- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.061
Cecemm canım acı kendimizi kastığımız ve yapacağımıza inanmadığımız zamanlarda oluyor. Benim daha önceki denemelerimde ciddi anlamda acı oluyordu zaten o acıdan sonra da bırakmıştık. Ama egzersize başladıktan sonra yapacağımıza da inandığımız için ve yolunu-yöntemini de öğrendiğimiz için inan acı olmuyor. Aaah azcıkın kendinizi rahat bıraksanız ya da o işe odaklanmayı o an için başka birşey düşünseniz inanın çok kolay olacak.
Şimdi diyeceksiniz ki sen yendiğin için rahat konuşuyorsun. Keşke ben 7,5 yıl adamakıllı araştırma yapsaymışım da burayı daha önce bulsaymışım. Ben burayı bulduktan sonra acı olayını unuttum. Sadece yenmeye adapte oldum. Biliyordum ki benim yaşadıklarımı yaşayan yüzlerce insan vardı ve yüzlercesi de bu egzersizler ve buradaki arkadaşlar sayesinde yenmişti. Bu bile bana çok büyük bir güç ve cesaret vermişti.
Diyeceğim odur ki acı olayını unutun. Yok öyle birşey. Ne kadar relaks olursanız o kadar hissetmezsiniz :)
haklısın canım inan acı macı umrumda değil ay oluversinde biraz acısın sorun değil önemli olan oanki cesaret ay bi anda olmadıki deniyelim hep bişiy oluyo şimdide eşim yorgun geliyo dün dizini incitmiş bi türlü deneme yapamadık ya valla listeyi hazırlayan benim yine herkez yenicek ben kalıcam :)))
kızlar sonunda bitti kabus. az önce yendim şimdi detaylı anlatamayacağım daha sonra tekrar girecem hemen haber vermek istedim sizlere çok tşk ederim iyi ki varsınız.söyleyeceğim tek şey denemeleri sık yapın ve kesinlikle beyinde bitiyor rahat bırakın vücudunuzu başka bi sıkıntı yok.çok mutluyumm eşim kahkahalarla güldü çocuk gibi çak dedi bana başardık dedi çok güzel bir duygu Rabbim hepinize nasip etsin inşş
ay çok mutlu oldum yaa biri daha gitti ohh süper oldu bu listeyi hazırlamak süpersiniz kızlar darısı bize olsun inş. canı mayrıntılı yazın nasıl oldu neler yaptınız bizede bi umut olsun iyi motive oluyoruz o şekil tekrar tebrikler hemen seni sileyim listeden :)))