- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.141
ilk önce psikoloji ile ilgilenen doktorlara gittim .parmak egzersizlerini verdi ilk önce serçe parmak bir boğum diye başladı ama ben yapamadım ve bıraktım.bir kaç doktora gittim onlarda yardımcı olmadı en son gittiğim doktor 1 hafta da bitcek dedi benim yapamadığım egzersizleri o kadın yaptı ve kızlığımda o zaman gitti.kayganlaştırıcı jel sürdü ve uyuşturucu bir şey ,içime de bir aparat yerleştirdi eve git onu çıkar deneyin dedi ilk gün yapamadım aynı haftada 3 kez gittim ve bitti çok şükür 1 buçuk yıl önce
vajj sen bitirmişsin sonuna gelmişsin eşinin p.başı azıcık girince dursun sen yine nefes al rahatlat kendini biraz daha ileri gitsin.
keske yapabılsem ama olmuyo orda tıkanıyorum felaket bı acı dayanabılecegım bı ac olsa dayancam ama dayanamıyorum.esımde umursamaz davranıyo nasıl olsa olacak dıyıp umursamıyo ama hıc olacak gıbı degıl. cunku egzersızlerı yapan alısan ılıskıye gırebılıyo. ben kac haftadır egzersızlerı rahatca yapabılıyorum ama ılıskı yok. anca zar zor bı basını sokabıldık ama onda da oldum acıdan