- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #141.701
maalesef şahsım adına boş boş bakıyorum. bi yandan yemek yapıyorum bide. misafirim geldi egzersiz falan yok gibi görünüyor 1 hafta:)
olsun bir taraftan da kegel yapabilirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef şahsım adına boş boş bakıyorum. bi yandan yemek yapıyorum bide. misafirim geldi egzersiz falan yok gibi görünüyor 1 hafta:)
Tatlım Fırsatını Bulduğun Her anı değerlendir. Zaman akıp gidiyor Çünkü.
O Hastalık seni etkisi altına almış zaten. Sürekli Oyalıyor zaman kaybettiriyor sana.:26:
10 Dakikan Bile Olsa Onu Lütfen değerlendir Ve hemen Egzersiz yap![]()
olsun bir taraftan da kegel yapabilirsin![]()
Ve diğer arkadaşalar
bugün cesaretimi topladım önce parmak egzersizi yaptım 3. boğuma yakın,daha sonra 5 cmlik aparat denedim ilk defa,fakat sadece 3-4 cm kadar ittirebildim daha fazlassından korktum.yani ne kadar ittimem gerek.
biraz morelim yerime geldi,yanma baskı hissettim o an ama şu anda öyle bişey yok geçti gitti,
akşam inşallah cesaret edip eş parmağıda denicem.
hepinizi çok seviyor yorumlarınızı bekliyorum
ya bişe sorcam kegel yapınca devamlı idrara çıkmak istiyorum sizde de oluyo mu bu yeri gelmişken aklıma geldi.
Ve diğer arkadaşalar
bugün cesaretimi topladım önce parmak egzersizi yaptım 3. boğuma yakın,daha sonra 5 cmlik aparat denedim ilk defa,fakat sadece 3-4 cm kadar ittirebildim daha fazlassından korktum.yani ne kadar ittimem gerek.
biraz morelim yerime geldi,yanma baskı hissettim o an ama şu anda öyle bişey yok geçti gitti,
Ve diğer arkadaşalar
doğru diyosun canım ama işte eşim bu hafta gececi sabah geldi uyuyor. kayınpederim 1 hafta bizde misafir. bi de ben artık kocamla deneme yapıyorum ya aparatla yapmak istemiyorum eşim de aparata gerek yok artık diyo.ne bileyim işte. saçma biliyorum ama acaba yine kapanır mı unutur muyum zorlanır mıyım die de düşünmeden edemiyorum :))
sen napıyosun kuzum?eşin nöbetçi mi bugün?ben de izine ayrıldım ama koçiş işe gitti tek başıma kaldım yine:18:
İyiyim Bebekim. Kocamm Uyuyorr valahi dün nöbetçiydiBende O uyuyoken Girim dedim
İyi yapmışsın İzne ayrılmışsıın senin içinde iyi olur. Dinlenirsinn Birazz![]()
valla bu hafta çok yoğun olucam.kayınvalidemler ve görümcemler geliyor yarın,perşembe kardeşimi askere gönderiyoruz.hafta sonu da sınavlarım var sabahtan akşama kadaröteki taraftan projeyi tamamlamam gerek iş yerinden geri çağırabilirler tatil yarıda kalabiilir.iş düşünmekten izinin tadını çıkartamıyorum.sizin bebiş çalışmaları ne alemde var mı bir gelişme?
Ve diğer arkadaşalar
tebrikler gözün aydın.umarım bu yazdıkların diğer arkadaşlara da örnek olur
Tatlım Orası Hiç Bir zaman Kapanmadı,Kapanmıcakta. Bunu Aklından Çıkar. Orası Hep açık.
Kadınların Özelliği Bu zaten. Orası Kapanırsaa Nasıl kadın olsun
Aparat yerine Parmakla Yap o zzaman. Parmak Egzersiziylede Yenebilirsin.
Zorlanmıcaksın Bunu çıkar beyninden. Her zaman nasıl yapıyosan aynı Şekilde yine yapacaksın.
Önce Güven Ve İstek Lazımm![]()
teşekkürler canım. ben yendim aslında da iyice alışmak istiyorum. kendimi tamamen rahat bırakabilmem için eşimle daha çok deneme yapmam lazım:)) ara verince p...s kolay girmeyecek sanki nasıl bi hastalıksa beynimizize saçma sapan şeyler yerleşiyo yaw:))
Öylemii sen yenmişmiydinn.Amann Bende yenmedin sanıyorumm yazıyorumm sana egzersiz yap diyeee
Kuzum daha neyden Korkuyosun ?? Olan Olmuş Biten BitmişBoşver salla gitsin artık Şu Vajinismusu
![]()