- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #159.061
haberlerını beklıyoruz canım![]()
Birşey daha soracam serçe parmakla ne kadar süre çalışmalıyım ya da günde ne kadar zaman egzersiz yapmalıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haberlerını beklıyoruz canım![]()
hacicoooooooooo canım nasıl sevindm anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmmmm işte bu süpersin arık gerisi gelicekkkk bak sonunda çekiorz halayını rabbim başka dert vermesin tebrk ederimmmmmmmmmm![]()
tbr ederim cnm :) ne güzel bi kişi daha aşmış:) eşine en büyük evlilik yıldönümü hediyesini vermişsin çünkü onların gözündeki o ışıltı o mutluluk dünyalara bedel:)
Birşey daha soracam serçe parmakla ne kadar süre çalışmalıyım ya da günde ne kadar zaman egzersiz yapmalıyım
melisacım çok sağol hayatım senle aynı devreydikama o kadar cesaretsizdim ki ve ben artık pes etmiştim bilseydim bu kadar kolay olduğunu beklermiydim hiç
senin de emeğin çok bende canım Allah razı olsun
çok şükür başardım sonunda :13::13::13:
evet cnm aynı zamanda başladık egzersizlere senle. artık geçti o günler yeterki arayı açma üstüne düş cnm :):13::13::13::13::13:
Egzersizleri yapmakta zorlanan varmı? Sanırım bir tek ben zorlanıyorum o kadar kolaymış gibi anlatıyorsunuz da peki neden başaramıyorsunuz eşinizle?
Merhaba, Arkadaşlar eş denemesi esnasında kullandığınız-memnun kaldığınız kayganlaştırıcı jel isimlerini paylaşır mısınız.
Hangisini almam-kullanmam gerektiğini bilmiyorum.
evet cnm aynı zamanda başladık egzersizlere senle. artık geçti o günler yeterki arayı açma üstüne düş cnm :):13::13::13::13::13:
merhaba arkadasım egzersızlerı sonuna kadar bıtıren kısıler zaten es denemesınde basarılı oluyor.yarıda bırakırsan zaten basarılı olmazsın.zorlanman kasmandan dolayıdır yada yalnıs yone tıtıosundur aparatı dık sokmucaksın eğımlı ıttırceksın ve dıkaıtnı baska yone var oraya bakarsan stres yaparsan gırmez
Şu kendimi kasma olayını halledebilsem ama aşamıyorum normalde de stresli biriyim olmuyor ya neden bende rahat biri değilim
kendimi çok kötü hissediyorum beş koca yıl geçti ben halen aşamıyorum anne olmak istiyorum ama nasıl olucak bu şekilde mümkün değil
Şu kendimi kasma olayını halledebilsem ama aşamıyorum normalde de stresli biriyim olmuyor ya neden bende rahat biri değilim
kendimi çok kötü hissediyorum beş koca yıl geçti ben halen aşamıyorum anne olmak istiyorum ama nasıl olucak bu şekilde mümkün değil
Teşekkür ederim ben şuan parmak birinci boğumdayım 3 hafta oldu ileri gidemedimcanım egzerszlerin hangi aşamasındasın ne ile yapıyorsun biraz bahset beraber aşmaya çalışalm. hepimiz bu hastalığı tattık tahmin edersinki bizlerde pek rahat tipler değiliz. ama sen burayı bırakma yeterki 10 yıl geçip yenenler bile war:13:
Teşekkür ederim birinci boğumdan ileri çıkamadım 3 haftadır 5 yıllık evli olup halen bakire olmak kötü hissediyorum Geçen ay gittim muayene olmak için jinekolog 32 yıldır bakiresin bir 32 yıl daha bakire kalmaya niyetin var galiba gibi şeyler söyleyince iyice moralim bozuldu.canım sen egzersızde hangı asamadasın popu yonune doğru ısttır aparatı eğer aparatla yapamıosan parmak dene ve ıkınırken bastır ve bol jellee
canım eşinle konuş muayene sırasında zarın bozulmadığını anlarlar çünkü bildiğim kadarıyla tamam kısır olup olmadığın anlaşılır ama zarın durduğu da anlaşılır, eşin müsade etmesin başkalarının bu duruma karışmasına.ayrıca zarı duran bayanları genelde hani derler ya bekar bayanları vajinadan muayene etmezler ama senide evli olarak düşündükleri için ,arkadaşlar yanlış mı biliyorum bilgisi olan yardımcı olsun,ne diyeceğimi şaşırdım kızıyorum böyle başkalarının hayatına burnunu sokanlara kusura bakma canım.
hamile kalan demiyorum canım ben hani bir sorun olup olmadığı anlaşılırmı acaba diorumcanım merhaba benim kuzen hemşire geçenlerde konuştuk dediğini girmeden hamile kalınması söz konusu olamaz demişti var mı etrafında cidden böyle hamile kalan