- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.961
ARKADAŞLAR ,
bunu yenebilirsiniz bakın. ben 2 yıllık evliyim türküyenin en yi konusunda uzman vajinismus doktorlarına gittim. en son 3.000 alan haydar dümene gittim. ve aglayarak dedim ya krem verdi uyuşturucu ve jel hap vs. kullandım ama nasıl sıkamıyorum spreyi aglaya aglaya eşimle kavga ederkek sıktım.tabi o kızınca öleceksem öliyim dedim sıktım.ve salatalık o gün girdi ben agladım seası asıntıyı geçince nefesle vinçten ama uyuşturucu krem etkisi geçti zararmı vermişim bilmiyorum bir agrı anlatamam sabah işe agrıyla geliyordum. sonra kremsiz deneyeyim dedim yok olmadı agladım bitti bırak dedim eşime olmuyor
orası demekki krtemle ben ölürüm onu alamam dedim.küçük benim dar olmuyor işte.sonra şehir dışına gitti eşim ben karar verdim annemlerde kalıyordum ailemde biliyordu ben çalışcam odada dedim. aldım gelgit diye kayganlaştırıcı kremi kendime mumdan aparat yaptım ve sıktım bir tüpü ona milimle ilerledim 3 satt çıkmadım odadan. düşündüm iş yerimde herkes yapıyor bir benmiyim 8 kişi hamileymiş o gün ögrenmiştim ve agrıdıkça sanki ete takılmış gitmiyor durdum.dogum yapar gibi agzıma kazagı aldım ve ıkındım veo takıldıgı yerden geçti meger benim takıldıgım dedigim yer hala takıldıgım kas sıktıgım kasım.sonra devamında kaydı gitti.ne oluyorsa orda oluyor bişey diyyimmi or kasıntıyı geçince nefesle bitiyor.bakın orda takıldınız durun 1 dk sonra ıkının ve derin nefes tekrar ıkın bitti geçti orayı devamı kendi gidiyor itme bile. hergün hala aynı yöntemi yapıyorum. ama şartlar bir bol jel 2.nefes al ver ıkın takıldın ıkın dur takıldın tekrar ıkın. bitti geçmiş ola. işte çare buuuuuu.
5000 tl istedi en son kadın sorunluymuşum ben birde kızlıgımı aldırmıştım operastyonla hıı insanın beyni naparsa yapar arkadaşlar şimdi sorun yaşıyorum yine ama inat degilmi ben hergün deniycem,dur bir nler olacak ,neler sorunlarım nerelerde takılıyorum hala onları görüğcem. ben karar verdim aşacam dedim. birde bahane yok halsizim yoruldum üşüyorum uykum var moralim yok yapın. ben babamı kaybettim 5 ay önce ben üzülemedim. arkadaşlar bitecek lütfen hergün 2 saat ayırın film izlemeyin iş yapmayın gezmeyin vakit ayırın.
çünkü bişey diyimmi gitmeseniz üstüne bitmiyor evliya gelse sen istemedikten sonra sihirli bir deynek vurupmu çözecek . silkelenin bugün bu akşam başlayın.
birde dip not düşiyim ablam bana yardım etti nefes agzersizinde aç dedi derin nefes al 10 dk dokunma orana iyice al ver ıkın al ver ıkın bir baktım dev gibi bişey açıldı aaaa şok olmuştum ilk o zaman orda bir delik varmış dedim. ben bilmiyordum.ilk bunu yapın sonra dediklerim lütfen.sonraki aşamalara gelin
arkadaşım haydar dümen hangi uyuşturucu kremi verdi hangi jeli verdi.bu adamı çok övüyorlar bende aramıştım 3000 TL dedi sekreteri ve ekledi kesinlikle 1.5 saatte halledilecek dedi hatta sadece cumartesi ve çarşamba günleri çalışıyormuş..emla mı verdi bende kullanmıştım ama faydası olmadı..hangi krem ve hangi jel fikir edinme açısından soruyorum