- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.081
kızlar merhaba ben de egzersiz yaparken bebe yapı kullanıyordum sonra burada zeytin yağının daha iyi olduğu okuyunca onu denedim gerçekten de çok daha iyi oldu daha fazla girmeye başladı aparat daha rahat bi şekilde ama kullandıktan sonra 3 4 gün filan saydam renkte akıntılar gelmeye başladı benden zeytin yağından olduğunu düşündüm ve bıraktım kullanmayı tekrardan bebe yağına döndüm ve akıntı kesildi normale döndü ama zeytin yağı ile de çok rahat yapıyordum çok iyiydi ne yapmam gerek sizce devam edeyim mi zeytin yağına?????????
canım merhaba.
burda çoğunlukla konuşuyoruz bunu sanada fikrimi söleyeyim egzerszlerde kayganlaştırıcı kullanın. sonuçta o bölge için üretilmiş bir şey...bebe yağı zeytin yapı ne kadar iyide olsa kimyasallr var içinde.
biz zeytinyağını sadece eş denemelelrinin başlarında alışana kdr tavsiye ediyoruz. araç olarak kullanalım yani. kimimizi etkiliyor kimize etki etmiyor. ama illa ben sadece zeytnyağıyla yapabiliorm diosan alışana kadar kullan napalım en fazla mantar olursun oda 2 ilaca bakar