• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende birazdan başlayacağım cnm az işim var :)

Yaptim ve geldim :)) bugunluk bukadar yeter.

Buarada.iki parmaktan muma gecmeye cakustimmm ama mumum tamamennn p... ile ayni boyutlarda en ve boy olarak.

Yinede dort bes cm aldim acimadan.

Sonra 3 parmakla devam ettim ve uc parmak 3 bogum cok rahat aldim hatta gitgel yaptim..:))

Buarada.iki parmaktan muma gecmeye cakustimmm ama mumum tamamennn p... ile ayni boyutlarda en ve boy olarak.

Sonra 3 parmakla devam ettim ve uc parmak 3 bogum cok rahat aldim hatta gitgel yaptim..:))
Anlamadigim su.. uc parmk suan bnm elumdeki mumdan cokk cok byuk.onu nye alamadim.

Dmkki hala yabanci bseye izin vermyorum ;(

Canım Dinimizde bundan sevap alıyoruz helalin ile olursa egzersizde tedavi amaçlı zevk deil gusülede gerek yok o yüzzden at bu düşünceleri bu allahın insanlara neslin devamı adına verdiği zevkli bi olay canım..hadi kolay gelsin nickin eski evli olmadan yenn:9::9::9::9:

Bu acidan bakmamistim tatlim sagol dogru diyorsun hersey evliligimiz icin..

benide listeye koyun ama eşimle aram kötü hiç moral yok çok mutsuzum her seferinde aynı şey oluyo yılbaşına kadar deneme yok artık:((

:14:
Canım her sıte güvenılır olmaya bılıyor bunları güvenılır hoca ve yerlerden öğrenmek gerekır. Nasıl ılıskıde eşinle zevk alsanda almasanda gusül gerekıyorsa bir cisim dede aynı sekılde gırıyor sonucta. Aynı sekılde bır afedrsın pamuk kullanıyorsan o pamuk tamamen ıslanmasada düşerse abdestının bozulması gıbı. Yanı bunlar ınce mesele, akıl degıl nakil dinimiz mantıkla herseye bakılmaması gerekıyor zaten

Canim haklisin sen ne durumdasin egsersiz falan

Kim egsersiz yapior Kim yapmior kizlar

benide listeye koyun ama eşimle aram kötü hiç moral yok çok mutsuzum her seferinde aynı şey oluyo yılbaşına kadar deneme yok artık:((

Canim ne oldu ya.denemeyin iki hafta canim topla kendini iki hafta calis olacak bak goreceksin.birakma esinin o durumu yildirmasin kamcilasin sni.nasil kadin olabilecegni gorsun utandr onu.

neee güzellll :16: ben daha başlayamadım eşim dışarı çıktı gelene kadar bekleyeceğim :( biliyorsun ben onla çalışıyorum ama sen süper ilerlemişsin bence çok rahat mumu da yaparsın cnm biraz uğraş :)))

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-
aysebasar

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

Son düzenleme:
Aslinda eveg oluyodu ama mum koseliya acidi biraktim.p... oyle olnaz daha rahat olurum.sorun kalunluk degil cunku uc parmk ck daha kalin.
Esim le mesajlasiyoruz.istersen bkle bn yardim edeyim muma dedi yooook dedim :) parmk itici geliyo bana ana mumla herzaman destek olurum ddi ama yok yaa bnm sorunum kalini alamamk degil sanrim yabnci bsiyi alamamk:ssz:

Aslinda eveg oluyodu ama mum koseliya acidi biraktim.p... oyle olnaz daha rahat olurum.sorun kalunluk degil cunku uc parmk ck daha kalin.
Esim le mesajlasiyoruz.istersen bkle bn yardim edeyim muma dedi yooook dedim :) parmk itici geliyo bana ana mumla herzaman destek olurum ddi ama yok yaa bnm sorunum kalini alamamk degil sanrim yabnci bsiyi alamamk:ssz:

yok cnm öyle birşey sen yaparsın artıkın bide şöyle mum dediğin gibi sert ama p.. sonuçta şekillenebilen biişey o kadar zor olmaz 3 parmak çalış deneyinnn :)))

kızlarrr bende listeye girmek istiyorummm ama eşim şubatta gelecekkkk :((( o zamana kadar bende egzersiz yapmam gerekiyor sizden cesaret alıyorum şubata kadar geçer mi korkularım :(((

Ben yapiyorumm yeni yaptim canim. :) 3 parmak 3 bogum..sen ne durumdasin.

Neguzel sen basarmisin iste peki basta girince batma oluormu Ben Bir kac kes tam p aldim ama ara vererek hic egsersiz yapmadim korkarim bölede es le denedim hep o ilk giriste batma oluor korkup birakiorum sende nasil herkesde varmi bu batma igne gibi

Evet Arkadaşlar göreyim sizi lütfen azimli olalım ve hepbirlikte kurtulalım herkez katılsın ve CESARET lütfen...

1- Cecemm
2- Combo
3- yenievli13
4- orkide050
5- zelalcanan
6- shimarik
7- Nisan
8- Egeguezeli89
9-norbitnorbit
10-panjim
11-
aysebasar

YIL BAŞI GECESİNE KADAR HEP BİRLİKTE HAYATIMIZDAN ÇIKARALIM BU VAJİNİSMUSU

ceceeeeeem dönmüşsün ve de azimli bir şekildeee :) çok özlemişim seni adını görünce gözlerim açıldı mutlu oldum. senin güzel haberini bekleyen çok dostun var biliyorsun değil mi :34: çok öpüyorum canımm hadi bakalım ha gayret

yenievlicim vve mumu sert bularak ilerleme kaydedemeyen arkadaşlar, kulak çubuğundan aparat yapın. penise çok yakın, onunla daha kolay ilerlersiniz. mum bana sert geldi ve yapamadım kulak çubuğuna geçince çorap söküğü gibi ilerledim. bir tane kulak çubuğuna pecete ya da havlu kağıt sarın (istediğiniz kalınlığa gelince pecete sarmayı bırakın, önce inceyle başlamanızı tavsiye ederim) üzerine stretch film sarın sıkıca onun da üzerine prezervatif geçirinki steril olsun. en son kayganlaştırıcınızı sürün aparata ve gerekirse vajinanıza sonra yavaş yavaş kalınlaştırarak ilerleyin, olanlara siz de inanamayacaksınız :52:

yenievlicim vve mumu sert bularak ilerleme kaydedemeyen arkadaşlar, kulak çubuğundan aparat yapın. penise çok yakın, onunla daha kolay ilerlersiniz. mum bana sert geldi ve yapamadım kulak çubuğuna geçince çorap söküğü gibi ilerledim. bir tane kulak çubuğuna pecete ya da havlu kağıt sarın (istediğiniz kalınlığa gelince pecete sarmayı bırakın, önce inceyle başlamanızı tavsiye ederim) üzerine stretch film sarın sıkıca onun da üzerine prezervatif geçirinki steril olsun. en son kayganlaştırıcınızı sürün aparata ve gerekirse vajinanıza sonra yavaş yavaş kalınlaştırarak ilerleyin, olanlara siz de inanamayacaksınız :52:

evet bu bana çok mantıklı geldi bende denemeye çalışacam teşekkür ederiz yardımların için :)

Back
X