Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yeteramabukadar nefesini ayarlarsan çok rahat olur ben biraz kastım ama esim sürekli oldu felan gibi konuşmaları iyi oldu zaten çıkma felan demiştim çıkmadı biraz yandı o kadar oda ileriki denemelerde gecer inş bakalım 2. Denemeyide başarırsak tamamen bitti diyeceğim ilk defa kadın hissettim kendimi. Sabah ilk mesajlara bakıyorum senin haberini almak için cecemle sen ilk size bakıyorum olacak ben size çok inanıyorum kimse ölmedı bundan bizde ölmeyiz başaracağız ....

kuzum benim yenmişde tecrübe etmişde bizede morelmi verirmiş oooooyyyyyy tabiki başaracaz cecem hayal hepimiz yapıcaz

Kizlar ben egzersiz mi yapsam acaba yendikten sonra kendime cesaretim gelsin die ikinci es denemesin egzersiz yapmadim biraz zirlandim gibi yapsam daha mi rahat olurum?

Kizlar ben egzersiz mi yapsam acaba yendikten sonra kendime cesaretim gelsin die ikinci es denemesin egzersiz yapmadim biraz zirlandim gibi yapsam daha mi rahat olurum?

yenmek için araç olarak kullandınnn ama amaç edinme sonra otomatik olarak onsuz yapamayacakmışsın gibi hissetmeye başlıyosun ve beynin bu sinyali gönderdikçede parmak cinsel hayatının bi parçası olur ve buda hiç hoş olmaz haberin olsunn....madem yapabildin bugün zar zor olur yarın kolaylaşır sakın geri adım atma sana benden tasiyee sakınn!!!!:34::34:

OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Ocak ayı uğurlu gelmiş vallaha tüm ayları solladı Ocak gelinleri :) En çok gelin Ocak ayından çıktı :32:

Bu arada Şubat ayı vajinismus listesinde Ocak ayı vajinismus listesinde ismini gördüğünüz bazı arkadaşlarımız olmayacak. Uzun süre siteye girip egzersiz durumlarını haber vermeyenler listeden çıkarılacak.

Ayrıca cecemm cim sen artık uzatmalı vajili oldun. Ve egzersiz durumunda hiçbir ilerleme yok. :20:

İlerliyorsun da bizim mi haberimiz yok yoksa kaç aydır hala 2 parmakta mısın?

Gözüm üzerinde haberin olsun:47:

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]1.mutludm[/td]
[td]1 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2.seiss[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.care1[/td]
[td]2 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]4.gamze42 [/td]
[td]3 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]5.sates88 [/td]
[td]4 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]6.hooper [/td]
[td]5 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]7.duru2020 [/td]
[td]6 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8.best_ [/td]
[td]7 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]9.frida_frida [/td]
[td]8 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]10.BenimHalaaaBirUmudumVarr [/td]
[td]11 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]11.gelinkiz8 [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.betpaci_ [/td]
[td]12 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]13.kilioznur [/td]
[td]13 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]14.seloccan [/td]
[td]14 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]15.mersinim [/td]
[td]16 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]16.yaren003 [/td]
[td]20 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]17.elifakgun [/td]
[td]22 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.egeincisi [/td]
[td]23 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.orkide2000 [/td]
[td]25 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]20.ciga83 [/td]
[td]25 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]21.oasis06 [/td]
[td]26 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]22.mina13 [/td]
[td]27 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]23.elmas [/td]
[td]28 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]24.hayrunemin [/td]
[td]30 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]25.sudenazy [/td]
[td]31 Ocak 2013 :)[/td]
[/tr]

[tr]
[td]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kullanıcı Adı[/td]
[td]Egzersiz Durumu[/td]
[/tr]
[tr]
[td]1.yeteramabukadar[/td]
[td]14 cm aparat[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2.dikab06[/td]
[td]14 cm aparat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]3.ebyad34[/td]
[td]11 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]4.senem8183[/td]
[td]10 cm aparat[/td]

[/tr]

[tr]
[td]5.hobby85[/td]
[td]10 cm aparat [/td]

[/tr]
[tr]
[td]6.sahsenem[/td]
[td]8 cm aparat[/td]
[/tr]

[tr]
[td]7.seherrrvakti[/td]
[td]3 parmak 1,5 boğum[/td]

[/tr]

[tr]
[td]8.YusNes[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]
[tr]
[td]9.papatya1985[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]

[td]10.cecemm[/td]
[td]2 parmak[/td]

[/tr]

[tr]
[td]11.mermaidsmyrna[/td]
[td]2 parmak [/td]
[/tr]
[tr]
[td]12.daya25 [/td]
[td]2 parmak orta boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]13.diyar6635 [/td]
[td]2 parmak ilk boğum[/td]

[/tr]
[tr]
[td]14.tekumudum [/td]
[td]Rimel[/td]

[/tr]

[tr]

[td]15.karadenizki[/td]
[td]Eş orta parmak[/td]

[/tr]
[tr]

[td]16.minel_[/td]
[td]Orta parmak[/td]

[/tr]

[tr]
[td]17.gncemr[/td]
[td]Orta parmak[/td]
[/tr]
[tr]
[td]18.dinmeyen[/td]
[td]İşaret parmağı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]19.hayal2011[/td]
[td]Tek parmak[/td]
[/tr]

[tr]
[td]20.enona[/td]
[td]Kulak çubuğu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]21.dudubudu[/td]
[td]Kulak çubuğu[/td]

[/tr]
[tr]
[td]22.gizemsak[/td]
[td]Kegel[/td]
[/tr]

[/table]

EYLÜL: 22 GELİN :64:
EKİM: 16 GELİN :64:
KASIM: 15 GELİN :64:
ARALIK: 21 GELİN :64:

beni de listeye alın kızlar yaaaaa :(( dün tek parmak yaptım biraz sonra 2 parmak deneyecem

kızlaaaarrr ben şimdi banyoya gidiyorum egzersiz yapıcam kendime güvenirsem eşimi çağırıcam denemek için dua edin bana

DUALARIMIZ SENİNLE CANIMMMMM....başaracaksın inanıyorummm ..hadi kolay gelsinnn.....dualarla git gelin olarak süzülerek dönn inşaallahhh.....:16::16::16::16::16::16:

canımcım sen bilirsin.. eğer zorlandıysan egzersiz yap öyle eş denemesine geç derim ben:26:

yenmek için araç olarak kullandınnn ama amaç edinme sonra otomatik olarak onsuz yapamayacakmışsın gibi hissetmeye başlıyosun ve beynin bu sinyali gönderdikçede parmak cinsel hayatının bi parçası olur ve buda hiç hoş olmaz haberin olsunn....madem yapabildin bugün zar zor olur yarın kolaylaşır sakın geri adım atma sana benden tasiyee sakınn!!!!:34::34:

Eeeeeee ikinizde haklisinizzzzzzz ay napim bilemedim egzersizsuz ucuncu denemeyi yapim olmadi egzersiz yaparim ozaman:52:

Eeeeeee ikinizde haklisinizzzzzzz ay napim bilemedim egzersizsuz ucuncu denemeyi yapim olmadi egzersiz yaparim ozaman:52:

ben yapmadım 2. denememde.. sen 2. de yapmadığında hüsrana uğramıştın ondan dedim için rahatlayacaksa yap.. ama hiç gerek yok bence:1::1: ecrinin dediği gbi alışkanlık haline gelmesin yeter

ben yapmadım 2. denememde.. sen 2. de yapmadığında hüsrana uğramıştın ondan dedim için rahatlayacaksa yap.. ama hiç gerek yok bence:1::1: ecrinin dediği gbi alışkanlık haline gelmesin yeter

Ewet dogru aliskanlik yapmasini hic istemem bide onu birakmak icin cabalamayayim ona harciyacagim enerjiyi egzersiz yapmadan denemeye harcasam daha iyi sanirim

hani içilerinizden biri geçen haftalarda doktorum proğramıda konu olan vajinusmus konulu videoyu göndermişti ya tekrar gönderebilir misiniz.

ben internetten videonun tamamına ulaşamıyorum

kızlaaarrrrr işaret parmağı aldım orta parmak aldım, bugün 2 parmak aldım iyi ilerliyorum duştan çıktım eşimi çağırdım..böyle olurmu aşkım dedi sanırım işi geceye bıraktı..inşallah yapabilirim allahım ne olur kurtulmak istiyorum..kadın olmak istiyorum

Back
X