- 6 Kasım 2013
- 6.316
- 9.382
- 148
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #162.821
cnm sana özelden msj attım okudunmu? bi bak istersen burayada yazdm ama görmedin sanırım bendede var o nohuttan
ben mesaj atamıyorum ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sana özelden msj attım okudunmu? bi bak istersen burayada yazdm ama görmedin sanırım bendede var o nohuttan
ben mesaj atamıyorum ki![]()
aynen :)) ama biz çok çirkinmişiz tamam mı iyice imkansızlaştır =)
bi çok korkum var hamileyim bi insanın başına gelecek en güzel şey ama ben düşünmekten deliye dönüyorum vajili olduğum için kendimi kusurlu gibi hissediyorum ya bir sorun olurda vajili olduğum karşıma çıkarsa die düşünsene düşük falan yaparsam nasıl olur die bile düşüyorum vajili biri nasl kürtaj olur ne kötü bişey bu hastalık anne olma sevincini bile yaşatmıo insana![]()
burdan yazabiliyorum şimdilik bi tek peki seninki acıyor mu
bendeki nohut buyuklugunde bilye gibi kızarık tam sagda
kendileri doğuracak ve kendilerinin olacakmış gibi hatta![]()
be ağrıyor dediğin için bendekinden sandım ama benim ki nasılsı mercimek kadardı belkide.ben vajina mı çok incelememiştim korkmayım yeni bişeyler bulmayım diye, melisa diyorsa vardır.normaldir.
aynennbakalım bizimkiler ne yapacak olursa ben korkuyorum bana verirler mi acaba
bende dokununca acımadı sadece korktum daha cok..bilye gibi nedir bilemedim gidicem doktara..zaten vajinismus var bide bu olunca tam oldu![]()
bak bu güzel fikir denicemmmm :) hehe
canım oldu diyip durmaaaa moralini iyice bozma yüzde doksan bnm dediğimden çıkıcak görceksinnnnn.bişi yokkkkk
onunla ilgii benmde endişelerim varda. öle bi durumda yırtarım enginlere sığmam taşarım wala![]()
=)) dene dene tam o havayı bulursan çok işine yarar kayar gider![]()
bende dokununca acımadı sadece korktum daha cok..bilye gibi nedir bilemedim gidicem doktara..zaten vajinismus var bide bu olunca tam oldu![]()
kaysın kaysınnn:)
=) 15 karakter yazmak lazımmış sadece gülümsemek istemiştim oysa ki![]()
hııı tamam seninki şu melisanın bahsettiği gibi doğal olandan ben kızarık falan deyince nedense otomatik olarak acıdığını falan düşündüm. bende de vardır da ben şimdi bişeyler takarım kafama incelemesem daha hayırlı dedim ama sen öyle yapma.
peki sen ilişki sırasında bunda sorun yaşadın mı ya sorun yaşatıyor mu=???
o zaman 15 kere gülseydin![]()