Hepinize merhaba arkadaşlarr:)
Bir senelik evliliğimin sonunda bende bu dertten kurtuldummmmm:) Tabi ki bu zafere formdaki arkadaşlar ve cesaretim sayesinde ulaştım. Buraya hiç yazmadım, sessiz takipçilerden sadece biriydim. (Eminim benim gibi çoookkkkk sayıda sessiz takipçi vardır :)) Aslnda yazamamamın sebibi çekinmekle alakalı değildi. Tüm yazılanları okumaya çalıştım, sonra bir baktım bağımlılık yaptı. Herkes ne yapmış, nasıl yenmiş deli gibi sabah akşammm okudum, durdumm. Sizlerin heyecanlarını, üzüntüleri sessiz sessiz paylaştım. Geriye dönük takip ettiğim için de sayfanın sonunu bir türlü göremedimm. Malum milyonlarca sayfa var :)
Kesinlikle
ertelemeyin arkadaşlarrrrrrr! Aslında ben evliliğimin ilk aylarında bir terslik olduğunu anlamıştım. Amaaa işte hepiniz biliyorsunuz ki, aslında bu yaşadığımız erteleme hastalığı. "Ay daha yeni evliyim olur", "Zamanla alışırım" gibi bahanelerle günler geçer gider. Sonra bir bakarız senelerimiz geçmiş erteledikçe işin içinden çıkamaz duruma gelmişizz. Bende bir senemi bu bahanelerle geçirdim. Vajinismus olduğumu kabullenememiştim. Hala da inanamıyorum. Kesinlikle dereceleri var bu hastalığın. Bende açıkçası ilk ayımda korku vardı, sonra hiç korkmamama ve kasmamama rağmen olmadı yapamadık. Çoğunuzun bahsettiği o duvara çarpıp durdukkkk:)))) Veeee ben egzersizlerleee, sizlerin bilmeden vermiş olduğu destekleriyle o duvarı yıkıp geçtimmmmmm. Emin olunn hepiniz yıkabilirsiniz. Sakın korkmayın ertelemeyinnn. Buraya bunları yazabildiğime inanamıyorummm. Başaranlara imreniyordum. "Nasıl yapmış, helal olsun. Ne kadar şanslı" diye:) şimdi ben başardığımı söylüyorum. Çok zor bunla sorunla mücadele etmek. Kimseyle paylaşamadığım sorunu burası sayesinde yendimm. Sevincimi sadece sizle ve kocamla paylaşabiliyorumm. Çok mutluyum kızlarr LÜTFENNNN EGZERSİZZZZ YAPINNNN!!!!!! ilk başlarda çok zor geliyor belki ama inanın işe yarıyorr ben kulak çucuğundan 10 cm'lik aparata çıktım. Düşünün ki vajinamız ne kadar genişleyebiliyor. Allah orayı öyle yaratmış, ama biz bunu keşfedemiyoruz. Keşfetmemiz lazım :) HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUMM. Başarıp bunu yaşayan arkadaşlara, yardımcı olan arkadaşlar; çok büyük bir iyilik yapıyorsunuz. Emin olun bu kadar özel bir yardım olamaz. Bende elimden geldiğince (daha çokk acemiyim ama) yardımcı olmak isterim:)) Umarım bu sorunla savaşan herkesss en kısa sürede bu durumu aşarrr. BAŞARACAĞINIZA İNANIN KIZLARRR :)))) Eşlerinizle kavga etmeyin, bu sorunla savaştığınızı egzersiz yaptığınızı onlara söyleyinnn. Her cm ilerlemenizi onlarla paylaşın. Hepinizi öpüyorummm:))