- 13 Ağustos 2013
- 39
- 0
- 86
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #158.841
cnm bende bır hafta oldu yenelı vajıyı hersey cok guzel
Aynen bizimde oyle cnm neseliyiz yuzumuz guldu cok sukur Allah herkese yardim etsin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende bır hafta oldu yenelı vajıyı hersey cok guzel
Aynen bizimde oyle cnm neseliyiz yuzumuz guldu cok sukur Allah herkese yardim etsin...
Ben degil suan Yine agliyorum yazarken ne yapcam bilmiorum uzaklara gitmek istiorum esimden habersiz
Seni cok iyi anliyorum canim. Aynen bnde oyle dusunuyodum. Ama kacip gidince emin ol derdinde seninle birlikte gidecek. Oyuzden gitmek cok kolay sen kalip zor olani basarmalisin senin benden veya diger insanlardan hic bi farkin yokki yapabilirsin emin ol ozaman bu gunlerine kizicaksin bukadar basit biseyi neden gozumde buyutmusum die kendine kizacaksin. Aglamayi birak ve kendine guven.. Esin de emin ol uzuluyor. Oyuzden kendini toplamalisin...
Ben emla aldim yag surcem ve Doktor kaygandirici Verdi onuda sikcam ozaman olur insallah hemen girsin istiorum zorlamadan ilki zor oldu girmedi delik yoktu sanki böle olmasin
Ben sadece kayganlastirici kullaniyorum zaten bikere iceri girdimi gerisi oluyo. Bak biz hala basinda zorlaniyoruz cuk die girmiyo biraz oranin alismasi lazim ama bikere icine girdiginde tamamen alisiyo orasi.. Kendini rahat birak
Bikerede alisior yani yeterki o birkere girsin o ilkinde hepsi girmesede olur yarisi olsada alisir deme peki ikincide cok aciyormu ilki cunku basi girince igne sokar gibi oluor o gitsinde ondan tedirginim
bugün akşam iş çıkışından sonra egzersizimi yaptım yarım saat denildiği gibi yere uzanıp bacaklarımı iyice açtım ve aynayı aldım biraz ıkındım baktım vajina deliğini gördüm ilk defa ama parmak içine girmedi orası çok dar ve sert geldi bakalım yarın tekrar deneyeceğim ama parmağımı birinci boğuma kadar dudakların arasında beklettim 20 dk kadar umarım faydalı olmuşturGayed Canim neyaptin nasilsin aklimdasin duamdasin sen Benim Canim haberini bekliorum
Bikerede alisior yani yeterki o birkere girsin o ilkinde hepsi girmesede olur yarisi olsada alisir deme peki ikincide cok aciyormu ilki cunku basi girince igne sokar gibi oluor o gitsinde ondan tedirginim
ilkinde bile çok az acıyo hatta bak melodika gibi benim gibi oldu mu acaba neden acımadı diye şüphe edeceksin.ilkinde yanma olacak biraz sonra her seferinde haha rahat hissedeceksin kendini.diyorum ya dün gece jel bile bullanmadım yine de yanma olmadı.sen daha üç aylık evlisin bunu 5-10 yıldır çekenler bile yeniyo sende yapacaksın..ucu girince iğne batıyo gibi oluyo diyosun ya sen çoğuna göre şanslısın bende ve bir çok kişide o kadar bile olmuyordu sanki duvar vardı orda.sana tavsiyem sedece bir kere zeytin yağıyla dene olmazsa hiç vakit kaybetmeden parmak egzersizlerine başla.
bugün akşam iş çıkışından sonra egzersizimi yaptım yarım saat denildiği gibi yere uzanıp bacaklarımı iyice açtım ve aynayı aldım biraz ıkındım baktım vajina deliğini gördüm ilk defa ama parmak içine girmedi orası çok dar ve sert geldi bakalım yarın tekrar deneyeceğim ama parmağımı birinci boğuma kadar dudakların arasında beklettim 20 dk kadar umarım faydalı olmuştur
siz neler yaptınız
arkadaşlar benim kafama takılan şeyler var açık olsun diye madde madde soracam :)
1. benim yendiğim 1 ayı ggeçti sanırım.dün gece jelsiz bile oldu. ama hala bacaklarımı açamıyorum ve başka pozisyonda yapamıyorum bu normal mi ?
2.benim eşim cinsel olarak gayet sağlıklı olmasına rağmen haftada bir kere ya da 10 günde bir kere ilişkiye giriyoruz.doktorlar ise haftada 3 kerenin normal olduğunu söylüyor.ben her an hazırım ama eşim sen hala rahat olmadığın için benim içinde kolay olmuyor diyor.bu konuda ne diyorsunuz yoluna girer değil mi?hamile kalmayı düşünüyorum hamilelik bizi nasıl etkiler acaba?
3.yenenler ilişki sırasında tuvaletim varmış gibi bir his oluyor diyor herkese oluyor mu bu bana olmuyo da aklıma takıldı :)))
kızlar egzersizlerde aparatın boyunu ve genişliğini en son kaç cm olarak aldınız?
okuyan arkadaşlar lütfen cevap verebilir misiniz 7 cm alabiliyorum aparatım kalem kağıt havluyla kalınlaştırdım çevresi kaç olmalı neler yapmam lazım
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benimde misafirlerim olduğu için doğru dürüst giremiyorum buraya hatta egzersiz bile zar zor yapıyorum.ama artık hızlandırmak istiyorum en son 2 parmak yaptım ama sonuna kadar degil yarısını yani kızlık zarı bozulmuşmudur acaba?kusura bakmayın saçma sapan sorular soruyorum ama bilmiyorum bunları öğrenirsem belkide sıkıntım ortadan kalkacaktır(((((((((((
Peki birsey hizettinmi yani ve LAN gelmedimi
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var benimde misafirlerim olduğu için doğru dürüst giremiyorum buraya hatta egzersiz bile zar zor yapıyorum.ama artık hızlandırmak istiyorum en son 2 parmak yaptım ama sonuna kadar degil yarısını yani kızlık zarı bozulmuşmudur acaba?kusura bakmayın saçma sapan sorular soruyorum ama bilmiyorum bunları öğrenirsem belkide sıkıntım ortadan kalkacaktır(((((((((((
merhaba canım, öncelikle tebrik ederim
benimde yeneli 5 ayı geçti, ilk 1 ay alışma süreci zaten, ne kadar sıklıkla yaparsanız o kadar çabuk alışırsın. jelsiz yapıyor olman çok güzel bende kısa sürede jeli bıraktım. hamileliğin sizi etkileyeceğini düşünmüyorum çünkü, bir kere oldumu gerisi çok kolay, ama yinede birkaç ay kendine süre verip iyice alışıp öyle hamileliği düşünmeni tavsiye ederim. şu süreçte sizin gün aşırı ilişkiye girmeniz alışman açısından çok iyi olur. birde tek pozisyona takılıp kalmayın, mutlaka diğer pozisyonlarda da yapabilirsin emin ol![]()
tuvaletin geliyor hisside herkeste olacak diye bir şey yok, ben 1 yada 2 kez hissetmiştim, zamanla oda yok oldu..
Rabbim başka dert sıkıntı vermesin canım, mutluluğunuz daim olsun.![]()
![]()
![]()
çok teşekkür ederim bu detaylı cevap için.keşke gün aşırı olabilse ben daha çabuk yener daha çabuk da alışırdım.bir yıl boyunca eşimle öğle yemeği dışında yemek bile yiyemiyoruz hafta sonları hariç :) maalesef eşim akşam çalıştı ben gündüz.yazın ben çalışmıyorum ama onu da verimli kullanamadık maalesef eşimi cinsellikten mi soğuttum anlamadım ki.şimdi yine çalışmaya başladım.işte bende ben böyle zor alışırım en iyisi bebeğim olsun dedim.ama haklısın doğru olan biraz daha alışmak.çok teşekkür ederim
O igne bile Iyi diyorsun yani evet cok vakif kaybetmeden basilikum herseyi emen olsun istiorum insallah allah buyuk olcak deme yanma cok uzun surmuor deme cokta degil dayaniöcak deme mesela bacak Aran surtuluor ya o yanior ölemi