- 29 Eylül 2013
- 1.132
- 1.272
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #165.681
Benm de gerckten yenen bırılerı ıle konusmam ggerek. Cok mutsuzum sankı hıc olmıycak tedavıde oluyorum ama korkularımı yenemıyorum hala vagınama korkarak dokunuyorumbu arada 1 bucuk yıllıkta evlıyım .parmak sokmaktan cok korkuyorum olmuyor ne yapıcam bılmıyorum lutfn yardmcı olurmsunz
![]()
canım olmayacak diye bir şey yok bende senin gibiydim dokunamıyordum bile bir parma kbi boğumu yapabilmek için kaç gün uğraşmıştım hatta kendime ödül sözü bile vermiştim gaza gelip yapmak için o derece çok kötü durumdaydım bu durumlar hep malesef kçüklükten beri korumacı bi durumla yetişme veya yetiştirilme durumundan kaynaklanan tamamen pskilolojik bi durum beynimizin bi oyunu bu inan egzersizleri yaptıkca beyin kablleniyor artık pes ediyor sabırla bırakmadan sen devam et bak göreceksin burada herkes böyle ama bi şekilde pes etmeyip devam edip ve yeniyor bende 6 gün önce yendim kurtuldum bu dertten nasıl odu nasıl yendii bu kadar korkak biri dersende hep üstüne giderek bu korkunun hiç bir zaman pes etmeden sabah akşam çalışarak oldu inan korkacak hiç birşey yok mum dan parmaktan penis daha kolay sonuçta orası için yaratılmış bi organ böyle düşün olumsuz hiç birşey düşünme ve devam et sakın mutsuzluğa umutsuzluğa da kapılma çünkü beynin sana pes ettirmeye çalışıyor sen olmuyor olmuyor diyince kontrolleri beyninin eline verme sakın