Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

napmalym yardım edecek birisi yokmu nasıl br yol izlemelym lokal anestezi diolar sizce olurmu

egzersiz yapsan daha kolay olur ama tabi eşin izin vermiyosa bilemiyorum.burda bikaç arkadaş var egzersiz yapmadan yenen şimdi hatırlamıyorum kim olduklarını belki onlar yardımcı olabilir sana.yada eişini ikna etmeye çalış burayı göster falan

egzersiz yapsan daha kolay olur ama tabi eşin izin vermiyosa bilemiyorum.burda bikaç arkadaş var egzersiz yapmadan yenen şimdi hatırlamıyorum kim olduklarını belki onlar yardımcı olabilir sana.yada eişini ikna etmeye çalış burayı göster falan

aynen egzersiz yapmadan yenenlerle bi konuşsun.. elabmıydı ve bi kişi daha vardı hatırlayamadım:26:

Son düzenleme:
ahh cecem ahhhh aynenn bizde öyle ama yok azcık sabırlı olayım dedikçe adam iyice üstüme üstüme geliyor... inanırmısın yazmama çizmeme nefes almama temizlik yapmama tlfnla konuşmama herşeye karışıyorrrr.... öğlen buraya girdikden sonraaa inan 1 saat ağlattı.. gıcık oluyorum ...sevgisinin kotasından tüketiyor bir farkında olsaaa

ay bu kocanın burcu ne:53: adamı deli eder bu ya sen nasıl yaşıyon bununlaben olsam çerçeve ne varsa kafasında kırmıştım maalesef bu konuda hiç sabrım yok Allah yardımcın olsun canım ya

ya böyle insanlara Allah akıl fikir versin.. kız zaten bunalımda bide o üstüne geliyo. yazık ya

ya saçma bence bu siteyi göstersin okutsun bazı yazıları yada kızlık zarını falan sorun etmicekse o eşi yokken yapsın bu arada benimde eşime ilk tuaf gelmişti burdaki yazıları gösterdim bi kaçını tmm madem yap sende yapabilirsen dedi..:8:

Son düzenleme:
ya saçma bence bu siteyi göstersin okutsun bazı yazıları yada kızlık zarını falan sorun etmicekse o eşi yokken yapsın bu arada benimde eşime ilk tuaf gelmişti burdaki yazıları gösterdim bi kaçını tmm madem yap sende yapabilirsen dedi..:8:

başta tuhaf geliyo tabi herkese. bana bile gelmişti:1: ama en azından eşim destek oldu hep. belki ondan destek almasam bu kadar erken yenemezdim.. bencede burayı okutsun.. yenelerin nasıl yendiğini göstersin.:10:

bu arada yasemincim senle aramızda 20 gün var benden 20 gün sonra evlenmişsin sen yendin ben yenemedim halen nolamazzz:52:

ay bu kocanın burcu ne:53: Adamı deli eder bu ya sen nasıl yaşıyon bununlaben olsam çerçeve ne varsa kafasında kırmıştım maalesef bu konuda hiç sabrım yok allah yardımcın olsun canım ya

terazi bacımmmm....

Bende akreppp.. Sanırım bu yüzden anlaşamıyoz:) gerçi pek inanmasamda burçlara ... Ama sende amma yapıcı konuşmuşun tebriikler hani :52: Beni güldürdün doğallığınlaaa

terazi bacımmmm....

Bende akreppp.. Sanırım bu yüzden anlaşamıyoz:) gerçi pek inanmasamda burçlara ... Ama sende amma yapıcı konuşmuşun tebriikler hani :52: Beni güldürdün doğallığınlaaa

niye inanmıyon karakter özellikleri tutuyor bence teraziler dengesiz olur kafalarının dikine giderler ayy laf anlatamazsın onlara hiç bir zaman kocalık taslamayı severler ay anacım ne yapayım içimden geleni yazdım kır kafasını:52:

olcak olcak sıkma canını:1: sen yeterki üzülme kafana takma:32::32: zaten bitti de resmileştirmemiz lazım di mi:34::34:

inş. canım benimmmmmm inş... hayırlısı bakalım:16:

niye inanmıyon karakter özellikleri tutuyor bence teraziler dengesiz olur kafalarının dikine giderler ayy laf anlatamazsın onlara hiç bir zaman kocalık taslamayı severler ay anacım ne yapayım içimden geleni yazdım kır kafasını:52:

inş. canım benimmmmmm inş... hayırlısı bakalım:16:

bende inanıyorum valla burçlara, uyuma:1: ben balık eşim aslan:16: zor ama sıcak bi ilişkiymiş bizimki gerçektende öylee:1::1:

Son düzenleme:
Ben ASLAN eşim AKREP 2 side ateş burcu cinselliğede düşkün burç ama nerde ben istiyom istiyorum yapamıyorum zevk alamıyorum haliyle ama eşime kalsa hergün ister :1::1: reglin bitsinde sevişelim diyoo habire :17::17::17:

Back
X