- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 340
- 163
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #163.801
Bu çileyi çeken herkese Allah yardım etsin gerçekten çok zor bir durum çok şükür ben sonunda başardım.Anladımki
herşey beyinde bitiyor ben hasta ve eksik olduğumu düşünüyordum ilk önce bu psikolojiden kurtulmak gerekiyor.
Ben ilk gece yapmak istemedim balayında yaparız dedim eşimde zorlamadı tamam dedi ilk hatam burda başladı zaten keşke
ertelemeseydim ilk gece herşey olup bitseydi birde evlenmeden önce çok araştırdım acıyormu çok kan geliyormu sanırım
bunlar psikolojimi bozdu ve yapamadım.Ben iki ay önce parmak egzersizine başladım ilk önce tek parmakla yaptım biraz
cesaretlendim daha sonra iki parmak ile devam ettim sonra eşimle denedim hem kendime hemde eşime kayganlaştırıcı jel
sürdüm her zaman eşim üstte deniyorduk daha doğrusu deneyemiyorduk çünkü eşimi ittiriyordum bu sefer ben üste çıktım
kendi elimle yerleştirmeye çalıştım kayganlaştırıcınında etkisiyle pıt diye olu verdi keşke daha önce bu şekilde deneseydim
belki daha önce olurdu kontrol bende olduğu için acıma korkusu olmadı. Sonra birgün ara verip tekrar denedik ve gene oldu
çok şükür beş aylık çilem bitti umarım herkes bir an önce kurtulur ben tam detaylı anlatamadım ama çok güzel anlatan arkadaşlar
var.Bu tamamen psikolojik bir durum ben eşimi ikna edemediğim için doktora gidemedim eğer imkanınız varsa doktara gidin.
bendee 5 ay dolmadan yendimm:)