- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.201
çok mutsuzumm(((zeytinyağı ile deneme yapalım dedik eşime anlattım nasıl olacağını tek parmağıyla denedi ona sabrettim ıkındım falan ilk kez içime bir şey alabildim diye sevindim sonra p. yağladık üst pozisyon rahat olur diye düşündüm ama yok ucu bile girmedi sanki duvar
((parmak ince olduğundan girmişti herhalde ama biraz yanma yaptı ondan yine kasıldım galiba p.i alamadım eşimde çok aceleci sıkıldım dedi rahatlamamı beklemedi tekrardan döndü uyudu. sabah biraz pişman olmuş üzülme daha çok gnümüz var falan dedi ama ben çok sıkıldım artıkk normal hayatıma devam edemiyorum hep düşünmekten ne yapcam bilmiyorum niye olmuyo
(
arkadaşım biraz sabırlı olmak lazım, ilk denemede yerini bulmak o kadar kolay değildir, gerekirse egzersiz yapın derim ama, önce iki parmakla eşiniz giriş yapsın sonrasında eş denemesi yapın derim, yanma tahrişten oluyor, yağ sürerken ilkte sabırlı olup yavaş hareket etmeniz lazım siz ıkınırken eşiniz parmağını ilerletecek, daha sonra iki parmağa geçtiğinde tekrar yağ alacak ki yeterince kaygan olsun.