Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar şunu farkettim bugün aparatımı kalınlaştırdım kesin 5 cm falan oldu (metrem yok) zorlandığım zaman sadece ucunu girdirip çıkarıyorum acaba doğrumu yapıyorum bunu yapmaktaki amacım alışmak acaba doğrumu aparat 1 2 cm giriyo ve çıkarıyorum zorlandım böyle böyle alışırmıyım yoksa zorlayayımmı kızlar ne olur fikir verin
hiç yenemeyeceğim dediğim problemi yenmek için içimde bir ümit ışığı yandı sizlerin sayesinde..bu forumu aylardır okuyorum ama uygulamadım 1 haftadır uyguluyorum tek parmakla başlamıştım ama şimdi 5 cm lik aparattayım belkide 6 cm dir metrem yok bilmiyorum yaptıkça heyecenlanıyorum ama dediğim gibi biraz zorlanınca sadece girişi açayım dedim doğrumu yapmışımki????

kızlar şunu farkettim bugün aparatımı kalınlaştırdım kesin 5 cm falan oldu (metrem yok) zorlandığım zaman sadece ucunu girdirip çıkarıyorum acaba doğrumu yapıyorum bunu yapmaktaki amacım alışmak acaba doğrumu aparat 1 2 cm giriyo ve çıkarıyorum zorlandım böyle böyle alışırmıyım yoksa zorlayayımmı kızlar ne olur fikir verin
hiç yenemeyeceğim dediğim problemi yenmek için içimde bir ümit ışığı yandı sizlerin sayesinde..bu forumu aylardır okuyorum ama uygulamadım 1 haftadır uyguluyorum tek parmakla başlamıştım ama şimdi 5 cm lik aparattayım belkide 6 cm dir metrem yok bilmiyorum yaptıkça heyecenlanıyorum ama dediğim gibi biraz zorlanınca sadece girişi açayım dedim doğrumu yapmışımki????
slm canım sanırım egzersizde aynı yerdeyiz bende 5cm aparat deniyoru ilk bu gece denedim önce senin dediğin gibi oldu benimkide çıkarıp tekrar denedim takıldıgım yerde beklettim nefes alıp verdim sonra ikindım ve yavaşça ilerledim uzunlugu 10cm yı geçti ve ilerledikçe hiç acı duymadım bence bide sen bunları dene o kadarını yaptıktan sonra gerisini de yaparsın yarın da gene birlikte kalınlaştıralım tekrar birlikte ilerleyip birbirimize cesarat verelim yapınca göreceksin bak ne kadar kolay olacak

biraz önce eş parmağı denemsi yaptım,başta eşim yönünü bulamadı kendimce morelim boxuldu az daha vazgeçiçek pes etcektim,sonra ben eşimin parmağını aldım yavaşta ittidim,fakat o sırada canım çok acıdı ve yine bacaklarımı kapadım ayrıca ayağım titredi bu normal mi

daha sonra hafifi bacağımı açtım biraz daha ilerletip içimde beklettim
halen vajinamda ve nedense karnımda ağrı var

yinede çok mutlu oldum,her ne kadarda halen başaramam canım ağrıyo diye düşünsemde yine parmağın oraya girmesi benim için bi MUCİZEçünkü 1,5 yıldır bunu bile yapamamıştım

biraz önce eş parmağı denemsi yaptım,başta eşim yönünü bulamadı kendimce morelim boxuldu az daha vazgeçiçek pes etcektim,sonra ben eşimin parmağını aldım yavaşta ittidim,fakat o sırada canım çok acıdı ve yine bacaklarımı kapadım ayrıca ayağım titredi bu normal mi

daha sonra hafifi bacağımı açtım biraz daha ilerletip içimde beklettim
halen vajinamda ve nedense karnımda ağrı var

yinede çok mutlu oldum,her ne kadarda halen başaramam canım ağrıyo diye düşünsemde yine parmağın oraya girmesi benim için bi MUCİZEçünkü 1,5 yıldır bunu bile yapamamıştım

normal canım kendini kastıysan öle olur bendede öle oluyordu kendini alışıp rahat bırakınca geçiyo ama ben bunu farkettim hemde aparattan falan çok kolay kendini rahat bırakmayı dene bide bol bol nefes al ver bitanem inşallaf bu işi başardıgımız günlerde gelecek bi gün
bunları gülerek hatırlayacagız ne kadar kolaymış diye pes etmek yok egzersizlere devam edelim hepiniz

kızlar size bişey soracam aparatın uzunlugunun içime ne kadar girmesi gerekli ben ancak 13cm falan alabiliyorum yeterli mi yoksa daha da girmesi için ugraşayım mı lütfen bana bu konuda yardımcı olunnnnnnn

Arkadaşlar ben yarın şehir dışına çıkıyorum hafta sonu dönücem görüşürüz inş. ozamana kadar yokum hepinizi öpüyorummmmmm:16:

egzersizlerde aparatın içime giren uzunlugu ne kadar olması gerekir ben 13 cm yapabiliyom yeterli mi sizce yorumlarınızı bekliyorum

canım ben kendimden bildiğim şekilde söyleyim -herkeste farklı durumlar olabilir- ben hani o herkesin takıldığı bi nokta var ya vajinada. işte en çok orda zorlandım. aparat orayı geçtikten sonra zaten daha rahat ilerliyor. o yüzden aparatın uzunluğunun çok fazla olmasına gerek yok diye düşünüyorum.ben de en son kullandığım aparatta 13-15 cm arası uzunlukta içime almıştım. bence önemli olan aparatın kalınlığı. aparatı kalınlaştırdıkça o vajinadaki takılan noktaya (duvar gibi hissediyoruz ya) geldiğimde hep zorlandım. ama bi cesaret edip orayı da geçince gerisi kolay kendini bırakınca kasılmalarını kontrol edince kayıp gidiyo. bu arada tam olarak ilk defa ilişki yaşadım. benim canım çok kıymetlidir :)) inan bana hiç acı yok. çok şey kaçırıyormuşuz. inşallah bu dertten herkes bian önce kurtulur.

kızlar size bişey soracam aparatın uzunlugunun içime ne kadar girmesi gerekli ben ancak 13cm falan alabiliyorum yeterli mi yoksa daha da girmesi için ugraşayım mı lütfen bana bu konuda yardımcı olunnnnnnn

13 cm mi alıyosunmaşallah yani tebrik ederim,benim için halen hayal,e neden eş denemesine geçmiyosun bu kadar rahat yapabiliyosan

aparatın uzunluğundan çok çevresinin genişliği önemli.13 cm uzunluk yeterli ama bizim bahsettiğimiz çevresi bu yüzden uzunluğundan ziyade çevresini baz al.eş denemsi için çevresinin 10cm olması yeterli

egzersizlerden sonra güsül abdesti almak gerekiyomu

bu konunun daha önce de bahsi geçmişti.ben kendi fikrimi açıklayım yine,ben bu işi bir tedavi olarak görüyorum ve sonuç olarak zevk almıyorsun zaten zevk için de yapmıyorsun,bence alınmasına gerek yok ama alınırsa da fena olmaz.bu senin vicdanına kalmış.

sizlerde ilk eş parmağında ve aparata geçtiğinizde kasılma hissettiniz mi

evet ama kasmadiginda acimiyor.kasinca aciyor. ben mesela parmakta en son 3 alirken kastim kendimi ve sag tarafi acayip yandi. sonra nefes alip verdim bacaklarimi gevsetince kaydi gitti,kesinlikle acimiyor.
en son da allik fircasini eldivene gecirdim, o sirada da tv bakiyordum dedim artik deneyeyim bi baktim icerde. burda tam anlamiyla sok gecirdim. hic girisi falan hissetmedim bile.sadece cikarirken his oluyor giriste olmuyor bile. ben suan adet olabilirim o yuzden egzersiz yapmiyorum zaten gerek de duymuyorum artik sap sap giriyor.adet bitsin denemeye baslicaz

Back
X