• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanki herşey eksik herşey hüzünlü geçiyor içten gele gele gülemiyor insan :14:ama çok yakın artık mutlu olmamıza :21:

Ksinlikle cok yakin canimm.insallah en kisa zamanda hepiniz eslerimizn kadinii olacagizzz gor bakkk bu lustedeku herks en kisa zamnda yapacak bunu.

Egzersizzzz..basks hiiic bisey degil.pdikolog felan tamam ama bi basarsan en kucuk basarida bile kendinin en iyi psikologu oluyorsun..

Haaa bide burayi takip etmek var tabiii..
Cok onemli cooikk.

Vallahi bugun yapmiycaktim usenmistim.burda sagolsun bi arkadas yazfi hmn kaktim yptim.ustelik 3-4 deneme ayna karsisinda sonrakileri bakmadan alabildim.
Ayyy gurur duydum benle bee :9:

[MENTION]i[/MENTION]

Is oraya gelince tikaniyo iste :D mubarek celik kulot var esimle yapcagim zamn :47:

aynen cnm diyorum ben eşle denemede kapalı orası kesin yoksa olurdu :) eğer bu siteyi bulmasam ne egzersiz bilecektim ne parmak kafamda kapalı olduğunu kabul etmiştim çünkü

bence de cnm çalışmalara hız vermek lazım şurda ne kaldı yılbaşına :) hedef belli toplu gelin töreni :16::3::21:

Toplu gelin toreni haha buna guldummm yaa :D norbitnorbit canim insallah hepumizin vasari oykuleri yakin cunky baslamakla bitirmek arasi sadece bikac egzersiz.bu ise bi kere baslayan bits cizgisine cok yakindr. Haydi kizlarrrr :10::10::10:

Ksinlikle cok yakin canimm.insallah en kisa zamanda hepiniz eslerimizn kadinii olacagizzz gor bakkk bu lustedeku herks en kisa zamnda yapacak bunu.

Egzersizzzz..basks hiiic bisey degil.pdikolog felan tamam ama bi basarsan en kucuk basarida bile kendinin en iyi psikologu oluyorsun..

Haaa bide burayi takip etmek var tabiii..
Cok onemli cooikk.

Vallahi bugun yapmiycaktim usenmistim.burda sagolsun bi arkadas yazfi hmn kaktim yptim.ustelik 3-4 deneme ayna karsisinda sonrakileri bakmadan alabildim.
Ayyy gurur duydum benle bee :9:

ne güzel cnm ben bi kaç gündür akşamları bakabildim yarın gündüz de bakarım kendim egzersiz yapamıyorum ya okumak anca gaza getiriyo eşimi bekliyorum :)

Toplu gelin toreni haha buna guldummm yaa :D norbitnorbit canim insallah hepumizin vasari oykuleri yakin cunky baslamakla bitirmek arasi sadece bikac egzersiz.bu ise bi kere baslayan bits cizgisine cok yakindr. Haydi kizlarrrr :10::10::10:

senii yeneceğiizzz vajiiiii :20::47::52::52::52::52::36::36::36::16::16:

bende geldimmmm bebeyağı aldım eldiven aldım ilk kez aparatla yapcam inşallah yapabilirimmm :41:

Yaparsinn yaparsinnn ... nefesi unutma canim bolll nefes.kaslar nefes verirken gevsiyo hic aklindan cikarma.yapatnen farkedersin gerci. Nrfes verirken ittir bi girste cokk azx batiyo eminn ol herkeste oluyor o hic takilma ittr dwvam et kocaaaman bi yere birden gececek hissetmyceksin bile.
O mutlulukla bida denemk isteyeceksin.guven kendine.ve lutfen derin nefes.

Inan hicbir farlimiz yok digerleriyle.

Iceri girebildikce beynin birden bire oyle kabul efecekki bunu.sen bile sasiracaksin kaslarin nasil sunger gibi olduguna.

Basarilar canim. Gelismeleri yaz :6:

Yaparsinn yaparsinnn ... nefesi unutma canim bolll nefes.kaslar nefes verirken gevsiyo hic aklindan cikarma.yapatnen farkedersin gerci. Nrfes verirken ittir bi girste cokk azx batiyo eminn ol herkeste oluyor o hic takilma ittr dwvam et kocaaaman bi yere birden gececek hissetmyceksin bile.
O mutlulukla bida denemk isteyeceksin.guven kendine.ve lutfen derin nefes.

Inan hicbir farlimiz yok digerleriyle.

Iceri girebildikce beynin birden bire oyle kabul efecekki bunu.sen bile sasiracaksin kaslarin nasil sunger gibi olduguna.

Basarilar canim. Gelismeleri yaz :6:

tamam canımm yazarımmm sen hangi aşamadasın bi de kaç tane kulak çöpüyle denesem bilmiyorum genişiliği ne kadar olmalı ki :( ben bi parmağı rahat alıyorum iki parmak da yapabildim ama zorladı baya :25:

tamam canımm yazarımmm sen hangi aşamadasın bi de kaç tane kulak çöpüyle denesem bilmiyorum genişiliği ne kadar olmalı ki :( ben bi parmağı rahat alıyorum iki parmak da yapabildim ama zorladı baya :25:

Canim sen o zaman 5-6 tane kulak copune havlu sar simdilik.bak bi eger rahatsan buyuterek devam et.biden buyuk yapip olmazsa yilarsin.kucukten git.olyr zaten merak etme kulak copu cok rahat

Back
X