Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben ilk günden beri vajinismusum.çocuğun nasıl olduğunu anlamadım bile,normal doğumda yaptım.ama düzelmiyor.yaşım geçmeden ikinci çocuğuda istiyorum.benim gibi olan var mı acaba

canım normal doğum nasıl yaptın peki Allah Allah çok şaşırdım :53::53: neysse önemli olan bu sıkıntının bitmesi :)) senin gibi bi arkadaş daha vardı burda levantas tı galiba ama ne duumda bilmiyorum. sen ne durumdasın hiç egzersiz yaptn mı

ben ilk günden beri vajinismusum.çocuğun nasıl olduğunu anlamadım bile,normal doğumda yaptım.ama düzelmiyor.yaşım geçmeden ikinci çocuğuda istiyorum.benim gibi olan var mı acaba

hoşgeldin canım buraya geldinya 2. çocuğuna hamile kalmadan vajiyi yenersin eminim artık :nazar:

bir şeyi çok merak ediyorum.benim vajinanım önünde et parçası gibi birşey var.sizdede öyle mi.parmak egzersizlerini yaparken düz sokamıyorum.siz nasıl yapıyorsunuz.

nasıl bir parçadır bilemiyorum ama girişte sorun yaratsaydı doğumdada sıkıntı olurdu ve o zaman alınması gerekiyorsa alınırdı
bence neyse o sorun teşkil etmiyordur
hadi bakalım çalışmalara başla sende canım

bir şeyi çok merak ediyorum.benim vajinanım önünde et parçası gibi birşey var.sizdede öyle mi.parmak egzersizlerini yaparken düz sokamıyorum.siz nasıl yapıyorsunuz.

çiğdemle aynı fikirdeyim. orda et parçası yok aslında yani sen de de yoktur çünkü öyle bir şey olsa normal doğum yaapamazdın ve bir şekilde müdahele ederlerdi.
o et parçası parmağını alırken kendini kastığın için hissettiğğin şeydir canım, kendini kasmadan almaya çalış bak orda hiçbirşeyin olmadığını hissedeceksin

minaaaaa,,, hayallll,,, elmasss,,,, kızlar gözümüz aydınnnnnnnnnnnnnn:52::52::52: inanın çok sevindim kendi yendiiğimde duyduğum sevinci yaşadım tekrar :52::52: Allah ım bir daha yaşatmasın. halaya geç kalmışım ama çekmemem için bi engel yok dimi :)))))) :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:

Halayin geci olmaz:) tesekkur ederim cnm allah herkese nasip etsin. Benim biraz sikintili ilerlio ama onuda asacagim eminim

Halayin geci olmaz:) tesekkur ederim cnm allah herkese nasip etsin. Benim biraz sikintili ilerlio ama onuda asacagim eminim

elmascım olur o hepimiz yaşşadık ben hatta stres oldum başa mı dönüyorum diye ama zamanla daha da iyi olcak inşaallah yardımcı olabileceğim birşey varksa biraz daha buralardayım :)

sizi anlıyorum da acaba ben vajinanın girişini mi bulamıyorum diye düşünüyorum.bir yazı okumuştum burda.parmağı düz değil aşayı popoya doğru itiyorsun diye.

sizi anlıyorum da acaba ben vajinanın girişini mi bulamıyorum diye düşünüyorum.bir yazı okumuştum burda.parmağı düz değil aşayı popoya doğru itiyorsun diye.

aynen öyle biraz eğimli sokman lazım ama zaten biraz jel sürsen deliği çok rahat bulursun bir ayna koy önüne daha rahat olur

elmascım olur o hepimiz yaşşadık ben hatta stres oldum başa mı dönüyorum diye ama zamanla daha da iyi olcak inşaallah yardımcı olabileceğim birşey varksa biraz daha buralardayım :)

Insallah cnm . Sikintim benim su meshur yanmalarimla alakali gecmio:( egzersizdede boleydi bi gun yapardim iki gun yanardi aparattan dedim ama eslede ayni drum egzersizden demisti bakalim bu kez neyden dicek gidecegim devam ederse:(

OCAK AYI VAJİNİSMUS TAKİP LİSTESİ;

Kızlar kusura bakmayın bu aralar çok az girebiliyorum. Evde bir televizyon programının montajını yapıyorum, bir yandan da ev işlerini yetiştirmeye çalışıyorum, bir yandan da bir radyoya gidip haber spikerliği yapıyorum derken bir türlü vakit bulup da listeyi güncelleyemiyorum, bırakın listeye siteye bakamıyorum kim yenmiş yenmemiş diye :43: Şimdi yine montaj yapmam lazım ama kendime dinlenme molası verdim o sırada da listeyi düzenledim:27:

Bu arada Şubat ayı vajinismus listesinde Ocak ayı vajinismus listesinde ismini gördüğünüz bazı arkadaşlarımız olmayacak. Uzun süre siteye girip egzersiz durumlarını haber vermeyenler listeden çıkarılacak.

Ayrıca cecemm cim sen artık uzatmalı vajili oldun. Ve egzersiz durumunda hiçbir ilerleme yok. :20:

İlerliyorsun da bizim mi haberimiz yok yoksa kaç aydır hala 2 parmakta mısın?

Gözüm üzerinde haberin olsun:47:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]:64:YENİ GELİNLERİMİZ:64:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Vajinismus'u yendiği tarih:)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.mutludm[/TD]
[TD]1 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.seiss[/TD]
[TD]2 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.care1[/TD]
[TD]2 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.gamze42[/TD]
[TD]3 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.sates88[/TD]
[TD]4 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.hooper[/TD]
[TD]5 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.duru2020[/TD]
[TD]6 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.best_[/TD]
[TD]7 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.frida_frida[/TD]
[TD]8 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.BenimHalaaaBirUmudumVarr[/TD]
[TD]11 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.gelinkiz8[/TD]
[TD]12 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.betpaci_[/TD]
[TD]12 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.kilioznur[/TD]
[TD]13 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.seloccan[/TD]
[TD]14 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.mersinim[/TD]
[TD]16 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.yaren003[/TD]
[TD]20 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.elifakgun[/TD]
[TD]22 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.egeincisi[/TD]
[TD]23 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.orkide2000[/TD]
[TD]25 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.oasis06[/TD]
[TD]26 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.mina13[/TD]
[TD]27 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.elmas[/TD]
[TD]28 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23.hayrunemin[/TD]
[TD]30 Ocak 2013 :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]:46:EGZERSİZ YAPANLAR:46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Durumu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.yeteramabukadar[/TD]
[TD]14 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.dikab06[/TD]
[TD]14 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.ebyad34[/TD]
[TD]11 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.senem8183[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.hobby85[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.seherrrvakti[/TD]
[TD]3 parmak 1,5 boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.YusNes[/TD]
[TD]2 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.papatya1985[/TD]
[TD]2 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.cecemm[/TD]
[TD]2 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.mermaidsmyrna[/TD]
[TD]2 parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.daya25[/TD]
[TD]2 parmak orta boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.diyar6635[/TD]
[TD]2 parmak ilk boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.tekumudum[/TD]
[TD]Rimel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.karadenizki[/TD]
[TD]Eş orta parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.minel_[/TD]
[TD]Orta parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.gncemr[/TD]
[TD]Orta parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.dinmeyen[/TD]
[TD]İşaret parmağı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.hayal2011[/TD]
[TD]Tek parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19.sahsenem[/TD]
[TD]Eş serçe parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20.enona[/TD]
[TD]Kulak çubuğu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21.dudubudu[/TD]
[TD]Kulak çubuğu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22.gizemsak[/TD]
[TD]Kegel[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

EYLÜL: 22 GELİN :64:
EKİM: 16 GELİN :64:
KASIM: 15 GELİN :64:
ARALIK: 21 GELİN :64:

Ben eş orta parmağından 10 cm aparatın ucnu sokabildim daha ilerletemedim ama

kızlar ne zamandır giremedim ya kadınlar klubune bağlanırken bn sorun yasıyorum zor bağlanıyo sinir oluyorum... neyse...
eee kızlar ne var ne yok egzersizler, denemeler nasıl? sorusu olana yardımcı olabilirim..

Insallah cnm . Sikintim benim su meshur yanmalarimla alakali gecmio:( egzersizdede boleydi bi gun yapardim iki gun yanardi aparattan dedim ama eslede ayni drum egzersizden demisti bakalim bu kez neyden dicek gidecegim devam ederse:(

canım bende aynı şeyi yaşamıştım o yüzden sana nacizane fikir vermek istedim, bende vajiyi çözdükten sonra eşimle yaptıktan sonra yanma oluyodu hep, bazende kaşıntı sonra doktora gittim jel kullanmayın dedi ve bi krem verdi adını hatırlamıyorum onu sürdüm bi kaç kez şıp diye kesti şimdi hiçbişeyim yok

canım bende aynı şeyi yaşamıştım o yüzden sana nacizane fikir vermek istedim, bende vajiyi çözdükten sonra eşimle yaptıktan sonra yanma oluyodu hep, bazende kaşıntı sonra doktora gittim jel kullanmayın dedi ve bi krem verdi adını hatırlamıyorum onu sürdüm bi kaç kez şıp diye kesti şimdi hiçbişeyim yok

Ama jel kullanmadan nasil yapacagim. Suan icin Zevk almadigimdan kuru oluyorum:( dogru jel yapmis olabilir ama ne kullandin peki iliski denemelerinde hicbise kullanmadinmi ben henuz iki kez yapabildim:( ona yaptik denirse tabi :)

Back
X