Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah bebek istiyoruz bakalım kısmet hayırlısı. Althea burada kimseye soramadiklarini sormak anlatmak anlayanları görmek muhteşem bir duygu.. Hala elimden düşünemiyorum tek tek her sayfayı okudum yenenle sevindim yardım isteyen herkeste kendimi gördüm ağladım mutluyum Rabb'ime bin şükür . Burayı takip eden herkes başka sorun yoksa yener .....

O sorudan bıktım artık bugun kuaför e gittim o bile cocuk olsun dedi ona bile dert oldu hayal2011 ...onlara kapatalım kendimizi buraya yoğunlaşalım olumsuz düşünme olacak sana inanıyorum çünkü çok istiyorsun yaparsın .....!!!!!

Arkadaşlar bir çoğunuz biliyorsunuz ilişkide farklı bir sebepten dolayı canım acıyordu.adettim bitti kullandığım ilaçlar işe yaradı mı diye mumla deneme yaptım.eski günlerdeki gibi...p...sle karşılaştırınca sadece beyaz mum okadar zor geldi ki dedim nasıl yapıyormuşum.deme şu ki şimdi yaptığınız egzersizler çok çok daha zor.eğer bi şekilde egzersize başladıysanız pes etmeyin çalışmaya devam edin.eş denemesinin çok daha kolay olduğunu göreceksiniz.siz zor olanı başarıyorsunuz,vajinin üstüne gidin.ileri aşamalara geldiği halde eş denemsine cesare edmeyenler var,onlar kenidilerini biliyor isim vermiyorum:),artık daha fazla ertelemeyin.canınızı acıtan korkudan başka birşey değil,çok az bir yanma oluyor ve geçiyor,sizi bekleyen güzel günlerden değerli değil.Lütfen daha fazla ertelemeyin,egzersizleri yapın siz de yeneceksiniz

Son düzenleme:
O sorudan bıktım artık bugun kuaför e gittim o bile cocuk olsun dedi ona bile dert oldu hayal2011 ...onlara kapatalım kendimizi buraya yoğunlaşalım olumsuz düşünme olacak sana inanıyorum çünkü çok istiyorsun yaparsın .....!!!!!

sudenazy seni tebrik ediyrum canım bende 3,5 yıllık evliyim 2009 da evlenmiştim ilk gece oldu korktum çok kötü oldum devamını getiremedim zamana bıraktık ama anladımki zaman çözmeye değil bu işi unutmaya yaradı. :( sen çok kısa bir sürede başarmısşısn nasıl başladın egzersize ben yapamıyorum parmağımı oraya götürdüğümde kasıldıımı hisediyorum çok detaylı anlatırmısın senin yolundan gitmek ve çok çabuk yenmek istiyorum

Ya ben aslında senin boyutunda değildim 3,5 yıl olunca arada olsun diye tek parmak deniyordum ama olmuyordu. Ama iki parmak canimi yakıyordu ve bırakıyordum. Dediğin gibi bizde bu duruma alıştık zamanla tek sorun çocuktu ve aile baskısı cocuk cocuk cocuk ... Buraya girdiğime vajinani incele dediklerinde zaten bunu yapıyordum nereye girecek diye ve tek parmak her iliskinin ardından deniyordum. Bu aşamaları hemen geçtim nefes egz ıkınma ve yönünü öğrenmek isimi kolaylaştırdı... 5 -6-7-8-9-10 cm derken 12-13-14 oldu ve buradakilerden başka farkı hiç birsey yapmadım sırt üstü uzandım bir aparat yaptım jel sürdüm müziğimi actım saatim 1 saat ayarladım ve egz yaptım ginde 3 defa 1 er saat 4 günde bitti çok şükür ...

Bizde 2009 da evlendik askimla balayi bugünlere nasipmış Mevlam başka dert vermesinnn.. Sor herseyi sor ilkini yapmışsanız kapama kendini ikinci daha kolay oluyor girişte acı mı yanmamı öyle birsey oluyor ama 5 saniye sonra hiçbiri kalmadı 2. Deneme çok iyi gecti daha kolay oldu

Son düzenleme:
eşinin parmağı ile deneyebilirsen öyle dene belki o seni rahatlatır nefes çalısmaları yap ve ıkın parmak içeri kolay girsin birde once ki sayfalarda resimler vardı onlara bak ve yönünü tam anlamış olursunuz popoya doğru olcak... Burada öyle yapan arkadaşlarında okumuştum çünkü .es parmağı ile çözen denemeye çalış acı düşünme en fazla 2 dk sonra göreceksin olduğunu zaten...

Son düzenleme:
[sıze=2]arkadaşlar bir çoğunuz biliyorsunuz ilişkide farklı bir sebepten dolayı canım acıyordu.adettim bitti kullandığım ilaçlar işe yaradı mı diye mumla deneme yaptım.eski günlerdeki gibi...p...sle karşılaştırınca sadece beyaz mum okadar zor geldi ki dedim nasıl yapıyormuşum.deme şu ki şimdi yaptığınız egzersizler çok çok daha zor.eğer bi şekilde egzersize başladıysanız pes etmeyin çalışmaya devam edin.eş denemesinin çok daha kolay olduğunu göreceksiniz.siz zor olanı başarıyorsunuz,vajinin üstüne gidin.ileri aşamalara geldiği halde eş denemsine cesare edmeyenler var,onlar kenidilerini biliyor isim vermiyorum:),artık daha fazla ertelemeyin.canınızı acıtan korkudan başka birşey değil,çok az bir yanma oluyor ve geçiyor,sizi bekleyen güzel günlerden değerli değil.lütfen daha fazla ertelemeyin,egzersizleri yapın siz de yeneceksiniz
[/sıze]

canım isim versene lütfen rica ediyorum

valla ne olsun egzersiz yapıyodum aparat soktum onla ugraşıyodum aparat içerdeyken kasıldım bitürlü çıkaramamıştım şükür çıkarttım sonunda artık bu kasılmalar nasıl yapsam geçer acaba bi fikriniz varmı arkadaşlar aparat 3cm idi

benim de öyle olmuştu bikaç kez. kendini sıktığın içindir. kendini gevşetmeye çalış derin nefes alıp ver rahatlayınca kolaylıkla geri çıkar aparat. bi süre sonra aparatı içinde tutmaya çalıştığında kendiliğinden çıktığını da göreceksin:)

Back
X