Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aaaaa devreeeem hamilemisinn yoksaaaa bak sölemiosunn hiçç çok sevindm cnm rabbim kucağına almayı nasip etsn inşlhh :nazar::emir_bebek::nazar:

canım benim valla kesin değil daha umutla bekliyorum kan testim çok düşük iki günde bir gidiyorum kan tahlilleri vermeye şimdilik iyi yükseliyor sürekli dualarınızı bekliyorum hepinizden...

tebrık ederım koc bey rabbim kucağına almayı nasıp etsın ask ollsun tek teyzesı hacıcomu bız teyzesı değılmıyız:19::21:

canım benim hiç olur mu benim hiç kız kardeşim yokk ama burda inşallah bebeğim benimle kalırsa teyzesi bir sürüüü...hepinizi çok seviyorum biz kız kardeşlerin bile birbirleri yapamadıkları konuşmalaraı yaptık birbirimize destek oldukk..Allah hepinizi cennet hatunu yapsınn...sizleri seviyoruz fındığımla beraber

canım benim hiç olur mu benim hiç kız kardeşim yokk ama burda inşallah bebeğim benimle kalırsa teyzesi bir sürüüü...hepinizi çok seviyorum biz kız kardeşlerin bile birbirleri yapamadıkları konuşmalaraı yaptık birbirimize destek oldukk..Allah hepinizi cennet hatunu yapsınn...sizleri seviyoruz fındığımla beraber

allah kucağına almayı nasıp etsın canım sana tavsıyemcok ıyı doktor bul ıyıce arastır cocğu ıhmal etmee ustune dus optum

hacicoooooooooo canım çok sevindim 2 saattir yorumunu arıyorum yenmişsin diye mesaj yazılmış...Alllahhhh kim tutar bizi artık...canım seni kutluyoruz canı gönüldenn fındığımla beraber kutluyoruz teyzesii :)

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

sağol canım benim :64::64::64::64: bende çok şaşkın ve sevinçliyim Allah başka sıkıntı vermesin :16: minik fındık sana da çok teşekkür ederim minnoşum anneni üzme tamam mı :1:
koçbey seninde gözün aydın hayatım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah :nazar: :emir bebek:

estağfurullah canım ağrıtta sen ağrıt başımı yeter ki :7: seve seve dinlerim biliyorsam cvp veririm başım falan da ağrımaz adın gibi biliyosundur artık, yardımcı olunca nasıl mutluluktan takla atıyorum görsen :1:

Allah razı olsun canım sana özelden bişey sorcam o zaman :13:

canımcığım,deneyeceğim eşimlede akşam konuştum deneyelim dedi birde senin dediğin pozisyonla birde bir arkadaşın dediği pozisyon vardı eşim altta benim sırtım ona dönük poziyonu onu hiç denemedim onu deneyeceğiz bakalım bugün deneyemeyiz misafirimiz var :(((((yatılı hafta sonuna kadar :(((((sözzzz deneyeceğimmmmm veee sizeee muhakkak bilgi vereceğim

offf şu misafirler , Allah eksikliklerini göstermesin ama en olmayacak zamanda geliyorlar neyse hayırlısı hafta sonuna az kaldı sen ikna oldun ya inşallah hafta sonu kurtulursunuz Allahım nolur kurtulsun olmalı ve tüm arkadaşlarım. Amiiiiinn

Yok Canim helal olsun insan korkar tabi ne unsanlar var Bende artik burdayim ve yardim etcem senin sayende yani sizin sayenizde yariya kadar olsun Ben Bir korkak olarak ve ölmedim birsey olmadi inanmiorum daha ya ;) begeb haberini insallah tam aldiginda vercem uyusturucu okudum Bende kzllsndim evet bebek olmayini Engel ama ilerde onsuzda yapariz insallah ;)

bir iki kere kullansan sonra alışırsın tatlım merak etme, hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz aslında ama en korkak kendimiziz sanıyoruz,sen en önemli kısmı aştın inşallah yakında gerisi gelir, ama bırakma ıkınarak itmeye devam et tabi canını yakmadan.

allah hayırlısıyla,sağlşıkla bağışlasın sana bebeğini inşallah

bir iki kere kullansan sonra alışırsın tatlım merak etme, hepimiz aynı korkuları yaşıyoruz aslında ama en korkak kendimiziz sanıyoruz,sen en önemli kısmı aştın inşallah yakında gerisi gelir, ama bırakma ıkınarak itmeye devam et tabi canını yakmadan.

evet kkaderim en korkak benim herhalde herkes ne kadar cesur diyoruz.aklımız bize ne oyunlar oynuyor

Günaydın arkadaşlar, ben aylardır burdayım egzersizleri çok düzenli yapamıyorum fakat bir bakkal mumuyla rahatça çalışabiliyorum.
onun dışında eş denemelerinde hep hüsran yaşadım bu yüzden 10 cm almadan bir daha eş denemesi yapmamaya karar verdim.

Merakım şu, bir kez başardığınızda 2. 3. ilişkilerde aynı korkuyu yaşamıyor musunuz?

Bir de, egzersizlerin düzenli her gün yapılması ara verilmemesi mi gerekiyor? ve süresi ne kadar olmalı?

ben işim yüzünden eve yorgun gidiyorum geçiştiriyorum yada 10 dk fln çalışıp tmm oluyor işte diyerek bırakıyorum.
çünkü artık çok sıkıldım :(

sağol canım benim :64::64::64::64: bende çok şaşkın ve sevinçliyim Allah başka sıkıntı vermesin :16: minik fındık sana da çok teşekkür ederim minnoşum anneni üzme tamam mı :1:
koçbey seninde gözün aydın hayatım çok sevindim senin adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah :nazar: :emir bebek:

amin canım inşallah Rabbim başka sıkıntılar vermesin...sana çok sevindim inanki merakla bekliyordum...en güzel günlerimiz geride inşallah daha yeni yaşamaya başlayacağız

canım benim valla kesin değil daha umutla bekliyorum kan testim çok düşük iki günde bir gidiyorum kan tahlilleri vermeye şimdilik iyi yükseliyor sürekli dualarınızı bekliyorum hepinizden...

ayy cnm bnm çok tebrik ederiim. sakın ihmal etme rabbim yardımcın olsunkucağına almayı nasip etsin.. güzel haberlerinizi ver bizlere:nazar::emir_bebek::nazar:

Günaydın arkadaşlar, ben aylardır burdayım egzersizleri çok düzenli yapamıyorum fakat bir bakkal mumuyla rahatça çalışabiliyorum.
onun dışında eş denemelerinde hep hüsran yaşadım bu yüzden 10 cm almadan bir daha eş denemesi yapmamaya karar verdim.

Merakım şu, bir kez başardığınızda 2. 3. ilişkilerde aynı korkuyu yaşamıyor musunuz?

Bir de, egzersizlerin düzenli her gün yapılması ara verilmemesi mi gerekiyor? ve süresi ne kadar olmalı?

ben işim yüzünden eve yorgun gidiyorum geçiştiriyorum yada 10 dk fln çalışıp tmm oluyor işte diyerek bırakıyorum.
çünkü artık çok sıkıldım :(

10 cm almadan eş denememesi yapmaman akıllıca bir karar.ilk kez başardığımızda bunu o kadar kolay buluyorsun ki "nasıl yani bu kadar kolay olmamalı,yoksa bu böyle trsadüfen mi oldu bir daha olmayacak mı"diyorsun ve 2. den endişe ediyorsun,o da oluyor rahatlıyorsun biraz daha,bu defa "3 olsa bari,yoksa olmayacakmı"diyorsun.sonra o da oluyor tabi ve gittikçe bu gereksiz endişe kayboluyor.yani tamamen bu kadar kolay bitmesinin aptallığını yaşıyorsun.yoksa acı,ağrı korkusu falan değil,zaten ne acı ne ağrı oluyor.o baskı hissi bile rahatsız edici düzeyde olmadı hiç bende.gayet sorunsuzdu.

egzersizleri düzenli yapmak iyi elbette ama aralardan korkma.ben 10 cmde egzersizi bırakıp araya zaman ve reglim girdikten sonra,egzersize tekrar başlamadan yendim.sıkıldığını ve bunaldığını anlayabiliyorum e bitti bitecek az kaldı zaten:)

amiiiin inşallah canım.bizde seni ve fındığını çok seviyoruz.

evet kkaderim en korkak benim herhalde herkes ne kadar cesur diyoruz.aklımız bize ne oyunlar oynuyor

aynen öyle eşim hep derdi sen cesur bir insansın aslında diye evet öyleyim ama bu konunun cesur olmakla alakası yok ki, bilinç altım yapıyor ne yapıyorsa.

amin canım inşallah Rabbim başka sıkıntılar vermesin...sana çok sevindim inanki merakla bekliyordum...en güzel günlerimiz geride inşallah daha yeni yaşamaya başlayacağız

Amin inşallah canım benim yaa ben çok uzattım dimi o yüzden herkes bekliyodu artık 4 5 aydır egzersiz yapa yapa ancak halledebildim umarım en kısa zamanda alışırım düzene oturturum dün denedim alamadım p.yi korktum yine biraz :18:

Amin inşallah canım benim yaa ben çok uzattım dimi o yüzden herkes bekliyodu artık 4 5 aydır egzersiz yapa yapa ancak halledebildim umarım en kısa zamanda alışırım düzene oturturum dün denedim alamadım p.yi korktum yine biraz :18:

hacicommm merak etme ıcını ferah tut bugun alamazsan yarın yıne alırsın p... arada boyle ılk zamanlar olur ama hep soyle dusun sen bı kere yaptın sonucta yıne yaparsınnnnn:16::16::16:

Back
X