- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.141
nedemk cnm budertten herkes kurtulsunda bn fazla giremiyorm aslnda bnim evde net tok nyse cnm bu bakkal mumlari varya onlarla basla bide bu bimilyoncularda renkli sus mumlari vardir biraz daha kalin onlari alcan p...s sekline getircen yontucan onu ucu aynen p...s gbi olcak yuvarlak yani capi on cm cnm yuvarlak oluyo zatn duz degil yani mezurayla olcucen cnm 4,5,6,8,9,10yapabilirsin hepsini ikiser gun calissan kisa zamnda basarirsin bazilarida kaleme pecete sariyo ve onu surkli pecete ekleyerk kalinlastiriyo oylede yapabilirsin peceteye strec film sar ve prezervatif gecir mumada zatn atiyorm dort cm aldktan snra devami gelir bn yaptiysam sen hayli hayli yaparsin oky bide hep seyde kndine 4olduysa 5de olur o oldusa 8de olur de inan cok raht giriyo hepsi asagi dogru yapcan popoya dogru itcen cnm istersen aparttan once bikac kere bi parmk snra iki parmk calis istersen asicaksin untma
Demekki ondan mi acidi cunku ben parmagi deneyince direk cesaretlenip o gece yapmak istemistim o zaman ben once iki parmagida deneyim snra da zamanla artiririm bakalim nolcak insallah yapabilirim cok sagol cnm yine yazarim ben... siz de acima veya yanma olmuyomu.. hic mi olmadi yoksa vajiyi yenince gecti mi cnku bilemiyorum yani bu durum korkudan mi yoksa fizyolojik olarak bana ozel bi durum mu bu aci diye dusunuyorum..kafama takiliyo cunku ben yani o parmagim girdigi gun halbuki cok korkmamistim kasmamistim yine aciyip yaninca korkum kacmam geri geldi.. aglama nobetine tutuldum esim teselli edip bi de takdir etti beni sasirttin baya ilerleme var sende dedi cok moral oldu hepsi sayenizde oldu kizlar ben bakamaz dokunamazdim bile ama kendime parmak attim resmen