öncelikle doktora gitmişsin ve ciddi birşey söylememiş zaten, buna dayanarak yorum yapıyorum ki; kanamana takılma, ilk yaptıgında cok normal az ya da cok yapıya göre değişiyor, 2. denemede hatta 3. de bıle devam edebılır. benim öyle oldu ama tam zarda acılma sağlanmadıgı için ... sanırım sen oldukça sıkmışsın kendini, eşinde çok dikkate almadan zorlamış ..
şimdi yaşananları unutuyoruz , zarla işin kalmamış sevinebilirsin :) acıkcası acıdan zıyade baskı hissi veriyor birazcık , en azından artık bişey yok :) en önemlisi eşinle konuşuyorsun burda yaşananları örnek verıyorsun, inan erkekler bilmiyor sdc kendi eşi abartıp yaşıo sanıyorlar, cogunlukta bole oldugunu güzelce sabırla hemen aşılacak bişey oldugunu konuş. ve rica et zorlamasın , ben biliorum cnkü, ben bir denememizde eşime sen ben naparsam yapayım beni dinleme sakın devam et demiştim , öyle olmuomuş malesef canım yanmıştı zorladığı için, oyuzden ıkınzde hazır olunca devam etsin... sonra pskolojık olarak belki faydası olur 1 saat önceden kas gevşetıcı iç, ilişki öncesi sıcak suya oturmanın cok rahatlattıgını söleyen doktorlar var,onuda dene, , kesinlkle kayganlaştırıcı kullan sürekli kullanmak sakıncalı ama ilklerde sorun olmaz dıye düşünüyorum.. zeytinyağı kullanıp yenen çok arkadaş var, sen bilirsin ... haftaya eşin gelene kadar gzersizlerden yapabldıın kadarnı yap, ayna ile incele, kegel yap, parmak yap, ...
unutma kendını sıktıgın sürece terslıkler yaşamaya devam edersin.. inan bak inan bı bıraksan hissetmeyeceksin bıle, orası gayet doğal bir yapı, eşinde makıne değilki insan .. kendini sıkma tüm mucize bu.. güzel haberlerini bekliyoruz..