Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba arkadaslar ben de biraz fevri davrandım duygusal anlar yasıyorum normal tabi...

25 ocakta dr.ulusoya gittim hipnoz ve aparat ile çözdüm durumum su an nasıl derseniz aparatlar çok rahat ama eşimle yüzyüzeyken hala az da olsa kasıyorum ayaklarımı beline doladığımda daha rahatım ama gel git yaparken içim bir tuhaf oluyor...12 sene nasıl geçti derseniz;ilk gece ben çok kastım beni dr a götür diye ağladım tuvalete gittiğimde çok az bir kan vardı anladım ki çok az bir yırtılma olmuş daha sonra bu konuyu anneme ve teyzeme açtım o günü hiç unutmam onlarda diğer teyzemlere söylemişler 15 tatilde hepimiz memleketteydik aç bakıcaz dediler utandım ama açtım vajinayı,orada et parçası duruyor dediler,meshur bir ebe varmış aslında modern bir aileyiz ama nasılsa gittik,muayene edeceğim derken öyle hızla elini soktu ki kızlığım bozuldu,bir de hamileymişim haberim yok 3 aylık evliydim...

Daha sonra kızım oldu,esimle ilşkimde hep sol bacagım asagıda oluyordu ve aradaki boşluga mı vajinayamı her neyse az da olsa giriyordu ama asla iki bacağımı kaldırıp tamamen teslim olmuyordum kontrol bendeydi...hiç bir dr.beni öuayene etmeyi basaramadı,esim allahtan beni çok seviyormuş ki seneler öylece gecti,ten uyumumuz vardı bizim çok yine de berbat bir cinsel hayatımız yoktu,dr.a gitmesek bir ömür giderdi ama esim arasıra derdi şöyle rahat açsan ne güzel olur diye bu arada oğlum da oldu hamile kalmak için spermi alır almaz ayaklarımı tepeye dikiyor gerekirse yataktan yavasca asağı kayıp amuda kalkar gibi yarım saat kafam halıda duruyordum.

2 yıldır falan bu forumları okuyordum en ıyi dr un ulusoy olduğunu düşündüm ve zar zor esimi ikna ettim 15 gün önce arar aramaz 25 ocağa randevu verdi
...
Fitil bile atamayan ben bir keresinde fitili zor bela parmağımla ittirmiştim baktım parmak gidiyor demiştim ki orası bosluk aslında her seyi alabilir ama sonra üstüne gitmemiştim...

şimdi dr da yasadıklarımı kopyalayayım bir daha yazmayayım...

Doktora gittiğimde önce bizi içeride bir odaya aldı vajinismuslu bir kadının aparatlarla vaj.yenmesini,esiyle olan sıkıntılarını anlatan yarım saatlik bir film izletti Allahım dedim dr.içerde biz ne izliyoruz sonra içeri geldik beni odaya aldı korkularımı sordu sonra da gevsememi istedi ben kendimdeydim sen bu korkuları yeneceksin otele gidince ilk aparatı alacaksın dedi otele geldiğimde küçük aparatı anında aldım hemen dr.un yanına gittik,sonra hipnoz demeyeyim insallah siz de mesela aynaya bakıp konusarak kendinizi telkin edebilirsiniz bana 1. aparatı nasıl da alıverdin şimdi otele gidip rahatlıkla 2. alacaksın dedi bu arada kişisel gelişime benzeyen bir hikaye anlattı siz de deneyin arkadaslar eski korkularınızı korktuğunuz ne varsa gözünüzün önüne getirin derin nefes alın kapatın gözlerinizideyin ki ben simdiye kadar bu korkularla yasadım artık yeni bir ben varım,eski benliğinize gitmesini söyleyi simdiye kadar beni korudun ama artık ben yeni benliğimi istiyorum senin görevin bitti diyin ve gözünüz kapalı eski sizi gönderin arkasından kapıları kapatın kiltleyin yeni b,güçlü size kosun sarılın artik sen varsın deyin........... benim aparatlarda sorunum olmadı ama esimle olacağı zaman otomatikman yapma falan diyordum esim dr.u aradı aparatlarla gelin dedi dr. ,esim önceden dr varken asla böyle bişi olmaz diyordu ama benim ağladığımı görünce cözmek için gittik.... içeri muayenehaneye aldı sen deneyeceksin dedi ben banyoya gidip ağladım basıma bunlarda mı gelecekti diye,esim sarıldı o bir dr öyle düşün dedi...iyi ki gitmişim aparatı sokarken dr anında yanlışımı buldı ben burundan nefes alıp üffffffffffhhhhh diye veriyordum dr.hayır yanlıs nefesini haaaahhhhhhhh diye vereceksin dedi gerç, büyük aparatı alıyordum ama yanlış almışım böyle yapınca süper oldu,sonra eşim denedi oldu,en son esim eldiven giydi 1 parmak,2 ve 3 parmak denedi önce kastım dr.hayır dedi orada acı yok bunu unut aparatı rahatça aldın dedi nefes verirken yüzünü asma gül dedi ve oldu...

otele geldik su an okuyanlara garip gelecek ama bir kadın doğumcu nasılsa o da öyle, bu bir iş, orada rahat oluyorsunuz baslayınca...

sonra esimle nefesi doğru alıp vererek basardım ama 12 yıl hep bir bacağım yataga sabit çok az giriş olduğu için iki bacağım açık zor kabullendim...

su an iki bacağımı esimin sırtına da koyuyorum tek sorun girip çıkarken mide bulantısı,idrar sıkışıklığı gibii hisler bunlarda alışık olmadığım için...ama benim için mucize...

bugün ödevlerime basladım en büyük aparat günde 20 kez olacak önce ayaklarım yerde denedim sonra iki ayağımı havaya kaldırdım baktım o da oluyor sonra aparatın üstüne çıkıp denedim o da oldu lütfen gülmeyin :))) esimle bile bu kadar rahat değilim ama anladım ki alıstırmalara devam edersem bir de aparatı git gel yaparsam kısa sürede alışıcam...

Doktorum murat ulusoy a çoooookkkkk tesekkür ederim beynimdeki yanlış kodları ,inançları hipnoz ile yeni ve doğrularıyla değiştirdi gerisi bize ve çalışmamıza bağlı Allah razı olsun ondan 12 sene nerdeyse hiç içime almamışım o yuzden çalışmalara devam ediyorum ama ben fitil bile atamzdım vajinaya bakamazdım iğrenç gelirdi ayrıca doktorum bir dergi verdi seks pozisyonları o da yardımcı oluyor...

Biraz uzun oldu ama henüz 5 gün oldu ben sizler gibi değilim 12 sene bir pozisyona alışmıştı su an daha hızlı git gel ve bacaklarımı esimle iken daha çok açmak istiyorum umarım basarırım herkes zamanı var diyor alıstırma yaptıkça düzene girermiş insallah bir gelişme olursa buradan her zaman paylaşmaya hazırım...

Bir de sunu ekleyeyim ben su an bile parmağımı oraya sokarken fena olacakmışım gibi geliyor çünkü kendi elim,kendi etim tabi parmak ile basaranlarıda tebrik ederim ..... orada koca bir boşluk olduğunu düşünün 8 harfini yandan düşünün ilk aparat ya da mum her neyse girince tıkanık gibi görünüyor ya aslında orasının bir tarafı kas bir tarafı idrar torbası biraz dar hemen burnunuzdan derin bir nefes alıp ittiriverin gideceği boşluğa siz bile sasıracaksınınz hele ıkınınca o sırada hoppp diye içinize alacaksınız insalllahhhhhhh,önce kendinizle konusun herkes yapıyor çoluk çocuk bile,güvenin kendinize nefesi unutmayın hoppp içerde....

Son düzenleme:
Bir de sunu ekleyeyim ben su an bile parmağımı oraya sokarken fena olacakmışım gibi geliyor çünkü kendi elim,kendi etim tabi parmak ile basaranlarıda tebrik ederim ..... orada koca bir boşluk olduğunu düşünün 8 harfini yandan düşünün ilk aparat ya da mum her neyse girince tıkanık gibi görünüyor ya aslında orasının bir tarafı kas bir tarafı idrar torbası biraz dar hemen burnunuzdan derin bir nefes alıp ittiriverin gideceği boşluğa siz bile sasıracaksınınz hele ıkınınca o sırada hoppp diye içinize alacaksınız insalllahhhhhhh,önce kendinizle konusun herkes yapıyor çoluk çocuk bile,güvenin kendinize nefesi unutmayın hoppp içerde....

meraba bende aparat denıyecegım ama bır yonu yada bır pozısyonu varmı cevap erırmısınız

meraba bende aparat denıyecegım ama bır yonu yada bır pozısyonu varmı cevap erırmısınız

canım yönü popona doğru olcak. şöyle yap . sırtüstü uzan oraya bakmamaya çalış. gözünü kapat:1: yukarı doğru değil popona doğru ilerlet aparatı. derin derin nefesler almayıda unutma:1: aparat olarak ne kullancaksın canım

canım yönü popona doğru olcak. şöyle yap . sırtüstü uzan oraya bakmamaya çalış. gözünü kapat:1: yukarı doğru değil popona doğru ilerlet aparatı. derin derin nefesler almayıda unutma:1: aparat olarak ne kullancaksın canım

bende bu sıteden dogru ılerlemeye karar verdım herkesde mumla denemıs bende mumla denıcem nefes egzersızlerındende bahsedıyoarlar

bende bu sıteden dogru ılerlemeye karar verdım herkesde mumla denemıs bende mumla denıcem nefes egzersızlerındende bahsedıyoarlar

ilk kez başlıcaksan egzersize kulak çubuğu ya da ince pasta mumlarıyla başlarsan senin için daha kolay olur:10: sonra beyaz bakkal mumuna geçersiin canım. şimdi direk onla başlama. nefes egzersizi, kegel egzersizi hepsini yap:1: egzersiz sırasında nefes egzersizini ihmal etme bu kadar.. bi de bol jel kullan

kızlarrrr iki parmağı denedimm ve olduu ama yarıya kadar alabildim içime tamamen ıkı parmagımı sokamadım ama yarıya kadar küs işereti yapıp aldım iyiye işaret demi :)

ilk kez başlıcaksan egzersize kulak çubuğu ya da ince pasta mumlarıyla başlarsan senin için daha kolay olur:10: sonra beyaz bakkal mumuna geçersiin canım. şimdi direk onla başlama. nefes egzersizi, kegel egzersizi hepsini yap:1: egzersiz sırasında nefes egzersizini ihmal etme bu kadar.. bi de bol jel kullan

malesefkı yenı baslamıcam parmak egzersızı yaparken yarıda bıraktım ustunden bır ay gectı sımdı tekrar baslayacagım çok saol o dedıgın sıralamayla baslamısdım ılk seferde yıne basa dondum malesef:(

kızlarrrr iki parmağı denedimm ve olduu ama yarıya kadar alabildim içime tamamen ıkı parmagımı sokamadım ama yarıya kadar küs işereti yapıp aldım iyiye işaret demi :)

aaa çok güzel bi gelişme canım... ben iki parmağımı zor almıştım.. sonra eşimle denedim onunki rahatça girmişti. sonra kendi parmağımla yapamadığımı anlayınca muma geçmiştim daha kolay olmuştu:ssz::1::1:

çok sağol cecemcimmmmmmmmmmmm yolcam saçlarnı seninnnnnn

kesinlikle balık erkeğini kimselere değişmemm.... ahh ahhh nerdeee bilemedim kıymet... akreple balık çok iyi anlaşırdı.. uffff puffffffffffffffff amannn

şuna bak kocasınada kıyamıyor doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış :24: aman ne halin varsa gör kırma kafasını birbirinizi yiyin:9: ama güzel yiyin:23:
bu arada balık erkekleri hakketen çokk duygusal oluyorlar tam aşk adamları ama acaip de kıskanç oluyorlar :8:

orkide2000 arkadaşım çok şey yaşamışsın ama sonu güzel olmuş valla sorularım olursa yazarım elbet sağol paylaşımın için canım:16:öğreneceğimiz çok şey varrr

aaa çok güzel bi gelişme canım... ben iki parmağımı zor almıştım.. sonra eşimle denedim onunki rahatça girmişti. sonra kendi parmağımla yapamadığımı anlayınca muma geçmiştim daha kolay olmuştu:ssz::1::1:

bende baştan zorlandım canım ama yavasca alıştırdım kendımı .komple ıcıme alamadım ama yarıya kadar gırdı bu bıle benım ıcım cok ıyı bı gelısme

şuna bak kocasınada kıyamıyor doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış :24: aman ne halin varsa gör kırma kafasını birbirinizi yiyin:9: ama güzel yiyin:23:
bu arada balık erkekleri hakketen çokk duygusal oluyorlar tam aşk adamları ama acaip de kıskanç oluyorlar :8:

orkide2000 arkadaşım çok şey yaşamışsın ama sonu güzel olmuş valla sorularım olursa yazarım elbet sağol paylaşımın için canım:16:öğreneceğimiz çok şey varrr

ivvveeet hemde nasıl kıskanç olur bilemezsiniz:4::4::4::4::4::4::4:

kızlar reglim bitince sırayla serce-işaret-orta -2 parmak-3 parmak deneyip ertesi gün penis denemesi yapayımmı bıraktıgımda 3 parmak orta bogumdaydım regl oldum bitmesine 3-4 gün var.sizce napsam? ya artık kurtulmak istiyorum bi anönce. ama yatılı misafirlerim var egzersizi yatakodamda yapsam nasıl duşa giricem onu bilemiyorum egzersizden sonra aşırı terlediğimden ister istemez yıkanmak istiyorum ve sanki p... olmasada abdestsiz gibi hisediyorum bakalım napcam yarın misafirerim gelicek oyy oyy evimde ufak kış mevsimi ya ondanda cekiniyorum

kızlar bana yardım eden yokmu?????? birkaç saat önce işaret parmağımı aldım jel falan sürmeden..biraz önce orta parmağımı denedim tuvalette içeri alabiliyorum acaba eşimle denesem mi yoksa devammı etsem lütfen bana yardım edin

kızlar bana yardım eden yokmu?????? birkaç saat önce işaret parmağımı aldım jel falan sürmeden..biraz önce orta parmağımı denedim tuvalette içeri alabiliyorum acaba eşimle denesem mi yoksa devammı etsem lütfen bana yardım edin

yok canım hemen geçme eş denemesine:15: iki parmağa geçicen şimdi. işaret ve orta parmağını küs şeklinde birleştir. öyle almaya çalış

Back
X