım önce kegel egzersizi yapmaya başla şimdi(ilk sayfada yazar)daha sonra serçe parmakla devam edeceksin.kayganlaştırıcı jel al ve başla.artık ümitsizlik mutsuzluk yok.inş yeneceksin sende.biz hep burdayız nerede ne zaman takılırsan hemen buraya yaz:34:seninde bizden farkın yok hepimiz yaşadık aynı şeyleri... ve daha uzun süre.hadi ilk sayfayı okumaya başla hemen

ben hep kegel egzersizleri yapıyorum..reglimin 4. günü elime eldiven takıp parmağımla denesem olurmu bugün? ayrıca çok teşekkür ederim

canım bugün reglimin 4. günü..egzersizlere nerden ve nasıl başlayayım? bana yazdığın için teşekkür ederim..bir ümit doğuyo tekrar ümitim kırılacak diyede korkuyorum

cnm eğer gerçekten yenmek istiyorsan yenersin. bi sakin olalım :)
sanırım hiç egzersiz yapmadın daha önce. yaptıysan aşamanı belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.
öncelikle bir ayna al karşına. kasılırım diyorsan slow bi müzik aç, enstrümantal bişeyler dinle ve sakinleş. sonra önce ayna karışında inceleme yap biraz. bu arada ellerini iyice bi yıka önce. elinle aç bi bak ne var ne yok :) kakanı yapar gibi ıkın sonra. orada aslında içinde bir delik daha olduğunu keşfedeceksin. ben onu ilk gördüğümde "aaa hakkaten varmış, bu zamana kadar nerdeymiş, duvar falan da yokmuş" demiştim. muhtemelen sende de aynısı olacak.

bazı kızlar kulak çubuğuyla başlıyor ama ben önce kendi serçe parmağımla yaptım egzersizi. sana hangisi daha sıcak geliyorsa onunla başla derim. sakince serçe parmağını o delikten içeri sok. girişi geçtikten sonrası kolay.. direk itince acısız giriyor zaten.

hazır hissettiğinde, yani kıolay yapar hale geldiğinde bir diğer parmağa geçeceksin. daha kalınına yani.
unutma, hepimiz aynı aşamalardan geçtik ve inan o kadar da zor değil. yaptıkça insanın yapası geliyor. bi başla bakalım... :)

Cecemmmm özledim yaaaaa;);))) ben samsundayımmmmmmmm ailemin yanında;);))) tabi malum egzersiz falanda yapamıyorum okudum sendede gelişme yokkk;);))) beni bekle cuma dönücekmişsin birlikte yenicez beni yalnız bırakma hahahahahahahah;);););)))):9::52:

:9: tamam seni bekliyorum bende zaten çifte düğün olsun diye :9: valla bende özledim dedim ne zaman sesi soluğu çıkıcak bu kızın acaba bekliyorum canım ama ben bu sefer salı günü şehir dışına gidiyorum ailemin yanına hafta sonu dönücem kaldığımız yerden devam ederiz inş.:16:

ewet erteledıgım ıcınde kendıme cok kızıyorum kımseye anlatamamak cok kötu bısey ben birde gurbetteyım kendımı cok yalnız hıssedıyorum psikolojık olarakta kötuym (:aparat ıcın ne hazırlamam gerekıyor ıkı parmagı ne kadar deneyeyım

canım bedne gurbetteyim hiç ama hiç kimsem yok Rabbim ve sizlerden başka ailem herkez< uzakta aynıyız işte gönlünü rahat tut zamanla herşey yoluna girecektir 2 parmağı rahat olana kadar yap baktın oluyo 3 dene 3 te oldumu kulak çubuğuna peçete sar sonra streçle ve dr eldiveni veya przervtfe geçir bol jelle öyle dene aparatıda yapabilirsen bu iş tamamdır:16:

yılın ilk karı yağıyo şuan...valla özlemişim kar görmeyi:16::16:
şimdi kahvemi yaptım oturdum karın yağışını izliyorum:68::68:

ohh keşke yakın olsaydık valla hemen gelirdim:1::21:

evet canım doğru yapıyosun.egzersize reglin bittikten sonra başla.ne zaman bitiyo

bugün 4. günü çok heyecanlandım acaba bugün mü başlasam yarınmı başlasam karar veremedi..bir dahaki regle kadar yenmek istiyorum bende kadın olmak istiyorum :(( ama mikrop kaparmıyım diye düşünüyorum eldvenmi taksam diyorum karar veremedim..ben birde çalışıyorum eve git yemek derdi çamaşır derdi ha bide bugün hürrem var onun derdi :)) insanoğlu çok farklı yaaa bi taraftan sex düşünüp bir taraftan hürremi düşünüyorum..
işin şakası bir yana ben 1 dahaki reglimde kadın olmak istiyorum..
ha birde kızlar size birşey soracam bu iş olduktan sonra acaba eşlerde bir farklılaşma oluyomu??? bunu çok merak ediyorum

eşim 15 tatilimi mahvediyor........... maalesef izin aldıııııııııııı ve şunu yap buunu getir belim ağrıdı.... sabahtan beri mutfak temizle banyo wc temizlee dolapları sil balkon keza ölümdüüü yarın misafirimde var ama adam halden anlamıyor kalk şunu pişir bunu pişirrr.. hiç destek olmuyor vede konuşmaları deli ediyor beniiiiiiiiiiiiiii ne olur dua edin .... eşşek bu eşşek eşşek

bugün 4. günü çok heyecanlandım acaba bugün mü başlasam yarınmı başlasam karar veremedi..bir dahaki regle kadar yenmek istiyorum bende kadın olmak istiyorum :(( ama mikrop kaparmıyım diye düşünüyorum eldvenmi taksam diyorum karar veremedim..ben birde çalışıyorum eve git yemek derdi çamaşır derdi ha bide bugün hürrem var onun derdi :)) insanoğlu çok farklı yaaa bi taraftan sex düşünüp bir taraftan hürremi düşünüyorum..
işin şakası bir yana ben 1 dahaki reglimde kadın olmak istiyorum..
ha birde kızlar size birşey soracam bu iş olduktan sonra acaba eşlerde bir farklılaşma oluyomu??? bunu çok merak ediyorum

e hürremi izlerken egzersiz yap.daha rahat olur.kafanı oraya vermemiş olursun:34:ben adetliyken son 2 gün falan çok az gelirdi ozamanlar egzersiz yapardım az geliyosa yap.
değişme olmazmı,farklı bi mutluluk oluyo.yani tanıdığın kişi gidiyo çocuk gibi sevinen biri geliyo.biz ilk yaptığımızda eşim hıçkıra hıçkıra ağlamıştı...inan herşey daha güzel oluyo:16:

:9: tamam seni bekliyorum bende zaten çifte düğün olsun diye :9: valla bende özledim dedim ne zaman sesi soluğu çıkıcak bu kızın acaba bekliyorum canım ama ben bu sefer salı günü şehir dışına gidiyorum ailemin yanına hafta sonu dönücem kaldığımız yerden devam ederiz inş.:16:

canım bedne gurbetteyim hiç ama hiç kimsem yok Rabbim ve sizlerden başka ailem herkez< uzakta aynıyız işte gönlünü rahat tut zamanla herşey yoluna girecektir 2 parmağı rahat olana kadar yap baktın oluyo 3 dene 3 te oldumu kulak çubuğuna peçete sar sonra streçle ve dr eldiveni veya przervtfe geçir bol jelle öyle dene aparatıda yapabilirsen bu iş tamamdır:16:

ohh keşke yakın olsaydık valla hemen gelirdim:1::21:

ne güzel olurdu ya dimi:16::16:msn de yaptığımız dedikoduları yüzyüze yapardık:52::52::52:ya bende bu aralar izmire gitmeyi düşünüyodum ama olmadı.ankaraya gitcem inş haftasonu

Back
X