Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sukur yapmissin sen onu parmak ka Ben onu bile yapamiorum sen nasil uyguladin

canım ben parmakla aylarca uğraştım ama yapamamıştım. burayı bulunca mumdan aparat yaptım çok ince, serçe parmağım kadar. onunla başladım sonra 5cm,6cm,8cm ve 10 cm lik aparatları yaptım. hepsi başta zordu ama hepsini alabiliyorsun bak inan. önce yarısı giriyor, bir kaç gün uğraşıyordum ben sonra hepsini alabiliyordum. kayganlaştırıcı sürmeyi unutma. ben daha yenemedim canım:( ama aparatla yapılan egzersizlerle ilgili sorun olursa yardım edebilirim.

Lutfen yazarmisiniz bana popo yonune eğımlı ıttırdıkmı aci olmuormus nasil yapcan nedemek istediniz anlamadim detayli anlatin neolur

Merhaba canım. Popo yönü denilen vajinamız sandığımız gibi düz değil, eğimlidir.
$JiNEKOLOJiK-MUAYENE-NEDiR-NASIL-YAPILIR.webp
Eki Görüntüle 794542
İşte böyle. Parmağını, aparatı ya da penisi bu şekilde yönlendirip bol kayganlaştırıcı sürersen bi de kendini kasmaz üst pozisyonda olursun emin ol girecek :10:

Kızlar yardım eder mi kulak çöpünü bir kat yapıp tamamını aldım daha sonra iki kat kalınlaştırarak denedim oda tamamen girdi .kurşun kalemi streçledim oda girdi yarısına kadar.fakat çok istedim mumu denedim o olmadı vajina duvarlarına dudaklara değince acıttı. kalemi eşimde denedi ama o acıttı o istemişti alışayım diye.bunların hepsi dün geceden bu yana oldu parmak yerine aparatla gidiyorum şimdilik yapmam gerekenleri bilmiyorum yardım eder misiniz

Nasılsın Zeycanım :16::16:
Bence biraz kalemle veya kulak çubuğu aparatlarınla devam et ki iyice alış ve esnet :10:
Mumu direk alamaman gayet normal. Ben 2 gün uğraşmıştım :1:
Yapman gereken sadece egzersizlere devam etmek ve alıştıkça aparatı kalınlaştırmak :32:

canım ben parmakla aylarca uğraştım ama yapamamıştım. burayı bulunca mumdan aparat yaptım çok ince, serçe parmağım kadar. onunla başladım sonra 5cm,6cm,8cm ve 10 cm lik aparatları yaptım. hepsi başta zordu ama hepsini alabiliyorsun bak inan. önce yarısı giriyor, bir kaç gün uğraşıyordum ben sonra hepsini alabiliyordum. kayganlaştırıcı sürmeyi unutma. ben daha yenemedim canım:( ama aparatla yapılan egzersizlerle ilgili sorun olursa yardım edebilirim.

Aparat ne kadar kalinlikta uc parmak kadarmi.? Peki Canim du Popo yonune ittir diyorlar aci olmuormus o nasil birsey desen allah Rasi olsun sizden

Merhaba canım. Popo yönü denilen vajinamız sandığımız gibi düz değil, eğimlidir.
Eki Görüntüle 794541
Eki Görüntüle 794542
İşte böyle. Parmağını, aparatı ya da penisi bu şekilde yönlendirip bol kayganlaştırıcı sürersen bi de kendini kasmaz üst pozisyonda olursun emin ol girecek :10:

Cok Tesekkür ederim tabi ki girer ama iste biraz zor olur zor olmasi Icin ugrasioruz hepimiz allah razi olsun bide yagla hemen oluor neguzel iki Kere es denemezi olunca geresi hizetmion böle dedi doktor

Lutfen yazarmisiniz bana popo yonune eğımlı ıttırdıkmı aci olmuormus nasil yapcan nedemek istediniz anlamadim detayli anlatin neolur
canım su resimlerdeki gbi yönledirecksin parmagı yada penisi...birisi yanlış girişi diğeri dogruyu gösteriyor..... byle daha kolay giriyor..ve bunu yaparken aferdrsn ıkınacaksın o zaman kolay açılıyor vajina ve giriş oluyor :)

Eklentiler

• $JiNEKOLOJiK-MUAYENE-NEDiR-NASIL-YAPILIR.webp
    $JiNEKOLOJiK-MUAYENE-NEDiR-NASIL-YAPILIR.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $images.webp
    $images.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 23
duramıyor insan zaten buraya gelmeden. gerçekten cesur muyum ya ben kendimi çok korkak hissediyorum kkaderim:( aparatlardan hiç korkmuyorum artık gerçekten 20cm deseler alabilirim onu biliyorum orası boş, esniyor, zeytinyağı ile kayıp gidiyor gördüm acı da yok ama p..s e gelince iş kilit. ben beynimde bitirmeliyim önce galiba. artık hep olduğunu hayal ediyorum, geceyarısı pat uyanıyorum aklımda bu mesele, hep aklımda zaten. hiç bir şeye konsantre olamıyorum, sevinemiyorum. reglim de uzadıkça uzadı bu ay nedense 6. gün hala devam ediyor:(

gerçekten cesursun gaz vermeye çalışmıyorum canım öylesin artık bence regl bitsin sonra eşle denemeye başla nasıl aparatla ısrarla denedin aynen p de de yılma onada alışacaksın hem daha kolay olacak inan bana, sonra kendine şöyle bir bakıp bu kadar beklediğim için üzülsem miii, yoksa artık yendim kurtuldum diye sevinsem mi diyeceksin :) ama genelde geriye bakıpta ağlamıyosun o mutluluk herşeyi unutturuyor, darısı tez zamanda sen hacico ve zeycanımın başına olsun inşallah.

hayır canım saçmalamıyorsun çok yardımseversin maşallah birçok kişinin duasını alıyorsun nette başka şeylerle de uğraşabilirdin emin ol hiç üzülme inşallah hak ettğini alırsın Rabbim kalbine göre versin

amin canım inşallah, hepiniz o kadar iyi insanlarsınız ki insan düşünmeden ne yaptılar demeden edemiyor.

Canım ben 3. ayımda yendim. Yılbaşı akşamıydı sanırım 2013 e girerken :1:
Parmak egzersizi yaptım, sonra muma geçtim. 2 parmakta da yendim. Yendiğimde üst pozisyondaydım.
Bu topik sayesinde yendim tabi ki :13:

Kaygandirici kulalndinmi peki. Ilkini atlatinca ikinci kolay oluor deme agri aci olmuor deme. Ilki cok acidimi orki

canım aynen senin gbi düşünüyordum bnde..küçücük yere kocaman şey nasıl girer??? :))) ama giriyormuş :) ben benmki çok küçük kesin diye doktra gittm anormal bişey var mı diye ama doktor gayet normalsin deynce rahatladm..snra aynayla kontrol ettim ve parmak denemeleri sayesinde oranın büyüdüğünü gördüm :) şmdi bizm dedklerimzle olmuyr senin denemen lazım aynanın karsına geçerk...bir kere o cesareti gösterip denemeye baslaynca ve her parmakta daha fazla açıldgını gördükçe rahatlıyrsun merak etme :)

canım bende msj yazmak ıstedım ama yazamadım ozelden.2 senelık evlıyım ben vajınusmusu hazıranda yendım. zaten cocuk ıstıyoduk basardıktan sonra 3. denememızde hamıle kalmısım zaten.anlıcağın hastalığı yendıkten sonra hamıle kaldım

Evet bu yonle alakali sikinti yasamis olabilirim. Cunku son 2 denemedir kucuk tuvaletim geliodu. Sanirim daha yukardan denedigimiz için mesaneme baski yapmis oluyor. Bunu dikkat almaya caliscam.

canım bende msj yazmak ıstedım ama yazamadım ozelden.2 senelık evlıyım ben vajınusmusu hazıranda yendım. zaten cocuk ıstıyoduk basardıktan sonra 3. denememızde hamıle kalmısım zaten.anlıcağın hastalığı yendıkten sonra hamıle kaldım

Peki ikinci denemede ilki gibi zor olmuor deme ve cok basinc aci olmuor deme bilgin Icin saol

Evet bu yonle alakali sikinti yasamis olabilirim. Cunku son 2 denemedir kucuk tuvaletim geliodu. Sanirim daha yukardan denedigimiz için mesaneme baski yapmis oluyor. Bunu dikkat almaya caliscam.

sen zaten yenı evlıymıssın ve esınlede pek gorusemısounuz bence su yon olayını bı dene olmazsa egzersızlere baslarsın bol jelle yonunu doğru tuturarak deneme yap canım.bol sanslar ınsss:34:

Peki ikinci denemede ilki gibi zor olmuor deme ve cok basinc aci olmuor deme bilgin Icin saol

canımm bak yazılarına cok dıkat edıyorum sen sadece acıyı dusunuosun bu hastalığı atlatman ıcın once acıyı kafandan cıkarrr öldürecek bır acı yokkkı sureklı acıdan bağsedersen yenmen cok zor bu hastalığı once bı beynını ınandır acı yok bızde yapık ben sana ne dıyorum hıc acımadı dıyorum sen sureklı acıycak dıye dusunursen zaten acır ve yapamazsın eşin sonucta sevdığın adam senı uzer sana zarar verırmı zaten cok acıdımı bırakırr cekılırrr.sen egzersızlere guzelce basla parmağınıda sokarken acımadığını gorceksın ki p... parmaktan ve aparattan cok daha kolay gırıyor..lutfen esın ıcın kendın ıcın su acı mevzusunu sıl:50:

Umarim pzrt guzel haberlerle gelirim. :) yone bi de rahatlama olaya kendini verme konusuna dikkat edip bi deneyelim bakalim.
Fazla vakit geciremiyoruz :/ umarim bu taktikler ise yarar

canımm bak yazılarına cok dıkat edıyorum sen sadece acıyı dusunuosun bu hastalığı atlatman ıcın once acıyı kafandan cıkarrr öldürecek bır acı yokkkı sureklı acıdan bağsedersen yenmen cok zor bu hastalığı once bı beynını ınandır acı yok bızde yapık ben sana ne dıyorum hıc acımadı dıyorum sen sureklı acıycak dıye dusunursen zaten acır ve yapamazsın eşin sonucta sevdığın adam senı uzer sana zarar verırmı zaten cok acıdımı bırakırr cekılırrr.sen egzersızlere guzelce basla parmağınıda sokarken acımadığını gorceksın ki p... parmaktan ve aparattan cok daha kolay gırıyor..lutfen esın ıcın kendın ıcın su acı mevzusunu sıl:50:

Tamam Öle yapcam Size inaniorum söz tez gunde Iyi haberi vercen cunku dayanamiorum artik uyku yok gecelerim cok kötu kucuk parmakla basliyacam Haber ederim

Back
X