Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hacicommm merak etme ıcını ferah tut bugun alamazsan yarın yıne alırsın p... arada boyle ılk zamanlar olur ama hep soyle dusun sen bı kere yaptın sonucta yıne yaparsınnnnn:16::16::16:

ayyy canım benim inşallah ama baya bi korktum yani hayırlısıyla bi alışsaydım moralim çokkkk bozuk :5:

ayyy canım benim inşallah ama baya bi korktum yani hayırlısıyla bi alışsaydım moralim çokkkk bozuk :5:

moralin hiç bozulmasın bunlar başlarda olur, sen en rahat olduğun pozisyonda devam et alıştıktan sonra başka türlü denersin, bak oraya geldiğinde acele etme yavaş yavaş bazen oluyor ki kendini veremiyor insan birkaç dk bekliyosun girdirmek için, ama bu günlerde geçiyor rahat ol.

moralin hiç bozulmasın bunlar başlarda olur, sen en rahat olduğun pozisyonda devam et alıştıktan sonra başka türlü denersin, bak oraya geldiğinde acele etme yavaş yavaş bazen oluyor ki kendini veremiyor insan birkaç dk bekliyosun girdirmek için, ama bu günlerde geçiyor rahat ol.

sağolasın canım tamam öyle denerim iyi ki varsınız moral veriyosunuz bana :10:

cnm hiiiç sıkma tatlı canını çünkü bi kere girdimi devamı gelio:17:
ben ilk başardıktan sonra mantar oldm 1 ay fln deneme egzersz yapmadık.çok korktm olmucak başa sarcak die ama oluo korkma. ama haftada en az 3 diyor doktorlar bunuda gözardı etmemek lazım:34::34::34:

ben ilk başardıktan sonra mantar oldm 1 ay fln deneme egzersz yapmadık.çok korktm olmucak başa sarcak die ama oluo korkma. ama haftada en az 3 diyor doktorlar bunuda gözardı etmemek lazım:34::34::34:

melisa sende sabunla falan yıkamış mıydın vajinanı ilkten sonra , sanırım yağ sürdün sende o yüzden soruyorum, hepimiz yağlı kalmasın temiz olsun diye o hatayı yapıyoruz sonra sıkıntı oluyor.

sağol canım ya o kadar moral veriyosunuz ki burda gaza geldim yine:10: bugün yine denerim ve bu sefer olur inşallah :16: gitgel falan hiç olmadı ya hareket falan da ettirememiştim o gazla 15 20 sn içimde bekletmiştim ilk olduğunda :17: siz hemen gitgel falan yapmışmıydınız peki nasıl alışabildin canım yaa :13:

sağol canım ya o kadar moral veriyosunuz ki burda gaza geldim yine:10: bugün yine denerim ve bu sefer olur inşallah :16: gitgel falan hiç olmadı ya hareket falan da ettirememiştim o gazla 15 20 sn içimde bekletmiştim ilk olduğunda :17: siz hemen gitgel falan yapmışmıydınız peki nasıl alışabildin canım yaa :13:

ben gıt gel felen yapmadım canım sen bı ıyıce alıs 3 kere felen boyle dene snrapozısyonlara gecersın acele etme halettın sonucta olyaı devamıda olur allahın ızn:49:ıyle

canım şimdi baskı hissedersin o yüzden hızlı gelgit yapma bence yavaş yavaş çıkarıyor gibi birkaç cm çıkar sonra yavaşça tekrar girdir tamamen, bu hareketi yap alışsın diye, sonra tamamen çıkar tekrar girdir göreceksin birkere olunca hemen uğraştırmadan
girer:23: :1:

bende duj jelıyle felen yıkadım canım cok sukur bısey olmadı:36:

Allah korusun birdaha yapmayın arkadaşlar okudunuz mu birkaç gün önce bir dr dan alıntıyı paylaşmıştım, tazyikli su tutmak ve orayı birşeyle yıkamak kimyasını bozuyormuş, kendi kendini temizlermiş

Son düzenleme:
canım şimdi baskı hissedersin o yüzden hızlı gelgit yapma bence yavaş yavaş çıkarıyor gibi birkaç cm çıkar sonra yavaşça tekrar girdir tamamen, bu hareketi yap alışsın diye, sonra tamamen çıkar tekrar girdir göreceksin birkere olunca hemen uğraştırmadan
girer:23: :1:

bu püf noktaları için çok teşekkür ederim yaa ne güzel destekçisiniz canlarım benim :4: o an insan hiç düşünemiyor böyle şeyleri korkudan yine eskiye döndüm zannettim bende :5: bakalım iyi haberlerle dönerim inşallah :13:

Allah korusun birdaha yapmayın arkadaşlar okudunuz mu birkaç gün önce bir dr dan alıntıyı paylaşmıştım, tazyikli su tutmak ve orayı birşeyle yıkamak kimyasını bozuyormuş, kendi kendini temizlermiş

kkaderim bende içini zaten temizleyemem de vaji dış kısmını ıslak mendille silip sonra bebek şampuanıyla temizliyorum oda tehlikelimi ki ama 3 gündür inceden bi sızı gibi bişey oluyo bide afedersin sanki kabız olup zorlanınca bi baskı ve ağrı tarzında bişey hissedersin ya öyle bi durum yaşıyorum acaba normal mi sence :6:

melisa sende sabunla falan yıkamış mıydın vajinanı ilkten sonra , sanırım yağ sürdün sende o yüzden soruyorum, hepimiz yağlı kalmasın temiz olsun diye o hatayı yapıyoruz sonra sıkıntı oluyor.

canım ben sadece vajinanın dış yüzeyini yıkarım oda sadece vajinal jelle. yağdan olacağını zannetmiyorum. ilk geceden sonra kızlar genelde olur ya benmkide gecikmiş bi ilk gece mantarı oldu sanırım :17::17: kişiden kişiye değişio işte. doktor kişinin yapısında göre prezervatif bile yapar demişti ondanda olabilir:) geçti bitti çok şükür

Günaydın arkadaşlar, ben aylardır burdayım egzersizleri çok düzenli yapamıyorum fakat bir bakkal mumuyla rahatça çalışabiliyorum.
onun dışında eş denemelerinde hep hüsran yaşadım bu yüzden 10 cm almadan bir daha eş denemesi yapmamaya karar verdim.

Merakım şu, bir kez başardığınızda 2. 3. ilişkilerde aynı korkuyu yaşamıyor musunuz?

Bir de, egzersizlerin düzenli her gün yapılması ara verilmemesi mi gerekiyor? ve süresi ne kadar olmalı?

ben işim yüzünden eve yorgun gidiyorum geçiştiriyorum yada 10 dk fln çalışıp tmm oluyor işte diyerek bırakıyorum.
çünkü artık çok sıkıldım :(

canım bnm ilk yenişimde tedirginliğim olmuştu birde inanamamıştım ikincisindede tedirgin oldum ama üçüncüde anladım oldugunu ve tedirginlik yoktu ve egzersiz evet hergün yapıcaksın ihmal etmiceksin ben dr sayesinde yendim 24 saate yendim ilişki yaşayabilir hale geldim yenelide bi haftayı geçti ama dr aparatları bıraktırmadı 10 gün boyunca hergün 20 giriş çıkış yapıyorum daha sonra adet dönemim giricek ondan sonrada bi 10 gün eşim aparatla çalıştırcak 20 giriş cıkışı bunun dışında eşimle birlikteliğim oluyor sadece vajinam rahatlasın alışsın die devam etmem gerekyomuş sonrasında bırakıcam anlıcagın yendikten sonrada devam:)))

canım morali bozmak artık yakışmıyo inan yendin çünkü:) olmaması için hiçbir engel yok bu arada nefesini ayarlıyamadıgın için olmuştur eminim nefes çok önemli

hala inanamıyorum da o yüzden canım yaaaaa bide kızlar burda diyolardı ya hani tuvaletim gelmiş gibi sıkıştım gaz varmış gibi hissettim falan diye bende onların hiçbirisi olmadı o yüzden de hala tereddütüm var girdiğinde de hiç ağrı acı falan hissetmedim ne bileyim bu hafta içerisinde belli olur herşey inşallah :8:

Ekim'de yendim ama hala alışamadım. Ama alışamamamda en büyük problemim sık deneyemememiz. Mesela 4 ay ilişkiye giremedik çevresel faktörlerden :) Sık deneyen arkadaşlarım var onlar rahat alıştı . Yani bir 10. denemeden sonra alışanlar oluyor :) ben istisnayım :)

Ama mesela dikkat edin 4 ay ilişkiye giremedik diyorum ama ilişkiye girerken de zorlanmadım o kadar geçtiği halde üstünden :)

bizimde çok sık olmuyo maalesef haftada bir olursa şükür diyorum.2 haftada bir de oluyor çünkü ben gündüz çalışıyorum eşim akşam.o gece geldiğinde ben uyumuş oluyorum.bende kolay alışamıycam anlaşılan.6. ya da 7. denemem sanırım hala bacaklarımı açamıyorum kasılıyorum.yendikten sonra eskisi kadar kafama takmıyorum ama hep daha iyisi olsun istiyor insan :)) 10.denemeden sonra alışanları öğrenmek de iyi geldi teşekkürler :))

Back
X