Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama jel kullanmadan nasil yapacagim. Suan icin Zevk almadigimdan kuru oluyorum:( dogru jel yapmis olabilir ama ne kullandin peki iliski denemelerinde hicbise kullanmadinmi ben henuz iki kez yapabildim:( ona yaptik denirse tabi :)

canım benim öyle deme tabi ki yaptınız bazı şeyler zamanla geçiyo, ben hiç jel kullanmadım egzersizde yapmadım sadece ön sevişmeyi uzun tutup ıslanmaya çalıştım sonrasında oluverdi zaten, başı girerken sanki duvara dayanır gibi bi baskı oluyo o an derin bi nefes alıyorum hop 1 cm sonra zevk almaya başlıyorum ve zevk almaya konsantre ol çok işe yarıyor

Kızlar ikinci deneme çok başarılı gecti ve artık bu illeti yendim diyebiliyorum 3,5 yıl sonra çok BUYUK bir mutluluk yaaa sadece bir haftadır buradayım ve bir haftada bitti Önce Rabbim e sonra size minnettarim hayaldi gercek oldu inanın kendinize herkes yenebilir ki ben yenmissem herkes yapar buradakileri dinleyin yeterrrrr...

Kızlar ikinci deneme çok başarılı gecti ve artık bu illeti yendim diyebiliyorum 3,5 yıl sonra çok BUYUK bir mutluluk yaaa sadece bir haftadır buradayım ve bir haftada bitti Önce Rabbim e sonra size minnettarim hayaldi gercek oldu inanın kendinize herkes yenebilir ki ben yenmissem herkes yapar buradakileri dinleyin yeterrrrr...

tebrik ederim canım...

Arkadaslar ben oraya fitil bile atamıyordum arada kalıyordu bir gün derin nefes alıp parmağımla fitili ittirdim baktım gidiyor oradan 4,5 kg bebek çıkıyor önce kendinize güvenin hiç birsey olmayacak ben 12 sene boşa beklemişim acıyacak diye hele 1 hafta sonra daha da iyi oluyor...

Bana dr.un verdiği son aparat 17 cm di ve kalındı ama zamanla bu diğerlerinden daha kolay oldu dr.2 parmak kadarı girmesin demişti zaten gidecek yer yok :))

aparatları denerken en incesi daha da huylandırmaya basladı beni ince içimi bir hoş ediyordu ama kalın olan zaten bası yuvarlak jelleyince ve nefes alıp verip ıkınınca daha güzel girmeye başladı ucunda diken yok ki acıtsın ama ince olan gıdıklıyordu :))

kısacası ben baya büyük ve kalınn metal bir aparattan bahsediyorum siz diğer mum vs.rahatça çalısırsınız oranın sonu boşluk bunu unutmayın...

Son düzenleme:
Arkadaslar ben oraya fitil bile atamıyordum arada kalıyordu bir gün derin nefes alıp parmağımla fitili ittirdim baktım gidiyor oradan 4,5 kg bebek çıkıyor önce kendinize güvenin hiç birsey olmayacak ben 12 sene boşa beklemişim acıyacak diye hele 1 hafta sonra daha da iyi oluyor...

Bana dr.un verdiği son aparat 17 cm di ve kalındı ama zamanla bu diğerlerinden daha kolay oldu dr.2 parmak kadarı girmesin demişti zaten gidecek yer yok :))

aparatları denerken en incesi daha da huylandırmaya basladı beni ince içimi bir hoş ediyordu ama kalın olan zaten bası yuvarlak jelleyince ve nefes alıp verip ıkınınca daha güzel girmeye başladı ucunda diken yok ki acıtsın ama ince olan gıdıklıyordu :))

kısacası ben baya büyük ve kalınn metal bir aparattan bahsediyorum siz diğer mum vs.rahatça çalısırsınız oranın sonu boşluk bunu unutmayın...

hangi egzersize ne kadar zaman ayırmalıyım bana yardımcı olur musun.mesela parmak kaç gün,aparat kaç gün,lütfen yarın regl bitio bana yardımcı ol.şimdiden allah razı olsun,allah ne dileğin varsa versin

canım benim çok ama çok tebrik ediyorum

oooyyyy kuzuma benim biz burda kaç kişiyiz biliyomu o koca valla bana ankarayı bastırmasın şimdi yapmasın canım yormasın seni:45::45::45::45::45:
ayyy bacım evetttttttttttt evet gelsene :)
Kızlar ya eşimle deneme yaptık galiba oldu çok mutluyum tamamı değil ama yarısı girdi nefesimi kontrol etmeliyim.
hARİKASIN YENİ GELİN TÜM HALAYLAR SANAA :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
VE TÜM GANGAMLAR SANA :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: TEBRİKLER

Althea Gökçe neredesiniz oldu galiba kızlar girdi sonunda yaaaaa
ACAİP YOĞUNUM BACIM ONDAN 1.5GÜNDÜR ELİMİ DEĞMEDİM LAPTOPA ŞİMDİDE TAAAAAAAAAAA SAKARYAYA TATİLE GELDİM BACIMA.... ÖYLE GİREBİLDİM AZCIK AMA YERYER GİRERİM İNŞLH.... SEN GELİNMİ OLDUN BAKAYIMMM BİSSSÜRÜ KUTLAMA YAAPRDIMDA ŞİMDİ KENDİ BİLGSYRMDA KALDI GÜZEL EFEKTLERİM.... SÖZ PAZARTESİ YAHUT PAZARA YAPCAMMMM SANAAA......

BELEDİYE DÜĞÜNLERİ GİBİ KALABALIK OLSUN PAZARA TOPLU EĞLENCE DÜĞÜN YAPACAMMMM BAKALIM KAÇ GELİN OLACAK.... HA PAZAR DERKEN BU PAZAR DEĞİL TAAAAA HAFTAYA PAZARAAA :16: ÖZLEDİM KIZLAR SİZİ 1 GÜNDEEE BACIM OLDUNUZ VALLAHİİİ

17 cm :46::46::46:

gökçe çıkıp avaz avaz bağırmak istiyorummmm ya ikinci çok daha güzel ve rahattııııııı hala inanamıyorummmm sayenizde başardımmmmmmm inşallah herkes başarırı...

ayyy bacım evetttttttttttt evet gelsene :)
hARİKASIN YENİ GELİN TÜM HALAYLAR SANAA :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
VE TÜM GANGAMLAR SANA :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: TEBRİKLER

ACAİP YOĞUNUM BACIM ONDAN 1.5GÜNDÜR ELİMİ DEĞMEDİM LAPTOPA ŞİMDİDE TAAAAAAAAAAA SAKARYAYA TATİLE GELDİM BACIMA.... ÖYLE GİREBİLDİM AZCIK AMA YERYER GİRERİM İNŞLH.... SEN GELİNMİ OLDUN BAKAYIMMM BİSSSÜRÜ KUTLAMA YAAPRDIMDA ŞİMDİ KENDİ BİLGSYRMDA KALDI GÜZEL EFEKTLERİM.... SÖZ PAZARTESİ YAHUT PAZARA YAPCAMMMM SANAAA......

BELEDİYE DÜĞÜNLERİ GİBİ KALABALIK OLSUN PAZARA TOPLU EĞLENCE DÜĞÜN YAPACAMMMM BAKALIM KAÇ GELİN OLACAK.... HA PAZAR DERKEN BU PAZAR DEĞİL TAAAAA HAFTAYA PAZARAAA :16: ÖZLEDİM KIZLAR SİZİ 1 GÜNDEEE BACIM OLDUNUZ VALLAHİİİ

gökçem nerdesin sen ya çok özledim bizi bu kadar boşlama ama gördünmü maşallah sude 1 haftada gelin oldu
halen çok ama çok şaşkınım demek ki azim lazım

canım cecemi tam hatırlamıyorum ama yarım gelin olan benim allah tamamını versin ne diyelim:50::50::50::50::50::50::50::50:
heyyyyy bacım sende yarımmı yendinnnn ama bu hafta süren doluyor 2 günde yendimmmmmmmmmmmmmmm diye yazarsın inşallahhhh... Belkide yendin bileeee senin özel durumu bilyozzz hadi hadi sanada yarım halay çekelim :64: :64: Sen çoktan hak ettin :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

öncelikli olarak bu sitede yazılanları biraz okumaya çalış,daha sonra
-karar ver yenmek istediğine,
-kegel egzersizi
-nefes alıp verme ve sırasıyla parmak egzersizi
-eş parmağı
-aparat (kulak çöpü,mum),bu aparatları önce peçeteyle sar,üzerini streçle,ya prezervatife yada doktor eldivenine geçir.
-eş denemesi

unutma parmak,aparat gibi giriş gerektiren şeylere jel sürmeyi unutma,her zaman kullan.(ultrason jel olabilir)
hadi canım başarılar,ben daha yenemedim ama çoktandır buralardayım,bende erteleme hastalığı var,aslında ertelemesem başarıcam,şimdide reglim umarım 1 haftada biter vajinusmusum.sorun olursa açıkça sorabilirsin,burda kimse kimseyle dalga geçmiyo herkes birbirini dinleyip yardımcı oluyo,zaten dinlendiğimiz önemsendiğimiz için belki de başarılı oluyoruz,
öpt başarılar
hayal bacım sende iyisindir inşlh... Durmak yok egzersize devam harika bilgiler vermişin allah razı olsun... Kolay gelsin

yeteramabukadar sende bu haftasonu başarabilirsinnn ya 2. süperdii sık dişini nefesini al 1.olunca gerisi geliyorrrrrrr sana çok inanıyorummm sen 12 yazmıştım ben 12 denedim sen 14 yazmıştın ben onu denedim olsu bence sen çok daha rahat yaparsınnnn.....

Hayalcim ben dr.ile yenenlerdenim ama inan ki hipnoz gibi değildi telkindi nasıl anlatayım tamamen kendimdeydim bana dr.um korkularımı sordu sonra tek tek hepsinin bittiğini anlattı yanımda hikaye okuyor gibi ama kendimdeydim yemin ederim...

öncelikle kendinle sakince konuş orasının devamı boşluk şimdiye kadar korktum ama artık biliyorum ki şimdi ilk aparatı denyeceğim ve acımayacak de kendini inandır.

ilk aparat isaret parmagı kadardı lastikti otele geldim oray jelledim arkama yaslandım dderin nefes alıp hahhhhhhhhhhhhhhh diye verdim bacaklarım cataldaki gibi ama yatağa deyiyor ve saldım gitti aparat içime sok oldummm anlatamam yani....

sonra dr.birinciyi aldın ikinciyi de alırsın dedi ve 12 cm kadar sert plastik düz bir aparat verdi onu da aynen yaptım o da gitti...

sonra dr.a geldim yine yapacaksın acı yok dedi ben de artık oraya her büyüklükte seyin gireceğine inandım dedim otele geldim baktım o da girdi ama çıkarırken de nefes alıp verdim...

anlatamam kolaylığını sonra es denemesinde tabi aparatı ben yönlendirdiğimden biraz zorlandım dr.a gittik esime güvenmem için eşime eldiven taktırdı (böyle kolay anlatıyorum ama ağladım dr.un yanında olduğu için sonra o bir dr.diye düşündüm) önce 1 parmak dedi ben hemn acıyor dedim ,hayır dedi dr sen yanlış nefes alıyorsun burnundan al hüfffffffff diye değil hahhhhhhhh diye ver dedei ayrıca ıkınmakta çok faydalı o sırada öyle söyleyince aldım,sonra 2 parmak,sonra 3 parmak ve en son aparatıda denetti ve bitti...

gökçe çıkıp avaz avaz bağırmak istiyorummmm ya ikinci çok daha güzel ve rahattııııııı hala inanamıyorummmm sayenizde başardımmmmmmm inşallah herkes başarırı...
daha dur çok bağırırsın :52: :52:

Bağır kızzzz harikasın bacım erkencikden yendin... Senle birlikte olan gurbetçi chicken onlar ne etti acabaaa hadi tekrar gangamları yollayım sanaaa :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

gökçem nerdesin sen ya çok özledim bizi bu kadar boşlama ama gördünmü maşallah sude 1 haftada gelin oldu
halen çok ama çok şaşkınım demek ki azim lazım
inann bende çok özledim bağımlılık yapyonuz hani.... Sende yeneceksin inşlh belki yarınnnnnnnnnnn belki yarından da yakın... Araya başka günler sokma bacım :52:

Back
X