- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.721
yardımcı olmak bu kadar zor mu ya, egzersizleri ne aralıklarla nasıl yapıcağız lütfen yardım![]()
ben terapiste gittim kiraznar özet geçeyim sana ..ilk seanslarda aynayı al vajinanı incele egzersizi ve eşlerin birbirini okşama egzersizleri var birbirinizi tanımak yani nerden zevk aldığınızı anlamak için.birde gevşeme egzersizleri var.ben yaptım bunları ama durumum o kadar vahim değildi eşimle birbirimizi tanıyoruz çok şükür.yaptım ama vakit kaybı geldi bana seçim senin.sonraki seanslarda ilk önce işaret parmağı bir boğum,işaret parmağı 2 boğum.çift parmak 1 boğum,şift parmak iki boğum (bunların her biri birer hafta çalışılacak) sonra parmak egzersizlerinin aynıları eşle yapılacak.bu kısmı kesinlikle atlama çünkü eş parmağı kimisine daha kolay geliyor.mesela ben kendi parmağımla zor yaparken eş parmağında hiç acı duymamıştım.en son da iki parmak iki boğumda parmakları makas gibi açıp kapama hareketi var.amaç vajina girişini genişletme biliyorsun en önemli kısım bu.her terapistin tedavisi farklı ama eğer sana da 3 parmak fazla gelirse bu yöntemle dene bence kiraznar.