- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.061
bu arada şarkı güzelmiş![]()
bende çok severı m :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada şarkı güzelmiş![]()
o sizin güzelliğiniz efendim
![]()
=)) işte p de lup kayacak inşallah =)
Ay inşş allahhhımmmmm nolurr sankii şu regl de tam zamanını buldu haa allahım inş bundan sonra 9 ay regl olmammmm nolur nolurr nolurrr:)))):109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109::109:
anladım kış geldi bana kazak örüyosun canım benım yaa teşekkr ederm :)![]()
alışmadan bebek düşünme tatlım en azından 2 ay falan bekle bence nasip tabide, alışırsan daha iyi olur senin için.
koluna kadar örerim kol girintisini falan sen yaparsan olur örerim canım =)) şu arabayla oynayan paşa senin mi =) maşallah Allah gerçeğinden nasip etsin inşallah.
yaa ben hep diyorum orda bişey var az eğim var ıknıp ittirince kayıverıyo :) sanki geçmiceksin sanıyosun canın yanıcak sanıyosun ama olmuyo yani giriyo canın felan yanmıyoki sen benden daha ılerdesın eger regl olmasaydım ben senin gibi 7 cm bile geçmiş olurdum daha ıyı anlaman ve bılmen lazım benden yanı :)
o kadar çok isdiyorum ki![]()
evet benım oo :) anasının kuzus :)
ıkındığında açılır canım küçük delik sanarsın ama oraya p genişliği rahatça girecek kadar esnektir vajina sen kendini kasmayınca yani ıkınarak bu mümkün rahat rahat alırsın yönünü eğimli itersen, birde parmağına dilersen ince eldivenlerden tak zeytinyağına batır parmağını öyle dene, hatta şarkı söyle laylaylay lay bak hiç kasılmıyor =)))
merhaba arkadaşım sayfayı sessizce okuma lütfen bir sıkıntın varsa bizimle paylaş destek olmaya çalışalım
bunu nu hafta sonu aşmak için herşeyi deniycem ben de![]()
bişey sormak istiyorum çekinerek!!
şimdi ben bunu kendim denersem parmakla mumla vs. kendim bozar mıyım acaba?? ben bundan korktuğum için yanaşamadım böyle egzersizlere.
ama derseniz ki hala bozmaktan bahsediyosun yuhh diye. anlarım sizi ama napayım elimde değil.
Allah sorunlarımızı aştırsın ve isteyenlerimize bu bebek mutluluğunu sonuna kadar yaşatsın inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun.
Canim sagolya.Dedinya canin yancak saniyorsun ama yanmiyor.Cesaret geldi sert bi sekilde ittirdim girdi valla,acida olmadi.6-7kez denedim simdi hepsinde girdi:)Hafta sonu vakit bulursam 7,5 ve 8 cm ile deneyecegim.insallah olur...
Herkese iyi akşamlar.kızlar ben daha önce 1 parmak bir boğumdan ileri gidememiştim ama bu akşsm biraz daha ilerledim.parmak kalınlığında bir aparat yaptım daha kolay geldi.birkaç akşamdır egzersize 1 saat kadar vakit ayırıyorum çok yavaşımama galiba yetrince uğraşırsam olacak bu iş.biraz sonra bir daha deneyeceğim inşallah daha fazla yapabilirim..