Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok olmuor kayio zor da olmuor tabi tuhaf bi Hiz o var icinde birsey oldugunu hizedion baski ama baska yok ondan Doktorlar diyor in sevisme olsun islansin aci olmuor Öle diye iste yagla Öle yapioruz bizde ole olsun diye yavas yavas da hic birsey olmuor insallah Gel git de yapariz tez gunde ama eskisi kadarda dar degil o delik normal mi bana i Öle geldi

benim bildiğim kadarıyla delik aynı delik ama sen artık kasmadığın için sana genişlemiş gibi geliyor artık rahatladın ya

avesraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün başardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))
çok dua ettim evlilik yıldönümümde olsun artık diye ve z.yağı sürüp eşime ters dönük pozisyonda p.yi elimle yönlendirdim ve hiç pes etmedim :10: bi baktım ki içime almışım hiç bişey hissetmedim acı ağrı vs. :1: olmadı zannettim hatta oldumu oldumu diye eşime sordum oldu dedi inanamıyorum hala şükürler olsun hepinizden Allah razı olsun :16:
ilk halayımı çekiyorum :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hacicoooooooooo canım çok sevindim 2 saattir yorumunu arıyorum yenmişsin diye mesaj yazılmış...Alllahhhh kim tutar bizi artık...canım seni kutluyoruz canı gönüldenn fındığımla beraber kutluyoruz teyzesii :)

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ama nasil rahatim biliormusunuz bumu ja dedim yani cok guldum böle kolay mis dedim ja gec kalmadan herkes basarsin daha Ben tam basaramadim ama olsun bu da birsey Benim Icin

canım çok iyi gidiyosun birkaç gün sonra tam oldu haberini de alırız kesin bir de tanışma yıldönümünüze mi yetiştiriyodun o da olur bu hızla :) çünkü yarısını aldıysan gerisi hızla geliyo doktorum önemli olan giriş kısmı demişti.yenenler de bilir hakıkaten öyle..

canım çok iyi gidiyosun birkaç gün sonra tam oldu haberini de alırız kesin bir de tanışma yıldönümünüze mi yetiştiriyodun o da olur bu hızla :) çünkü yarısını aldıysan gerisi hızla geliyo doktorum önemli olan giriş kısmı demişti.yenenler de bilir hakıkaten öyle..

Evet Öle ama sizin sayenizde oldu saolun sende basarmistin deme bide usteyken kendini kasamiorsun imkansiz daha iyioluor cok seviorum sizleri

:((((((((((((( offff offfff offfffffffff eşimi çok istiyorum ön sevişme herşey normal hatta normalinden fazla normalll :))))) ama iş oraya gelince olmuyorrrr artık etrafımda bebek görünce gözlerim doluyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bebek istiyorum eşimi istiyorum :(((((((((( amaaa çoktaaaa yoruldummmm bıktımmmm beynim beni kemiriyor günden güneee :((( sizleri seviyorum harikasınızzzzzzzzzzzzzzz dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

hacicoooooooooo canım çok sevindim 2 saattir yorumunu arıyorum yenmişsin diye mesaj yazılmış...Alllahhhh kim tutar bizi artık...canım seni kutluyoruz canı gönüldenn fındığımla beraber kutluyoruz teyzesii :)

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

aaaaa devreeeem hamilemisinn yoksaaaa bak sölemiosunn hiçç çok sevindm cnm rabbim kucağına almayı nasip etsn inşlhh :nazar::emir_bebek::nazar:

:((((((((((((( offff offfff offfffffffff eşimi çok istiyorum ön sevişme herşey normal hatta normalinden fazla normalll :))))) ama iş oraya gelince olmuyorrrr artık etrafımda bebek görünce gözlerim doluyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bebek istiyorum eşimi istiyorum :(((((((((( amaaa çoktaaaa yoruldummmm bıktımmmm beynim beni kemiriyor günden güneee :((( sizleri seviyorum harikasınızzzzzzzzzzzzzzz dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

Canim en korkak bendim Ben bile yendim yarisinii aldim yagla sende yap Ben emlada surdum Bellki ondanda rahatim sen neyden korkuon peki Bende yardim ede bilirim istiorsan

Canim en korkak bendim Ben bile yendim yarisinii aldim yagla sende yap Ben emlada surdum Bellki ondanda rahatim sen neyden korkuon peki Bende yardim ede bilirim istiorsan[/Q

bende çok korkağımm canım çok tatlıdır ama olmaz olaymış can tatlısı :(((ben yarıya kadar yağsız egzersiz felan aldım ilk zamanlar çok uğraştım ama sonra bıraktım doktora felan gittim hap,şurup ve sprey verdi....onuda iki kere kullandım ama iş yaramadı yarıdan sonra eşimi atıyorum üstümden acıyor diye :((((oda artık ısrarla bebek istiyor gelip gidip göbeğimi elleyip bebek diyor canım daha çok yanıyor beni zorlamıyor ama anladığım kadarıyla psikolojik baskı yapıyor haklı olarak :((((

Canim en korkak bendim Ben bile yendim yarisinii aldim yagla sende yap Ben emlada surdum Bellki ondanda rahatim sen neyden korkuon peki Bende yardim ede bilirim istiorsan[/Q

bende çok korkağımm canım çok tatlıdır ama olmaz olaymış can tatlısı :(((ben yarıya kadar yağsız egzersiz felan aldım ilk zamanlar çok uğraştım ama sonra bıraktım doktora felan gittim hap,şurup ve sprey verdi....onuda iki kere kullandım ama iş yaramadı yarıdan sonra eşimi atıyorum üstümden acıyor diye :((((oda artık ısrarla bebek istiyor gelip gidip göbeğimi elleyip bebek diyor canım daha çok yanıyor beni zorlamıyor ama anladığım kadarıyla psikolojik baskı yapıyor haklı olarak :((((

Bende öleyim Canim cok tatli igneden sinekten korkan kisi ama emla isemi yaradimi yada yag cok surdum yavas yavas ikinarak yariya kadar soktum durdu ve cektim acimadi biraz basinc oldu normal dedim birsey girior haliyle oraya Canim sende Sur emla o Iyi dene bi ikin da yap simdi ne yapion

Canim birsey daha diyecektim ilk basi girince Acir aslinda doktorda Öle diyor yarisina kadar aci olmamasi lazim doktora görun bi istersen Burda Ben glrundum yok dedi yoksa Acir dedi

Canim birsey daha diyecektim ilk basi girince Acir aslinda doktorda Öle diyor yarisina kadar aci olmamasi lazim doktora görun bi istersen Burda Ben glrundum yok dedi yoksa Acir dedi

doktora gittim herhangi bir problem yok dedi sadece psikolojik dedi ilaç verdi işte işe yaramazsa psikiyatriye git dedi ben evdeyim şimdi çalışmıyorum...

öle düşünme cnm bu hastalığa yakalanana kdr bizde bilmiyorduk emin ol:) bişi sormayada çekinme.
inat et ve başar ne kadr kolay olduğunu göreceksin. yarın senden muhakkak haber bekliyoruz. denemeni yap.
:6::6::6:
teşekkür ederim inşallah yapabilirim.[/QUOTE]
Dün gönderdğniz fotoğrafı inceledim parmağıma kondom geçirerek denedim bu şekilde egzersizim daha kolay oldu ve birinci boğumdan daha ileriye gidebildim fark ettim ki orada boşluk var sanki parmağımı daha da eitsem gidecek gibi geldi ama cesaret edemedim. Size teşekkür etmek istedim fakat bugün regl oldum egzersizlere bir hafta ara vermek zorunda kaldım.

teşekkür ederim inşallah yapabilirim.
Dün gönderdğniz fotoğrafı inceledim parmağıma kondom geçirerek denedim bu şekilde egzersizim daha kolay oldu ve birinci boğumdan daha ileriye gidebildim fark ettim ki orada boşluk var sanki parmağımı daha da eitsem gidecek gibi geldi ama cesaret edemedim. Size teşekkür etmek istedim fakat bugün regl oldum egzersizlere bir hafta ara vermek zorunda kaldım.[/QUOTE]

Canim sen neyaptin yapabildinmi birsey nasilsin

Dün gönderdğniz fotoğrafı inceledim parmağıma kondom geçirerek denedim bu şekilde egzersizim daha kolay oldu ve birinci boğumdan daha ileriye gidebildim fark ettim ki orada boşluk var sanki parmağımı daha da eitsem gidecek gibi geldi ama cesaret edemedim. Size teşekkür etmek istedim fakat bugün regl oldum egzersizlere bir hafta ara vermek zorunda kaldım.

Canim sen neyaptin yapabildinmi birsey nasilsin[/QUOTE]

biraz karnım ağrıyor şimdi egzersizlere bir hafta ara vermek zorundayım sen başarmışssın sanırım seni tebrik ederim inşallah bebek haberlerini de alırız

Canim sen neyaptin yapabildinmi birsey nasilsin

biraz karnım ağrıyor şimdi egzersizlere bir hafta ara vermek zorundayım sen başarmışssın sanırım seni tebrik ederim inşallah bebek haberlerini de alırız[/QUOTE]

Insallah istiorum ama tam alamadin daha yarisinii aldim hadi sende yap Beraber kalirim hamile insallah olur ;)

ya güzelim burda yağ deyip duruyorum sesim bak yurt dışına duyuldu:1:, ama sen neden beni ciddiye almıyosun :14::19:ya bir kere dene nolursun ne kaybedersin.

Back
X