- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #166.741
uzuuuuuuuuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba:) yaşadığım umutsuzluktan dolayı siteye bile girmeyi bırakmıştım...hafta sonu yaşadığımı paylaşmak stiyorum...olayın farkında değilim yardım lütfennnnnnnnnnnn......bu arad ben yakalşık bir yıl önce psikolog kontrolunde tedaviye başlamıştım 2 kere gittim sonra kendi çabamla 2 günde aparatatta ciddi yol kattim.12 cm kadar ancak yine eşimle birleşme yaşayamıyoduk...yaşadığım sıkıntıdan dolayı eşimde istemiyodu denemeyi bu halimke kabullenmişti sanki.aramızda lafı bile geçmiyodu birbirimize dokunmuyoduk bile sonu oraya gidcekte ben üzülcem diye..bu şekilde 1.5 yıl bitti gitti...bu özet
ancak bu haftasonu 2 gün önce yani eşimin bi iş yemeği organizasyanu vardı başka bir şehirde..organizadyon akşam dı yemek ti.biz öğlen gittik otele yerleştik banyo falan yaptık hazırlanmak için....dereken eşim uzun bir aradan sıonra bana yaklaştı..derken işte başladı.ben üste geçtim çünkü bunu okuyordum hep daha kolay oluyor diye..aklım hala orda tabi nede olsa..neyse derken bir iki denemeden sonra tamamını içime aldım inanamadım tabi..nefes egsersizlerini de yaptım bu arada.bir kaaç kere denedik rüyamı diye ama omluştu...sonra zaten çıkma vaktimiz geldi çokta yorulmuştum da hazırlandık çıktık..akşam geri geldiğimizde tuvalate bi gitttim çamaşırımda kan...o an anladım ..ancak eşimde bugün tekrar seyehata gitti tekrar deneyemedik...şimdi bundan sonra ne yapmalıyım acaba altta olduğum pozisyon dada olurmu ..
yalnız bacakalrım felaket aprıyo yürüyemiyorum..ikiye ayrılmış gibi...
ne oldu bana şimdi anlamadım
ancak bu haftasonu 2 gün önce yani eşimin bi iş yemeği organizasyanu vardı başka bir şehirde..organizadyon akşam dı yemek ti.biz öğlen gittik otele yerleştik banyo falan yaptık hazırlanmak için....dereken eşim uzun bir aradan sıonra bana yaklaştı..derken işte başladı.ben üste geçtim çünkü bunu okuyordum hep daha kolay oluyor diye..aklım hala orda tabi nede olsa..neyse derken bir iki denemeden sonra tamamını içime aldım inanamadım tabi..nefes egsersizlerini de yaptım bu arada.bir kaaç kere denedik rüyamı diye ama omluştu...sonra zaten çıkma vaktimiz geldi çokta yorulmuştum da hazırlandık çıktık..akşam geri geldiğimizde tuvalate bi gitttim çamaşırımda kan...o an anladım ..ancak eşimde bugün tekrar seyehata gitti tekrar deneyemedik...şimdi bundan sonra ne yapmalıyım acaba altta olduğum pozisyon dada olurmu ..
yalnız bacakalrım felaket aprıyo yürüyemiyorum..ikiye ayrılmış gibi...
ne oldu bana şimdi anlamadım