- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #164.161
avesra canım cok sağol destegın ıcın. O kadar zorladımki kasmamaya calıstım durmadan kontrol edip. Yönü cok ayarlamaya calıstım olmadı elımle bastırıp popo kısmına ıttım zaten p.. Yukarı kısma degınce cok acıyor. Ve sıkıyor. Esneklıgı tam alısmadı vajı. Napıcam nasıl dayanıcam o agfrıya bıdha bılmıyorum ama ınat ettım inş. Bugünde denıcez. Dua edın bana lütfen oldu nerdeyse dimi? Gebede olmak ıstıyorum adet olmam gerekıyor normelde bugün. Olmazsam ıhtımalım artıcak hayırlısıyla. Kızllaaarrr o son kısma geldıgınde duramıyordum agrıdan sızı hatırladım söyledıklerınızı tamamen gırınce bıtıcek gıbı ama nekadar ıtsemde gecmedı acı ve dayanamadımhem zeytınyap hem anestol kullandım
canım sen gelın olmussun zatende ıste ağrıya dayanman lazım yonu duzgunlestır buaksamda dene sakın yılma korkma amanla alıscaksın canımm.gebe kalma olayındada allah ıns hayırlı zamanda verırı cnm..ılıskıden sonra hemen dusa gırme 15 dkaka ayaklarına havaya dıkıp bekle oyle banyoya gır.hamıelleık rıskını artırır ayrıcada yumurtalam gununde ılıskıye gırersen hamıle kalma ıhtımalın daha fazla