- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.701
canım birkere tamamen olduysa birdaha aynı şeyi yaşamazsın belki çok gerginsin streslisin bak ben 1 sene önce yendiğim halde, bazen o kadar gergin oluyorum ki bu sıkıntıyı yaşayabiliyorum, tekrar mı başa dönyorum demiyorum çünkü biliyorum biraz gerginim, hazır değildim o an. lütfen olumsuz düşünme, canım yanma hissi kuruluktan olur, kayganlık yeterince sağlanmadıysa, acı dı diyorsan, acı yanlış yöne doğru itmeye çalışırsanız olur yada kendini kasarken itmeye çalışırsanız.
Bu illeti yendim diye havalara uçmuştum. Ama kurtulamamisim bu bela illetten. :'( herkesin birkaç saniyede yaptığı işi biz niye yapamiyoruz yaa. Eşim dakikalarca uğraşıyo garibim olmuyo olmuyoo. Eskiden bacaklarimi kapatıp eşimi yaklastirmayan ben, artık 2 parmak sokuyorum makas hareketi yapıyorum. Ilişkiden hemen önce iyice egzersiz yapıp zeytinyağı sürüyorum. Korkmuyorum bacaklarimi açıyorum ama girmiyor girmiyor girmiyor. Üste geçip denemeye çalıştım. Tam girişte inanılmaz derecede yandım. Hatta eşim buz gibi oldun dedi. Soğuk ter döktüm :'( nerde hata yapıyorum neyi eksik yapiyorum bilmiyorum. Daha ne yapmam lazım yardımcı olun lütfen. Çocuğum olsun istiyorum. Anne olmak istiyorum. Ama nasıl olacak bilmiyorum. Allahım nolursun bir kolaylik ver. Yardım et. Gücüm kalmadı. Tükendim