Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar berbat durumdayım gene ya offf offf. dayanamıyorum artık ben bu acıya.
ağlamaktan yaş kalmadı gözümde.
yalvarıyorum artık bitsin diye.
eşimle aram durduk yere bozuluyor, sessiz sedasız uzaklaşıyor benden.
bu kadar çaresiz olduğuma inanamıyorum,
kendimi sevmiyorum ki artık ben
bağırmak istiyorum sesim çıkmıyor sanki
nefesim kesiliyor....
kusura bakmayın tek burası var içimi dökebileceğim.
çok aptal bir durum, bu kadar kolay olan bir şey benim için niye zor niye hiç anlamıyorum

melodika psikolojini bozuyorsun bence biraz daha sabırlı ol
zamanla geçecek bir durum biz şanslıyız burayı buluyoruz konuşuyoruz rahatça
çok sevdiğim bir yakınım da bu durumu yaşıyor bir yıldan fazla hatta
onun internet imkanı da yok şükredelim canım halimize bunları da düşünelim
Allah hepimizn yardımcısı olsun

resim paylaşan arkadaşlar sağolun, kkaderim 'in zeytinyağını söylemesiyle eşim yağ ile işaret parmağının boğumunu sokabilmişti sanırım yönünü dik olarak uyguladık ve duvara çarptı gibi dokunduğu yer inanılmaz acımıştı ağlamıştım. o acıdan sonra iki haftayı geçti korkudan deneme bile yapamıyordum. şimdi burayı okudum tekrar cesaret verdiniz bana :3:

resim paylaşan arkadaşlar sağolun, kkaderim 'in zeytinyağını söylemesiyle eşim yağ ile işaret parmağının boğumunu sokabilmişti sanırım yönünü dik olarak uyguladık ve duvara çarptı gibi dokunduğu yer inanılmaz acımıştı ağlamıştım. o acıdan sonra iki haftayı geçti korkudan deneme bile yapamıyordum. şimdi burayı okudum tekrar cesaret verdiniz bana :3:

Cok cesaretlisin Ben uc ay oldu ilk denemeyi basliyacam regelim bitince benimde ilk basi girdi cok acidi kastim kendimi burdayim simdi yagla deniyecez

Cok cesaretlisin Ben uc ay oldu ilk denemeyi basliyacam regelim bitince benimde ilk basi girdi cok acidi kastim kendimi burdayim simdi yagla deniyecez

canım normalde çok cesaretliyim ama bu konuda kendime inanamıyorum o kadar çaresiz güçsüz hissediyorum ki kendimi anlatamam. az önce yine buraları okurken hüngür hüngür ağladım yemin ediyorum öyle doluyorum ki. kkaderim 'in açtığı konuyu okuduktan sonra üye olmuştum ve yaklaşık iki hafta öncesinde yağ ile deneyelim dedim. işaret parmağının sadece ilk boğumu girebildi ben ağlamaya başlayınca biraz sabit kaldı ve ben acıya dayanamayınca da çıkarttı zaten ilk boğum girdi ama kızlık zarıma hiçbir şey olmadı. o acıdan sonra deneme bile yapmadım. şimdi bu yazılanlardan sonra cesaret geldi deneyeceğim yarın eşim gelince. baktım yine olmuyor o zaman şu aşağıdaki reçeteyi kadın doğum doktoruna sorup, deneme yapacağım karar verdim.

reçete:

no:1 Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
no:2 Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
no:3 Emla Tegaderm (lokal anestezik) /
no:4 Xylocaine sprey (lokal anestezik)
no:5 Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
no:6 Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
no:7 Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:
3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve p....s üzerine uygulanacak

Son düzenleme:
canım normalde çok cesaretliyim ama bu konuda kendime inanamıyorum o kadar çaresiz güçsüz hissediyorum ki kendimi anlatamam. az önce yine buraları okurken hüngür hüngür ağladım yemin ediyorum öyle doluyorum ki. kkaderim 'in açtığı konuyu okuduktan sonra üye olmuştum ve yaklaşık iki hafta öncesinde yağ ile deneyelim dedim. işaret parmağının sadece ilk boğumu girebildi ben ağlamaya başlayınca biraz sabit kaldı ve ben acıya dayanamayınca da çıkarttı zaten ilk boğum girdi ama kızlık zarıma hiçbir şey olmadı. o acıdan sonra deneme bile yapmadım. şimdi bu yazılanlardan sonra cesaret geldi deneyeceğim yarın eşim gelince. baktım yine olmuyor o zaman şu aşağıdaki reçeteyi kadın doğum doktoruna sorup, deneme yapacağım karar verdim.

reçete:

Şimdi Talimatlar:
Kalkın
Bacaklarınızı kapatın
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve p....s üzerine uygulanacak

Neguzel sen böle seyleri alabilirosun Benim imkanim yok aldiginda yapinca bana yaz olurmu. Sendemi aciyi dayanamion Bende Öle. Senin nasil acidi peki igne yapar gibi ve basinc var deme

Neguzel sen böle seyleri alabilirosun Benim imkanim yok aldiginda yapinca bana yaz olurmu. Sendemi aciyi dayanamion Bende Öle. Senin nasil acidi peki igne yapar gibi ve basinc var deme

biz de yeni evliyiz herkes kadar bizim de borçlarımız var üstelik kiradayız, ama Allaha şükür geçimimiz iyi. ben kafayı yemeden bu işi çözmek zorundayım bu hastalıktan kurtulmam lazım. bu reçete Haydar dümen'in noter onaylı tek seans reçetesi alanlar en fazla 100tl tutar diyorlar ama bilmiyorum ne kadar tutar. ben emla almayacağım ben de anestol pomad var. inşallah bu reçeteye gerek kalmadan kendi denemelerimizde olur. Bu hastalığı çeken herkesin Allah yardımcısı olsun bu çaresizlik bambaşka bir şey. iğne batar gibi bi yanma oldu bir de çıktıktan sonra sanki hala parmağın ilk bogumu ordaymış gibi baskı oldu. işte demekki dikey denediğimiz için idrar kesesine baskı yaptı ve çok acıdı.

reçete:

Şimdi Talimatlar:
Kalkın
Bacaklarınızı kapatın
3-4 dakika bekleyin

diyelim ki bu reçeteyi uyguladın oldu, ee sonrasında ne yapacaksın her seferinde bunu mu uygulayacaksın? sadece ilk ilişki için değil ki bu korku yendikten sonra bile biraz devam ediyor bu korku ya başa dönersem diye, en güzeli egzersiz ve kendinin acı olmadığına tanık olman.

biz de yeni evliyiz herkes kadar bizim de borçlarımız var üstelik kiradayız, ama Allaha şükür geçimimiz iyi. ben kafayı yemeden bu işi çözmek zorundayım bu hastalıktan kurtulmam lazım. bu reçete Haydar dümen'in noter onaylı tek seans reçetesi alanlar en fazla 100tl tutar diyorlar ama bilmiyorum ne kadar tutar. ben emla almayacağım ben de anestol pomad var. inşallah bu reçeteye gerek kalmadan kendi denemelerimizde olur. Bu hastalığı çeken herkesin Allah yardımcısı olsun bu çaresizlik bambaşka bir şey. iğne batar gibi bi yanma oldu bir de çıktıktan sonra sanki hala parmağın ilk bogumu ordaymış gibi baskı oldu. işte demekki dikey denediğimiz için idrar kesesine baskı yaptı ve çok acıdı.

Öle degil yurtdisindayim alsmam yok Burda. Emla neden kulanmion?? Anastrol pomed ne.ve senin imkanlarinla nasil deniyecen banada yardim et:(((

diyelim ki bu reçeteyi uyguladın oldu, ee sonrasında ne yapacaksın her seferinde bunu mu uygulayacaksın? sadece ilk ilişki için değil ki bu korku yendikten sonra bile biraz devam ediyor bu korku ya başa dönersem diye, en güzeli egzersiz ve kendinin acı olmadığına tanık olman.

hayır ben öyle düşünmüyorum. bi kere yapabilsem eminim gerisi gelecektir ben zaten bu yönde telkin ediyorum kendimi. normal hayatımda canım da az değildir yani cesaretliyimdir , şu ilki olsa hiç acımayacak ve normal cinsel hayatıma devam edeceğim buna inanıyorum. sadece girebildiğini bi şekilde görmem lazım ister bu reçeteyle ister kendiliğinden.

Öle degil yurtdisindayim alsmam yok Burda. Emla neden kulanmion?? Anastrol pomed ne.ve senin imkanlarinla nasil deniyecen banada yardim et:(((

canım emla da anestol da bölgesel uyuşturucu krem. ben anestolü kullandığımda gerçekten bir uyuşukluk hissediyorum vajen kısmı hissizleşiyor. keşke zeytinyağını kullanırken de anestol kremi sürseydim belki hissizleştiğinde yağ ile parmağın tamamı olabilirdi. valla yazdıklarından anlıyorum ki sen de bnm gibisin beynimizdeki korku faktörünü atamıyoruz. sanki bu işi ben yaparsam dünyadaki herkes yapar gibi geliyor yanılıyor muyum. ama başaracağız inatla üstüne gideceğim bu hastalığın, kararlıyım. eşim beni bebekmişim gibi seviyor bir kere bile bu konuyu önüme getirmiyor ben açtığım zaman da kapatıyor. onu mutlu etmek tek istediğim şey şu an. kendi imkanlarım dediğim bu sefer anestol uyuşturucu kremi sürüp yağ ile bu sefer popo kısmına doğru parmak denemek canım. sen de dene inşallah olacak.

hayır ben öyle düşünmüyorum. bi kere yapabilsem eminim gerisi gelecektir ben zaten bu yönde telkin ediyorum kendimi. normal hayatımda canım da az değildir yani cesaretliyimdir , şu ilki olsa hiç acımayacak ve normal cinsel hayatıma devam edeceğim buna inanıyorum. sadece girebildiğini bi şekilde görmem lazım ister bu reçeteyle ister kendiliğinden.

umarım düşündüğün gibi olur zaten acı yok sadece kasmaktan dolayı hissediyoruz acıyı kendimizi acıyacağına inandırdığımız için, ben aparata anestol sürüp içimde biraz bekletip sonra deneme yaparak yenmiştim geçmiş sayfaları okuduysan rastlamışsındır bu yönteme, uyku hapı, kas gevşetici bende hiç işe yaramadı aksine daha da tetikte bekler olmuştum, denemekten bişey kaybetmezsin dene tabi belki sende işe yarar, insan çaresiz olunca her yolu denemek istiyor benim için mazide kalıp giden bir dert yıllarım gitti, ne yapıp edin sizi fzala yıpratmadan kurtulmaya bakın, yakın bir tarihte sizin için de mazide kalır inşallah.

Aynen Bende Öle ilki olsun geresi olur diorum Ben bunlari alsmam yok Burda

yagmurcukkusu kullanıcısından alıntı
cnm aslında doktorun yaptığı inanılmaz bişey yok.tek seansta çözüyor ewt..bizim yapamadığımızı,kendi göstemediğimiz cesareti, doktor yapıyor ve bu olayı beyinde bitirmemizi sağlıyor.ben doktora gitmeden önce kendi kendime alıştırmalar yapmaya çalıştım.ama pamuklu çubuğu sokarken bile acıyordu.ve ben de kendime kıyamadığım için vazgeçiyordum.bu da beni demoralize ediyordu.boşu boşuna öyle 7 ay geçirmişim.

yeşim hnma gittiğimde öncelikle vajinal muayene yaptı.yani kızlık zarımı görmeye çalıştı,herhangi bi anormallik var mı yok mu kontrol etti.bu arada ben bakireydim ve zarın önemli olmadığını söyledim.zaten bu problemden kurtulmak istiyorsak bi şekilde o zar gidecekti.saplantı haline getirmenin anlamı yok.eşimle birlikte gittik zaten yeşim hnma..o da minik minik başlayacağımızı ve heyecanlanmamı söyledi.bacaklarımı tavana diker gibi açmıştım,tabi acaip geriliorum.."bacaklarını açabiliosun ama vajinanı çok kasıyorsun" dedi.bolca anestol krem sürdü..bir yandan da konuşuyorduk..sonra bana "şuan ne hissediyorsun" dedi.içimde bi dokunma hissi olduğunu ama acımadığını söyledim.2 parmağını sonuna kadar yavaş yavaş soktuğunu söylediğinde inanamadım.biz konuşurken o halletmiş bile :) hemşiresi ayna tutup gösterdi ancak öyle inanabildim..ben ki pamuklu çubuktan bile korkuyordum. sonra hemşiresi orta boy bi pns maketi hazırladı.orta kalınlıkla ve orta boyda.pnsten biraz daha küçük.prezevatifin içinde pamuk gibi sıkı bişeyler var.onu sokmaya başlayacağını söyledi.bolca anestolledi yine ve yavaş yavaş soktu.biraz çişim gelmiş gibi hissettim ama bu hissin normal olduğunu söyledi.zaten 2.denememizde beni wc ye gönderdi tuvaletimi yapmam için.ve 1 saatin sonunda o maketi içime sokup,üzerime çamaşırı giydirdiler ve i dahaki tuvalete gidene kadar içimde kalmasını söylediler.vajinam da biraz darmış benim,eve gidince bunu çıkartıp hemen ilişkiyi denememizi istedi eşimle.eve gittik,ve eşmle 2 pozisyonda da ilişkiye girebildim.ha zevk aldım mı? hayır..ilk 8-10 sefer zevk alamamak normalmiş.ama umrumda değildi zaten,bu sorunu yenebildiğime inanamadım:) bi kere misyoner pozisyonunda bi kere de ben üzerine oturarak denedik.tabi ben üstteyken daha kolay oldu,kontrolu sağladığım için.bu dediklerim 2 ay önce oldu cnm..o günden sonra artık rahat rahat ilişkiye girebilioruz eşimle.hala ilk girişlerde birazcık acıyor.bi de araya ramazan girdi diye sıklıkla yapamadık tabi.ama bu normalmiş,vajina yaptıkça açılırmış zaten.sadece başı girerken birazcık acıyor,sonra hiç bişey hissetmiyorum bile.gayet rahat yapabilioruz.yeşim hnmın tatlı dili,anlayışı sayesinde bu sorundan kurtuldum.fiyatı bana göre gayet uygun..haydar dümene gitmeyi düşünüyorduk 2500 euro dedi yuh artık..tek seansta kurtulduğum için bu para feda olsun walla..üstelik sadece bu sorundan değil,herhangi bir durumla ilgili içim rahat rahat bilgi almak istediğim zaman da yeşim hnm hep yanımda oldu.bi tlfn açmam yeterli..bence bu sorunu yenebilmede en önemlisi doktorun elinin hafif ve anlayışlı olması cnm.

yöntem bu çoğumuz bunu kendimiz uygulayıp yendik.

umarım düşündüğün gibi olur zaten acı yok sadece kasmaktan dolayı hissediyoruz acıyı kendimizi acıyacağına inandırdığımız için, ben aparata anestol sürüp içimde biraz bekletip sonra deneme yaparak yenmiştim geçmiş sayfaları okuduysan rastlamışsındır bu yönteme, uyku hapı, kas gevşetici bende hiç işe yaramadı aksine daha da tetikte bekler olmuştum, denemekten bişey kaybetmezsin dene tabi belki sende işe yarar, insan çaresiz olunca her yolu denemek istiyor benim için mazide kalıp giden bir dert yıllarım gitti, ne yapıp edin sizi fzala yıpratmadan kurtulmaya bakın, yakın bir tarihte sizin için de mazide kalır inşallah.

teşekkür ederim iyi dileklerin için. evet rastladım ama mum kulak pamuğu aparat vs. ben bunları hayatta yapamam. hele şu egzersiz lafı bile bana itici korkutucu ve uzak geliyor. parmağı da yapamam diyordum , kkaderim 'in konusunda inanılmaz cesaret bulduğumun akşamı yaptım gerçi ilk boğum kadar oldu kızlık filan da gitmedi ama bu bile bnm için büyük bir gelişme. sen yenmişsin ne güzel inşallah darısı benim gibi hastalara.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Canon sen kac yillä uyrastin ve nasil yendin. Burda Doktor dedimi aci olmuor sadece kastigin Icin oluor dedi rahat ol hersey olur dedi ilkini atlat geresi olur dedi

teşekkür ederim iyi dileklerin için. evet rastladım ama mum kulak pamuğu aparat vs. ben bunları hayatta yapamam. hele şu egzersiz lafı bile bana itici korkutucu ve uzak geliyor. parmağı da yapamam diyordum , kkaderim 'in konusunda inanılmaz cesaret bulduğumun akşamı yaptım gerçi ilk boğum kadar oldu kızlık filan da gitmedi ama bu bile bnm için büyük bir gelişme. sen yenmişsin ne güzel inşallah darısı benim gibi hastalara.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Sen nasil yenmeye dusunuor Sun peki parmak yapamam dion sen nezamandan berli ugrasion Canim cokmu acior

zar yapısından dolayı parmakla bozulmaz sanırım parmak çok ince, bence de büyük bir gelişme kapalı olmadığını anladın eğer kararlı olup devam edersen kısa zamanda sen de yenersin.

Canon sen kac yillä uyrastin ve nasil yendin. Burda Doktor dedimi aci olmuor sadece kastigin Icin oluor dedi rahat ol hersey olur dedi ilkini atlat geresi olur dedi

3 yıl çektim, 1 ay düzenli egzersiz yaptım ben de, santim santim aparatla,sonra anlattığım yöntemi denedim, ağzını sımsıkı kapatıp birşey sokmaya kalk onda da acıyor tamamen kasmakla alakalı tabi fizyolojik anlamda bir sorun yoksa.

Back
X