Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İyiyim canım, çok şükür. Çok teşekkür ederim :16:
Destekçiler arttıkça eminim ki burda yenen insan sayısı da artacak :16:
Melisa ve avesra da çok yardım ediyorlar, onlardan da Allah razı olsun. Buranın boş kalmaması çok güzel :29:

yasemina slm cnm hoşgeldin;) seneyi devriyesini kutluyorsun demek ne güzell. seninde üstümde emeğin çok cnm allah razı olsun :16:

İyiyim canım, çok şükür. Çok teşekkür ederim :16:
Destekçiler arttıkça eminim ki burda yenen insan sayısı da artacak :16:
Melisa ve avesra da çok yardım ediyorlar, onlardan da Allah razı olsun. Buranın boş kalmaması çok güzel :29:

aynen öyle katılıyorum benim işim olupta gelmediğimde yada avesra yada yasemin işleri olduğunda en azından burayı arkadaşlarımızın boş bırakmadığını bilmek çok güzel.

Canim hosbulduk, tesekkur ederim ilgin icin.esim iyi biri ama ailesinin baskisina yenildi. Ama dedigin gibi o izleri silmek icin ailemin yanina geldim. Hafif egzersizlerle baslicam cunku yenmek istiyorum.bu arada her yolu denedim korkumu yenemedim. Burda umutlandim. Linki hemen tikliyorum

rica ederim canım mutlaka incele ve sorularını yaz sakın korkma inşallah hepimiz yanındayız sen yeter ki azimli ol ve yeneceğine inan.

Nden böyle oldum bilmiyorum bir ara çok hırslı idim isteğim ve hırsım kayboldu evleneli 7 ay oldu.
Parmak egzersizinden bile çok korkuyorum . Birde burada parmak egzersizi çok acı verdi yazılarını okuyunca şok oldum. Ya ne olur birsey söyleyin ne yapacağım ben böyle. Sıkıldım bu durumdan . Sanirim eşim de sıkıldı pek sıkıştırmiyo

Nden böyle oldum bilmiyorum bir ara çok hırslı idim isteğim ve hırsım kayboldu evleneli 7 ay oldu.
Parmak egzersizinden bile çok korkuyorum . Birde burada parmak egzersizi çok acı verdi yazılarını okuyunca şok oldum. Ya ne olur birsey söyleyin ne yapacağım ben böyle. Sıkıldım bu durumdan . Sanirim eşim de sıkıldı pek sıkıştırmiyo

Bence adım adım egz başla korkunu at sonrada eşini harekete getirecek hoşuna gidecek şeyler yap..başarısızlık onlarda isteksizlik yapıyor:((

parmak egzersizi bana da hep ürkütücü gelmiştir. Hiç yapmadım. bundan dolayı kulak çöpüyle başladım Ayşen arkadaşım. kağıt havlu ile yapıyorum aparatlarımı. şu an 8.5 cm deyim. tavsiye ederim..

parmak egzersizi bana da hep ürkütücü gelmiştir. Hiç yapmadım. bundan dolayı kulak çöpüyle başladım Ayşen arkadaşım. kağıt havlu ile yapıyorum aparatlarımı. şu an 8.5 cm deyim. tavsiye ederim..

Bende parmağı çok sevmedim yaptım ama aparat daha ii bu biraz kişiye göre değişiyo kulak çöpü çok mantıklı;))

Çubuklara bişey sarmazsan ucundaki pamuk kayarken zorlanırsın ben kulak çöpüne peçete sarıp streslerim mum gibi sertte olmuyor

jiletin sarıyorum canım strec film zorlanmıorum ki öncelerden kalma kasıntı var ama gayet rahat oldu çok yapmak isdemedim kendimi zorlamayım dıye :)

kızlar uzun zamandır giremiyordum malum bayram okul sınav haftası filan.ama her saat başı düzenli okurum buraları. sadece telimden giriş yapılmıyor ondan yazamıyorum.neyse ben yerimde sayıyordum ki en sonunda geçen hafta pes ettim egzersize başlayayım dedim. önce vajinamı inceledim inceledim parmağımı gezdirdim ama oraya bir türlü sokamadım, inanın tam 2 buçuk saat sadece bu dediğimi yaptım.artık eşimin afedersiniz bazen tek başına banyo yapması bile beni kırıyor o da ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapıyor. çok mu duygusallaştım bilmiyorum valla bazen çekilmez oluyorum bunu hissediyorum. bazen sinir krizi geçiriyorum okuldan gelince bagıra bagıra ağlıyorum ama diyeceksiniz ağlayarak eline ne geçiyor. tabi ki hiç bir şey . egzersizleri defalarca söylediniz hatta ezberledim ama oraya bir şey girebileceğini beynime inandıramıyorum. eşimle kavgalarımız da başladı cinsellik olarak hala anlayışlı şükür ama başka türlü tartışmalarımız oluyor yüzüme karşı bir sürü laf söylüyor bir kaç saat sonra af diliyor hepsini sinirle dediğini söylüyor. ooff ooff... tek mutlu olduğum an inanın sadece öğrencilerimle geçirdiğim sabahtan öğlene kadar olan vakit. eve geldiğimde kabus çöküyor içime. kızlar kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim sanki karşımda beni dinliyormuşsunuz gibi rahatladım. bu defa kararlıyım kayınvalidem ben de. onlar gitsin kulak çubuguyla başlamak istiyorum eğer olmazsa tıkandığım yerde yazarım buraya.ben de bir gün buraya başarı öykümü yazabilecek miyim acaba.. lütfen bana da dua edin. Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah. sizleri seviyorum iyi ki varsınız..

kızlar uzun zamandır giremiyordum malum bayram okul sınav haftası filan.ama her saat başı düzenli okurum buraları. sadece telimden giriş yapılmıyor ondan yazamıyorum.neyse ben yerimde sayıyordum ki en sonunda geçen hafta pes ettim egzersize başlayayım dedim. önce vajinamı inceledim inceledim parmağımı gezdirdim ama oraya bir türlü sokamadım, inanın tam 2 buçuk saat sadece bu dediğimi yaptım.artık eşimin afedersiniz bazen tek başına banyo yapması bile beni kırıyor o da ben üzülmeyeyim diye elinden geleni yapıyor. çok mu duygusallaştım bilmiyorum valla bazen çekilmez oluyorum bunu hissediyorum. bazen sinir krizi geçiriyorum okuldan gelince bagıra bagıra ağlıyorum ama diyeceksiniz ağlayarak eline ne geçiyor. tabi ki hiç bir şey . egzersizleri defalarca söylediniz hatta ezberledim ama oraya bir şey girebileceğini beynime inandıramıyorum. eşimle kavgalarımız da başladı cinsellik olarak hala anlayışlı şükür ama başka türlü tartışmalarımız oluyor yüzüme karşı bir sürü laf söylüyor bir kaç saat sonra af diliyor hepsini sinirle dediğini söylüyor. ooff ooff... tek mutlu olduğum an inanın sadece öğrencilerimle geçirdiğim sabahtan öğlene kadar olan vakit. eve geldiğimde kabus çöküyor içime. kızlar kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim sanki karşımda beni dinliyormuşsunuz gibi rahatladım. bu defa kararlıyım kayınvalidem ben de. onlar gitsin kulak çubuguyla başlamak istiyorum eğer olmazsa tıkandığım yerde yazarım buraya.ben de bir gün buraya başarı öykümü yazabilecek miyim acaba.. lütfen bana da dua edin. Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah. sizleri seviyorum iyi ki varsınız..

Merhaba Canim nezaman oldu evleneli insallah yeneriz canim

Önceliklee mutsuz degilsin bunu aklındann sil lütfen bak bende aynı durumda oldugum için böle konuşman benimde canımı sıkıyoo evet kulak çubuguyla başlaman gayet mantıklı çünkü bende ilk tek kulak çubuguyla başladım dün başladım hemde ilk olmadı tabııkkı dogal olarak sonra önce ınceledm felan tek çubugu sokmaya calısdım ucu giriyo ama az ılerde bısey var takılıyo sonra derin nefess burundan alıp agızdan verdımm ıkındım lup diye girdi tekrar tekrar denedım denedım emin olmak için bakdım oluyo 2 tane yı bırlesdırdım o olmadı gene cunku o yere takılıyoo ama az ıtınce bı baskı oluyo ondan korkuyodum sonra ıttım nefes alıp ıkınıp yıne cok kolay oldu bunlar az dedım 5 e cıkardım o bıraz zorladı ama oraya takıldıgı zaman ittirmedigim için zor oluyomuss daha fazla zorlamadım bırakdım. sonra bugun tekrar denedım 5 cbukla hemencık oldu 9 a cıkardım oldu ordan geçirmek kolaylasdı git gidee 12 denedım oldu artık muma geçdim o braz daha kalın tabıkı bı defada oraya takılınca nefes alıp vr ıkın oluyoo :) bugunlukde bu kdar denedım yarın devam eddıcem kalınlaştırıp böle işde az ayrntılı anlattım ama cesaret al dıye bak ben de yenebılmıs degılım daha ama başarıyorum egzersızlerı o bıle benı mutlu edıyoo hemde cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :))) inşş bi kaç güne eşimlede denıcem az daha kalınlarını deneyımde :))) kıyamam yaa canm benım inş başarırsın sende:)))

cnm bu yazdklarini okuyunca kndi yasadklarimi yazmisim gbi gldi inan esim de bni kirqrdi kavga aninda dedrdi derdi snra ozur dilerdi yemn ediyorm aglamadn uyumadigim gun gecmedi bes senede cok zor gercektn tedavisi cok kolay bi hastalik ama yenene kadrda boyle sinir hastasi oluyosun bnfe artk hicbiseye tahammulm kalmadi bnde biliyodum herseyi oraya biseyin girebilecegini kolay oldugunu olmiycegimi zamnla aslinda bnimde istiycegim bisey oldugnu cevremdeki bilen bikac kisi hep anlatrdi bnde size basit geliyo tabi bni nerdn anliycaksinz diyodum herkes cock soruyodu eve gelip agliyodm esimle kavga ediyodm ama btti hepsi taaki egzersize baslayana kadr basladigim zamn bile bitmisti hersey burayi birkma yazamasanda oku inan cok iyi grliyo bnim yeneli bi hafta oldu cnm snde ve herkes yenicek yeterki bi yerden baslayin nolur

Back
X