- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.041
bence 2 parkmakta deneyebilirsin
Bilmiyorum ki yapabilir miyim iki parmak büyükmus gibi geliyor d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence 2 parkmakta deneyebilirsin
7 cmdesin ya daha ne olsun okadarını yapmışsın bunuda yaparsın ..
aslında öyle ama insan yine de eşinden böyle kelimeler duyunca üzülüyo kaderim ama bundan sonra yapamam edemem demicem bende telkin vericem kendime :13:
canım streç filmle falan sar aman yazmışlardır ama o heyecanla olurya dalgınlığa gelmesin diye söylemek istedim lütfen uyardığım için kimse dalga geçmesin ne bileyim içimden bir ses hatırlat ne olur ne olmaz dedi.
Nasip olursa bugun denicem olmadi parmaga devam etcem ins ilerleriz
sayfa linki var mı cnm
inşallah yaparsın canım dualarım seninle
zaten yağsız girmiyo ıslaklık falan hak getire ilk evlendiğimde ıslanmam oluyodu korkudan yapamıyodum şimdi de hem korkuyorum hem de ıslanmam olmuyo nedense inşallah herşey düzelirbaktım da videoları resimleri pc. açmıyo malesef
![]()
yaparsın 2 parmağa geçiş biraz daha zor ama az biraz zor ama oluyo biraz ıkına ıkına biraz hareket ede ede yavaş yavaş yaparsın ama o kadar büyütülecek gibi değil sonra muma geçersen daha rahat olabilir diye düşünüyorum ben bu şekil yapmıstım
ıkındığında açılır canım küçük delik sanarsın ama oraya p genişliği rahatça girecek kadar esnektir vajina sen kendini kasmayınca yani ıkınarak bu mümkün rahat rahat alırsın yönünü eğimli itersen, birde parmağına dilersen ince eldivenlerden tak zeytinyağına batır parmağını öyle dene, hatta şarkı söyle laylaylay lay bak hiç kasılmıyor =)))
ıkındığında açılır canım küçük delik sanarsın ama oraya p genişliği rahatça girecek kadar esnektir vajina sen kendini kasmayınca yani ıkınarak bu mümkün rahat rahat alırsın yönünü eğimli itersen, birde parmağına dilersen ince eldivenlerden tak zeytinyağına batır parmağını öyle dene, hatta şarkı söyle laylaylay lay bak hiç kasılmıyor =)))
strece sarıp senın meşşhuuuurrr ygınlaa denedim ben iki gün :)
=)) nasıldı :) benim kv görse yağı çok kullanma der kesin =))
ben soner sarıkabadayının pas şarkısını söyleyerek yapdımson se :)
aramadığım yer kalmıyor seni
sabahtan yatana kadar
sanırım hep seni sevecek kalbim
son kez atana kadar
hhehehe
orta parmagımla işaret parmagımı birleştirerek mi yapıcam tek tek mi yapayım ki içim çok tuhaf oluyor ya orta parmaga kadar geldim dün akşam deneme yapamadım bugun inş yapabilirim
ben soner sarıkabadayının pas şarkısını söyleyerek yapdımson se :)
aramadığım yer kalmıyor seni
sabahtan yatana kadar
sanırım hep seni sevecek kalbim
son kez atana kadar
hhehehe
tabıkıde luuuppp kayıyo :)