- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #167.801
Canm tebrk ederm gercktn cok sewndm birisi daha kurtldu darisi dher arkadaslarn basina sende onlara destk ol aci olmadgni anlat canm
inşallah canın neler yaptın gorusmeyeli epey oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm tebrk ederm gercktn cok sewndm birisi daha kurtldu darisi dher arkadaslarn basina sende onlara destk ol aci olmadgni anlat canm
bende bi gun burda yaptım basrdım demeyı cok ıstıyorummm. söyledıgın butun egzersızlerı yapabılıyorumm.bı 10 günlük ara vermek zorunda kaldım fakat yapay pnsle kızlığımı bozduğum günden berı egzersız de yapamıyrumzeytınyagıyla denıcem bıde bakalım ınsllah olurrrr.
Sadece biraz cesaret İnan gerisi geliyor
benim hiç ilk gece korkularım yoktu. sadece kuru kalırsam diye tedirgindim. kötü bir 3 ay geçirdim. evliliğimin 2. ayında kadın doğum uzmanına gittim. ama öncesinde de vajinismus olduğumu düşünüyordum. buradan arkadasların parmak egzersizleriyle yendiğini öğrenince ben de denedim. ilk önce yapamadım. sonra bir gün çok ıslak olduğunda bir parmağımı sokabildim. dr böyle bir ilerlemeyi vajinismus için çok önemli bir gelişme olarak gördü. sonra 2 parmak denedim. ama çok zor oluyordu. hatta sadece bir kere yapabildim. tekrar dr a gittim. dr yumurtalıkları muayene etmek için kullanılan o cihazı sokmaya çalıştı. ama tam 1 saat uğraştık. dr yendiğimi söyledi. tekrar denediğimizde giriş kısmında çok büyük bir ağrı oldu ve kanamam da oldu. 3 denemede de aynı sonucu aldık. sonra bir gün hastalığımdan haberi olmayan ve çok samimi bir arkadasım senin canın çok tatlı hemen acıyor her yerin ne yapacaksın bu halini çocuk nasıl doğuracaksın vs. dedi. o gün gerçekten her şeyi çok abarttığımı düşündüm. belki de benim sorunum canımın çok tatlı olmasaydı. ve o gün ne kadar acısa da olacak artık dedim. o gün oldu ve kanamam da olmadı. umarım herkes bu problemi aşar. çünkü yaşam kalitesini çok etkiliyor... Herkese selamlar
Kizlar bu aparati, satinmi aliyosunuz, kendinizmi yapiyosunuz?
Selam Arkadaslar
Parmakla egsersiz yaparken, eldiven geciriyormusunuz?
farketmez canım ister geçir ister geçirme hijyenik olsun diye deniliyor, tırnakların uzunsa geçir, kayganlaştırıcı kullan, dokunmaktan korkma canım vajina da senin bir parçan, önce bir ayna al incele karşısında derin derin nefes alıp ver ıkın açıldığını gör.
Selam Belit06
Arkadasim, Zaman ayirip yazmissin bana, cok tesekkürler. Okuyunca mesajini cok sevindim ve duygulandim
Seninde dedigin gibi daha doldurmadim özel mesaj yazma hakkimi.
Benim evliligim zaten dört sene önce bitti. Simdiki partnerim evlenme teklifi etti, yüzükler felan alindi. Ve bu sorunu unuttum derken, yeniden gündemde, ve yeniden kabusum oldu. Üc gündür evden cikmadim, bu forumu takip ediyorum.
Size Birsey sorcam Hani kizlik acikiyordu sizin neyiniz var acidi korktum simdi
Gecem gündüzüme karisti, uyuyamiyorum bile yabiliyorum bu sorunu asanlar cok sacma bulcak belki yazdiklarimi, bu Kadar büyütücek bi sey olmadigini bildiginiz icin artik. Ama napim elimde degil, duygularimi paylasmazsam patlicam
Sadece biraz cesaret İnan gerisi geliyor