Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba canım hosgeldınnnnn bende 2. senemde vajınusmusu yendım demekkı send eyenebılırsın bız egzersız yaparka bu hastalığı yenıoruz cnm doktora gıtsen doktorda aynı syeı yaptırıcak zatenn.hıc egzersız denedınmı bıraz bağsederısn

Bu aksam gidip denemeye başlayacağım ilk once nasil baslamaliyim

canım parmağıyla başlayacaksan serçe parmağınla başlayacaksın. kendine ilk önce bi kayganlaştırıcı jel al. zeytinyağı ile yapan arkadaşlaarımızda var.
serçe parmağını yağla. al aynayı karşına ıkın. orda deliği göreceksin zaten.deliğe serçe parmanı yerleştir. dimdik değilde popo yönüne doğru eğimli yavaşcaa hiç kasmadan it cnm. eğer parmakla yapamam dersen aparat hazırlamayıda anlatırız cnm olurmu yeterki sen vazgeçme

Son düzenleme:
yardım edebileceğim yada diğer arkadaşlarımın yardım edeceği kimse varsa ozelden falan yazın..sakın pes etmeyin uzulmeyin boşuna ağlayarak kavga ederek zaman harcıcagınıza o zamanı bunu yenmek için ugrasın..emin olun bitecek sadece başlayın..ilk baslarda ne esiniz size inanacak ne de siz kendinize.. once siz inanın ben bnu yapacam diyin sonra esiniz azminizi görünce zaten size inanmadığı için utancak..bi başlayın bi haftaya biter bu kabus..sadece başlayın bi kerecik deneyin..olmazsa zorlandığınız yerde arkadaşlardan yardım isteyin ve emin olun sayelerinde yapcaksınız

yardım edebileceğim yada diğer arkadaşlarımın yardım edeceği kimse varsa ozelden falan yazın..sakın pes etmeyin uzulmeyin boşuna ağlayarak kavga ederek zaman harcıcagınıza o zamanı bunu yenmek için ugrasın..emin olun bitecek sadece başlayın..ilk baslarda ne esiniz size inanacak ne de siz kendinize.. once siz inanın ben bnu yapacam diyin sonra esiniz azminizi görünce zaten size inanmadığı için utancak..bi başlayın bi haftaya biter bu kabus..sadece başlayın bi kerecik deneyin..olmazsa zorlandığınız yerde arkadaşlardan yardım isteyin ve emin olun sayelerinde yapcaksınız

Cok tsk ederim kizlar iyiki yazmisim biraz icim rahatladı ne olursunuz bana dua edin

16000 den fazlayı tek tek okumaya fırsat bulamasam da herkesin yaşadığıyla aşağı yukarı aynı duyguları ve durumları yaşadım. Yaşıyorum. 1,5 yıldır evliyim ve eşim bunun lafını hiç etmiyor. Belki de o da artık ümidi kesti, belki de sessizliğiyle bana destek veriyor ama ben çok üzülüyorum. Kimseyle konuşamıyorum. Doktora gitmeye utanıyorum. Burda paylaşan ve yenen arkadaşların tecrübelerinden bende nemalanmak istiyorum. Yenmek istiyorum. Ama içimde o kadar büyük bir ümitsizlik var ki ifade edemem galiba.

Arkadaslar bende sorularıma cvp alamıyorum aslında birazdaha kendime güvenim geldi sizin yazılarınızı okuyunca özelden nasıl Msj atabilirim eklediğim arkadaslara yardımcı olun lutfen ben bu aşamaları atlatmak istiyorum nerden nasıl başlamalıyım egzersiz olarak yani cesarete ihtiyacım var

Kizlar banada yardim edin hiç ilerliyemiyorum ne yapcam bilmiyorum kafayi yicem hergün aglamaktan biktim hayattan bile zevk alamaz oldum..

iyice ıkın once ayna karsısında vajiyi tanı ıkındıkça acılan bir yer var orayı gor once deliği ogren daha sonra yag yada kayganlaştırıcı yardımıyla serce parmağını hafifçe ıkınrken it deliğe doğru cok rahat geçer yeter ki ıkın nefes al ver olumsuz düşünme

[QUOTE=cetrina; evet daha önce ayna karısında nefes alıp vererek parmak egzersizi yapmayı denedim ama cesaret edip parmağımı ilerletemedim ben 6 aylık evliyim erteliyorum sanki kaçıyorum gibi esim bile vajinami oksarken bile kasiliyorum ne olur çözmek istiyorum nasıl başlamalıyım ne yapmalıyım herkes farklı şey söylüyor ben hiç bise denemedim sıfır başlıcam ve asmak istiyorum esimin p..azda olsa değdiriyorum Dr gittimde masaya çıkamıyorum hatta iliski hayal ederken konus konuşurken bile kasiliyor vajinam

seni cok iyi anlıyorum gecen haftaya kadar bende senin gibiydim bırak dokunmasını sozu geçince başlıyordum korkudan ağlamaya ama sana bir se diim mi benim kadar canına korkan korkak bir insan yok..inan bana serce parmağını ıkınırken geçirmeye calıs hicbirsey hissetmiceksin hem de hic sadece bi kere korkma inan bana hic birsey olmıcak bak sadece bir adım at

..en basta kaderimin yazdığı bir yazı var onu iyi ce oku defalarca oku birsey kaybetmiceksin sadece oku once beynine bunu iyice yerlestirki kasılmaların dursun

Back
X