Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tutku sıcak suya otur bence canım.ayrıca erteleme ben erteledim geçerli nedenlerim de vardı..sonra da uzadıkça uzadı..sen devam et yağ sür yaparsın.kas gevşetici de rahatlatıyor bir iki saat öncesinden al ama.başarılar inşallah yenersin şu günlerde

dua et canım bana görüşürüz yarın iyi haberrle gelirim inşşşş öptümm

9 cm i yapıp 10 cm aparatı yapamayınca parmak egzersizlerine geçtim. 2 parmak 2 boğum yapıyorum ama aç- kapa hareketlerini yapamıyorum. neden acaba?

cnm bende öyle idim ama 2 parmak 2 boğumda 8cme denk gelen bişey geçen gün ölçtüm ben :D tamamen pskolojik bi durum bence yapamamak yada aparatında bi sorun vardır biraz daha p..s gibi inceden kalına doğru sar daha rahat oluyor

Ya egzersizlere bu cuma başlayacaktim aparat ile yapayim dedim. Eşim e bu egzersizleri anlattım tamam dedi ama kızlık zarı belki yırtılir dedim onu kabul etmedi. Kendi yapmak istiyormus. E anlıyorum da ne yapacağım ben.

Kızlar çok uzun zamandır burayı takip ediyorum,yeni üye olabildim.Galiba ben de vajinismusluyum.Evleneli iki buçuk ayı biraz geçti ama daha tık yok bizde.Birkaç kere deneme yaptık ama çok ama çok canım yandı,ondan dolayı hep kaçtım.Bebek istiyorum.Yani birkaç aya istiyorum.O yüzden rumuzumu bile böyle seçtim :(Nasıl olacak,şimdi ben ne yapayım,doktora mı gideyim,ne öneriyorsunuz bana?

Kızlar çok uzun zamandır burayı takip ediyorum,yeni üye olabildim.Galiba ben de vajinismusluyum.Evleneli iki buçuk ayı biraz geçti ama daha tık yok bizde.Birkaç kere deneme yaptık ama çok ama çok canım yandı,ondan dolayı hep kaçtım.Bebek istiyorum.Yani birkaç aya istiyorum.O yüzden rumuzumu bile böyle seçtim :(Nasıl olacak,şimdi ben ne yapayım,doktora mı gideyim,ne öneriyorsunuz bana?

merhaba canım hosgeldın aramıza.eğer hıc gırıs sağlanmadıys ave korkuların varsa vajınusmussun.dktorada gıtsen sana aynı selerı solucek bence gıtmene gerke yok egzersızlere baslarsan azımlı olursan 1 ayd ayenersın bu hastalığı.sen sımdı cocuğu dusunme ılk once bu hastalığı yen cocuk hemen olur ıns

merhaba canım hosgeldın aramıza.eğer hıc gırıs sağlanmadıys ave korkuların varsa vajınusmussun.dktorada gıtsen sana aynı selerı solucek bence gıtmene gerke yok egzersızlere baslarsan azımlı olursan 1 ayd ayenersın bu hastalığı.sen sımdı cocuğu dusunme ılk once bu hastalığı yen cocuk hemen olur ıns

Merhabalar canım.Egzersizlere baaşlamak istiyorum ben de.Şimdi önce küçük paarmağımla mı başlayayım?Bir de bir şey süreyim mi krem gibi filan?

Merhabalar canım.Egzersizlere baaşlamak istiyorum ben de.Şimdi önce küçük paarmağımla mı başlayayım?Bir de bir şey süreyim mi krem gibi filan?

canım oncelıkle serce parmağını dene ıster kayganlastırıcı sur ıster yağ neyle sana daha kolay gelrıse surersen eğer daha kolay gırr popo yonune doğru eğımlı ıttır ve bıze haebr ver cnm ona gore yaptım yada yapmadım dıye ınan cok basıt acı yok bısye yok kapa gozleırnı ıttır hemen gırıcek haberleırnı beklıorum

canım oncelıkle serce parmağını dene ıster kayganlastırıcı sur ıster yağ neyle sana daha kolay gelrıse surersen eğer daha kolay gırr popo yonune doğru eğımlı ıttır ve bıze haebr ver cnm ona gore yaptım yada yapmadım dıye ınan cok basıt acı yok bısye yok kapa gozleırnı ıttır hemen gırıcek haberleırnı beklıorum

Tamam canım bugün onu yapayım inşallah.Bu arada da sayfayı okuyorum,kızların yaptıklarını da okudum,biraz bilgilendim.Hadi inşallaahhhhh...

Yardımcı olur musunuz

merhaba canım gecen haftalrda ben sana cok yazmıstım egzersız egzersız yap dıye senden bı ses cıkmayınca bende yapmadın ıcın pek bırsye yazmadın egzersız yapmaya karar vermene seıvndım umarımm yapmayada baslarsın kımının kızlık zarı yırtılıodu egzersızd ekımının yırtılmıo bunun garantısını kımse veremez onu kendın ıyıc eduusnceksın cnm ama egzersızde bunu asman ımkansız

merhaba canım gecen haftalrda ben sana cok yazmıstım egzersız egzersız yap dıye senden bı ses cıkmayınca bende yapmadın ıcın pek bırsye yazmadın egzersız yapmaya karar vermene seıvndım umarımm yapmayada baslarsın kımının kızlık zarı yırtılıodu egzersızd ekımının yırtılmıo bunun garantısını kımse veremez onu kendın ıyıc eduusnceksın cnm ama egzersızde bunu asman ımkansız

Egzersiz de neyi asmam imkansız anlamadim ama neyse.
Daha önce bir iki kere konuştuk çok sağolun bende karar verdim yapmak için fakat yine aynı oranda önemli olan bir sorun ile karşılaştm ama samimi bir cevap görmeyi dilerdim.
Bunu kendin düşüneceksin demekle bitmiyor kendim düşünüp çare bulabilse idim buraya yazmayı gerek görmezdim

yine de çok teşekkür ederim ilginiz için .artık kendi kendime hallederim inşallah. Sağolun arkadaşım

Back
X