- 1 Kasım 2013
- 4.545
- 4.920
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.461
Aslında herşey kendiliğinden gelişti yapabileceğimi sanmamıştım yine deneriz diodum ama olmasınıda çok istiyodum tabi hiç yapmadım bişi yaptım eşimin orta parmağını aldım önce mutlulukdan havalara uçtuk 7 aydır ilkkez orta parmak hepsi sonra o gazla iki parmak ikinci boğum bitti ilk defa mutlulukdan ağlıcak gibi oldum yatakda eşimin mutluluğunu anlatmama imkan yok sonra ben üstte denedim biraz başı girdi sadece o kadar zaten hiç başaramadım ben öle sonra eşim üstte denedi ilk denemede hooop yarısı içinde :) sonra bir değişiklik yaptık ben yatağın ucuna kadar gittim ve eşim ayaktaydı öle sanki daha rahattım ve git geller bile oldu ve eşim boşaldı artık alışma devresine girdik hergün yaparak alışıp zevkde alıcaz inş. çok ayrıntılı anlatamadım ama istersen mail adresimi veririm ordan daha ayrıntılı konuşmak istersen isteyen olursada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım çünkü ben de bana bu şekilde yardımcı olanlarla yendim ve ozaman dedim hep onlara bende yenip yenemeyen arkadaşlarıma yardımcı olucam onların duasını alıcam die adresim kaderseker@outlook.com.tr isteyen istediği zaman yazabilir cevapsız bırakmamaya çalışıcam Rabbim yardımcınız olsun...
çokkk sewindim cnm :) mutluluğunuz daim olsun inşallah :) teşekkürler paylaştığın için :) herhangi bir krem kullandın mı veya yağ