Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burçlardan Konuştuğunuzu Gördüm Bende direk daldım Konuyaaa:52::52:
Ben Başak Eşimde Akrep. Bizimkiside zor ama anlaşılırsa Güzel Bir İlişki Olurmuş:9::9::9:

Burçlardan Konuştuğunuzu Gördüm Bende direk daldım Konuyaaa:52::52:
Ben Başak Eşimde Akrep. Bizimkiside zor ama anlaşılırsa Güzel Bir İlişki Olurmuş:9::9::9:

hehehe bende başak eşim yay felaket bir uyum :52: akrep le başak dostlukları mükemmel ötesi olurmuş ki öyle bir dostum var gerçekten

gokce Allah sabir versin canim ya.cecem keyfin biraz yerine gelmis daim olsun ins.beray falci oldun tatlim?

Son düzenleme:
niye inanmıyon karakter özellikleri tutuyor bence teraziler dengesiz olur kafalarının dikine giderler ayy laf anlatamazsın onlara hiç bir zaman kocalık taslamayı severler ay anacım ne yapayım içimden geleni yazdım kır kafasını:52:

inş. canım benimmmmmm inş... hayırlısı bakalım:16:
çok sağol cecemcimmmmmmmmmmmm yolcam saçlarnı seninnnnnn

bende başak kocacık balık inanılmaz romantiktir duygusaldır:38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

kesinlikle balık erkeğini kimselere değişmemm.... ahh ahhh nerdeee bilemedim kıymet... akreple balık çok iyi anlaşırdı.. uffff puffffffffffffffff amannn

Canlarım Ben Geldimmm:7::7::7:
Sorusu Olan Varsa. Aklında sormak istediği Birşey Varsaa. Sorsun Lütfen.:40::40::42::42:
Hemen Cevaplamaya Çalışırım. Öpüyorum hepinizi:54::54:

ben biraz önce ilk defa parmak egzersizi yaptım..işaret parmağım tamamen girdi sonra biraz beklettim ama birden çektim bidaha denedim yarısına kadar girdi sonra çektim..bundan sonra nasıl devam etmeliyim kızlar ilk defa içeri girdim aslında hiçbişey yok ama yinede büyütüyorum engel olamıyorum..bundan sonra nasıl yapayım nasıl bir yol tarif edeyim lütfen bana yardımcı olun kızlar :(

Back
X