canım korkma zaten içerde neler oluyor aynayla baksanda göremezsin =))) gizli bir dünya orası.
ayrıca sen pns tende daha kalın birşeyin oraya girebileceğini ne kadar esnek yapıda olduğunu hem kendine hemde diğer kızlara göstermiş oldun. sen aslında 2 katı gelin oldun =) hiç korkma bir sonraki denemede de kan gelirse yine korkma olur mu, senin canın yanmadığı sürece herşey normaldir, mesela benim ikinci denemede kan geldi, normal zar yapısına sahiptim oysaki, bende dedim ki demek ki ilkte hani kuru olarak deneme yapmıştım ve aniden itince kanama olmuştu girmedi bile yani, işte 3 gün ara ara azıcı geldi, bende demek ki dedim ilkte vayina dokusu zedelenmiş birden itince, şimdi anlıyorum tabi, o zamanlar hiçbirşey bilmediğim için zardan geldi sandım.sende korkma ikincide yağ sürdüğümde benim hiç acımamıştı ve ilk giriş o zaman oldu ve muhtemelen ikincide zar kanaması oldu, azıcıktı.zarı kalın ve damarlı olanların mesela birkaç deneme de kan gelebilir her defasında bunlar hep normal şeyler kafana takma.